Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugunki menum

Kahvlatim
2 dilim ekmek
1 yumurta
Roka
1 tatli k findik ezmesi

Ara
Kuru uzum ve kiraz toplam 100kcaldi

Ogle
2 patates ve bir porsiyon et

Ara
Yarim halka tatli

Aksam
Bir tabak yesil fasulye
7 kasik pirinx pilavi

Berbaaat bir menu ama paylasmazsam daha bi salivericem. Diyet menusuyle alaksi yok :)

Günaydın kızlar hayırlı cumalar

Bu hafta 65
Geçen hafta 65.10
Yüzde 0.15

İnşallah ödemden bu kadar çıkmışımdır.

Merhaba bende bir buçuk ay önce doğum yaptım 10 kilo fazla var ama sutum zaten sıkıntılı diye korkuyorum diyet yapmaya dün evde jimnastiğe başladım ama napsam bilemedim

Merhaba bende bir buçuk ay önce doğum yaptım 10 kilo fazla var ama sutum zaten sıkıntılı diye korkuyorum diyet yapmaya dün evde jimnastiğe başladım ama napsam bilemedim

Merhaba daha cok erken diyet icin. Bende ilk aylar cok cok fazla takiyodum kg ne zaman gidicek diyodum ama inan bana 3. Aydan snra biraz yememe dikkat ederek gitti son bir kac kilo kaldi. Simdilik fazla hamur isi tatli yememeyz bak bence.

günaydı. kızlar. kayınvalidem biraz rahatsız o yüzden evde değilim. kilo bildirimi yapamıyorum. sağlığı çok kötüleşti. haftaya yazabilirsem yazarım. herkese iyi haftalar

günaydı. kızlar. kayınvalidem biraz rahatsız o yüzden evde değilim. kilo bildirimi yapamıyorum. sağlığı çok kötüleşti. haftaya yazabilirsem yazarım. herkese iyi haftalar
geçmiş olsun

inşallah cnm bebek görmeye gittim tüm komşular nasıl zayıflmaşın dediler nasıl mutlu oldum anlatamam evdekilere.kilo verdim.diyordum farketmiyorlardi

inşallah cnm bebek görmeye gittim tüm komşular nasıl zayıflmaşın dediler nasıl mutlu oldum anlatamam evdekilere.kilo verdim.diyordum farketmiyorlardi
Evde olunca sürekli görünce fark edilmiyor bir süre uzak kalıp görünce hemen fark ediliyor.
Ne kadar zayıflamışsın dediklerinde çok mutlu oluyor insan

Reactions: Sgm
Bugun dogum gunune gittim oyuzden pek dikkat edemedim
Menum
Kahvaltim
1 dilim tb ekmegi
1 yumurta
Salatalik roka
Yarim kase yogurt
1 tatli kasigi findik ezmesi

Ogle
1 ince dilim borek
Kozlenmis biber ve peynir
1 ince dilim pasta

Aksam
Bir porsiyon domatesli bulgur pilavi
Bir kase ispanakli cacik
2 catal kadayif

Kizim artik bir yasina giricek gunde 2-3 defa emiyo aslinda sadece diyetle kg verebilirmiyim bilmiyorum :/

Nasılsınız kızlar bebişler nasıl bol hareketli gülücüklü bir haftasonu olsun

Nasılsınız kızlar bebişler nasıl bol hareketli gülücüklü bir haftasonu olsun
napalim cnm bahçe ile uğraşıyorum
havalar soğuk bebiş de diş çıkarıyor onun huzursuzlugu var senin bebişın nasıl oldu

napalim cnm bahçe ile uğraşıyorum
havalar soğuk bebiş de diş çıkarıyor onun huzursuzlugu var senin bebişın nasıl oldu
Diş çıkana kadar bitiriyor yaş çok huzursuz oluyorlar. Bizimki bu ara iyi şükür
Ne yetiştiriyorsun bahçede

bebiş doğal yesin diye semizotu mısır soğan falan ektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…