Ben bulun temizlik yapıyorum kızımın odasını artık ayıracağım bu akşam ilk geceniz olacak bakalım nasıl atlatacağızkızlar gün boyu neler yapıyorsunuz menü paylaşımı yapan yok mu
ben ayırdım 2 ay olacak ayıralıBen bulun temizlik yapıyorum kızımın odasını artık ayıracağım bu akşam ilk geceniz olacak bakalım nasıl atlatacağız
Uyguladığın bir taktik felan varmı nasıl geçti ilk gecenizben ayırdım 2 ay olacak ayıralı
şöyle emerek uyumayı çok sever emerek uyuturum tamemen uykuya dalana kadar yanında duruyorum zaten oyun oynadıysak yorgun oluyor uyumak istiyorUyguladığın bir taktik felan varmı nasıl geçti ilk geceniz
Ek gıda alıyor ama çoğunluk anne sütü alıyor kahvaltı, yoğurt ve sebze yiyor az amaCanım ek gıda alıyor mu bebeğin ben 2 yıl önce kızım 8 aylık idi tutmuştum hiç zor olmadı ek gıda aldığı için hiç korkmadım şimdi ki bebeğim 50 günlük Ramazan da 2 aylık olacak onda bile haftada 2 gün en az tutmayı düşünüyorum
Gün aşırı mı tutsam acaba diyorum ben de öyle dayanmak daha kolay olur belki.benimde bebeğim 9.5 aylık ben tutamayacağım kendimi test ettim 2 gün oruç tuttum 2. gün bebek emdikçe bayılacaktım nerdeyse
Biz de geçen ay ayırdık, ayırınca daha uzun uyumaya başlıyorlar, senin kızın kaç aylıktıBen bulun temizlik yapıyorum kızımın odasını artık ayıracağım bu akşam ilk geceniz olacak bakalım nasıl atlatacağız
bizimde emerek uyuyor gecede emmeye kalkıyor baya bakalım alışıcaz ikimizde :)şöyle emerek uyumayı çok sever emerek uyuturum tamemen uykuya dalana kadar yanında duruyorum zaten oyun oynadıysak yorgun oluyor uyumak istiyor
Bende deneyeceğim belki öyle yaparım bende bünyem ne kadar kaldırırsaGün aşırı mı tutsam acaba diyorum ben de öyle dayanmak daha kolay olur belki.
13 aylık artık ayırayım diyorumBiz de geçen ay ayırdık, ayırınca daha uzun uyumaya başlıyorlar, senin kızın kaç aylıktı
Ihlamur ver hasta olmadan toparlansın canım aman tam hastalık havalarıkızlar havalar soğuk benim minik öksürüyor yine mi hasta oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?