Bende ilki normal ikinci sezeryanIlki normal ikinci sezeryan
biraz özel olacak ama neden 2.yi sezeryan yaptilarIlki normal ikinci sezeryan
Canım boyun kaç ben 163 ümaynen cnm bende 70 le kaldım boyum uzun olmadığından 65 bile çok belli oluyor uzun boylu olsam belli olmaz
Kızlar normal mi sezeryan mı Doğum yaptınız
Ben bir tane bebem var oda sezeryanIlki normal ikinci sezeryan
Gebelik şekeri çıktı bende. Bebegin de doğumu geçti daha fazla fazla kalırsa kalbi durabilir demişti doktor.biraz özel olacak ama neden 2.yi sezeryan yaptilar
kuzum geçmiş olsun nolmuş rabbim esirgesin hepimizin yavrusunuKızlar
Süt kaynatıyordur bebekle oynarken süte bakayım dedim piştiği diye güm diye ses bir baktım kızımın ağzı kanlar içinde hep akıyor o an öldüm sanki dudağını patlatmış bir sürü yerden dişleri baya huysuz yapıştı bana Zor uyudu şimdi. Aklım durdu yaa Allah hepsini korusun
Sağılasın canım Allahım çok korktum ama şükür şimdi daha iyi gibikuzum geçmiş olsun nolmuş rabbim esirgesin hepimizin yavrusunu
Boyu iyi canım 60 altı iyi durur bence sende birde sen kendi bedenini daha iyi biliyorsun:))zezeozge canm boyum 160 diye biliyordum hep eşim 158 diyor bende 158 diyorum
Valla Ramazan geliyor ya ben onu düşünüyorum şimdi gündüz 3 saat dışarı çıkarıyor genelde oruçlu ilken nasıl olacak acabakızlar napıyonuz diyetler nasıl gidiyor benim bebeşin uyku düzeni iyice değişti.birde kansızlık için neler yapıyorsunuz
bende pekmez veriyorum ilacıda kullanmaya başladıkValla Ramazan geliyor ya ben onu düşünüyorum şimdi gündüz 3 saat dışarı çıkarıyor genelde oruçlu ilken nasıl olacak acaba
Bebeğe pekmez veriyorum ilaç kullanmadım ben
5. Ayda olmaya başladı. Benim kocaman bi gobegim ilk doğumdan kalma normal doğum olmasına rağmen. Her gören hamile sanıyor halaBende ilki normal ikinci sezeryan
Sezeryan sonrası regliniz nasıl oldu birde bu göbek ne zaman topluyor
Çok çok geçmiş olsun allah beterinden korusunKızlar
Süt kaynatıyordur bebekle oynarken süte bakayım dedim piştiği diye güm diye ses bir baktım kızımın ağzı kanlar içinde hep akıyor o an öldüm sanki dudağını patlatmış bir sürü yerden dişleri baya huysuz yapıştı bana Zor uyudu şimdi. Aklım durdu yaa Allah hepsini korusun
Amin amin melekler koruyor onları gerçektenÇok çok geçmiş olsun allah beterinden korusun
Canım bebekten fırsat bulamamışsındır diye sormadımben oruç tutmuyorum kızlar listeyi yapmamışım kimse sormuyor bende unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?