aramıza hoşgeldin bebeğin kaç aylıkBaşlangıç kilom:92
1.hafta:91.2
Fark:800 gr
Bayrama kadar 85 olmak istiyorum
6 bucukaramıza hoşgeldin bebeğin kaç aylık
beraber vereceğiz bu kilolari bayramda herkez büyük değişimi görsün6 bucuk
Hosbuldum
Hoş buldum :) hepimiz için inşallahbiz seni hiç çıkarmadıkki listeden hoşgeldin bol zayıflamalı bir ay olsun
İnşallah canım çok istiyorumberaber vereceğiz bu kilolari bayramda herkez büyük değişimi görsün
inşallah canım bende Bayramda 60 olmak istiyorumkızlar bayrama kadar 60 kilo olmayı kafama koydum olan bize oluyor valla bebeğe bak yemek yap ev temizle kimse görmüyor sonra ay kilo almışın ay hiç kendi ne bakmiyorsun oluyor 60 dan sonra 55 olmak istiyorum bende biraz saldım kendimi
bayramda düğün var bakalım 60 olsam ona göre elbise alacağıminşallah canım bende Bayramda 60 olmak istiyorum
ben tutmak istesemde çevremdekiler karşı çıkarKızlar Ramazan’da oruç tutacak mısınız
senin bebiş daha küçük tutma bencedeBende tutamayacağım ayın 17 sinde oğlum 2 aylık olacak önünde de ablası var 32 aylık yetişemiyorum onlara uykusuzlukta çabası ama diyete devam inş
Geçen yıl tutmadim ama bu yıl istiyorum. Sütüm azalsin da istemiyorum. Geçen yıl tutanlar sütünüz etkilendi mı?Kızlar Ramazan’da oruç tutacak mısınız
Fıstık gibi olursun valla :)bayramda düğün var bakalım 60 olsam ona göre elbise alacağım
Bende istiyorum geçen sene tutmadım ufaktı kızım bu sene bir yaşında ama baya emiyor bend sütüm etkilensin istemiyorum her akşam bulgur rezeneli incir yemeyi düşünüyorum. Eşim tutma diyor oruçlu iiken bebekle ilgilenmek zor olur diyorben tutmak istesemde çevremdekiler karşı çıkar
Au zaten tuTma sen en zor şey uykusuzluk zatenBende tutamayacağım ayın 17 sinde oğlum 2 aylık olacak önünde de ablası var 32 aylık yetişemiyorum onlara uykusuzlukta çabası ama diyete devam inş
Valla ben 70 ile hamile kaldım canım düşün yani şimdi 65 yani öncesindeki kiloları gördüm şükür . İnşallah olucaz beraberzezeozge sağol canım sende fıstık gibi olursun 60 kiloya düşelim
aynen cnm bende 70 le kaldım boyum uzun olmadığından 65 bile çok belli oluyor uzun boylu olsam belli olmazValla ben 70 ile hamile kaldım canım düşün yani şimdi 65 yani öncesindeki kiloları gördüm şükür . İnşallah olucaz beraber
normal sen cnmKızlar normal mi sezeryan mı Doğum yaptınız
Ilki normal ikinci sezeryanKızlar normal mi sezeryan mı Doğum yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?