Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın güzel anneler.
Günümüz kutlu olsun

biraz özel olacak ama neden 2.yi sezeryan yaptilar
Gebelik şekeri çıktı bende. Bebegin de doğumu geçti daha fazla fazla kalırsa kalbi durabilir demişti doktor.

Kızlar
Süt kaynatıyordur bebekle oynarken süte bakayım dedim piştiği diye güm diye ses bir baktım kızımın ağzı kanlar içinde hep akıyor o an öldüm sanki dudağını patlatmış bir sürü yerden dişleri baya huysuz yapıştı bana Zor uyudu şimdi. Aklım durdu yaa Allah hepsini korusun

kuzum geçmiş olsun nolmuş rabbim esirgesin hepimizin yavrusunu

zezeozge canm boyum 160 diye biliyordum hep eşim 158 diyor bende 158 diyorum

kızlar napıyonuz diyetler nasıl gidiyor benim bebeşin uyku düzeni iyice değişti.birde kansızlık için neler yapıyorsunuz

kızlar napıyonuz diyetler nasıl gidiyor benim bebeşin uyku düzeni iyice değişti.birde kansızlık için neler yapıyorsunuz
Valla Ramazan geliyor ya ben onu düşünüyorum şimdi gündüz 3 saat dışarı çıkarıyor genelde oruçlu ilken nasıl olacak acaba
Bebeğe pekmez veriyorum ilaç kullanmadım ben

Valla Ramazan geliyor ya ben onu düşünüyorum şimdi gündüz 3 saat dışarı çıkarıyor genelde oruçlu ilken nasıl olacak acaba
Bebeğe pekmez veriyorum ilaç kullanmadım ben
bende pekmez veriyorum ilacıda kullanmaya başladık

Bende ilki normal ikinci sezeryan
Sezeryan sonrası regliniz nasıl oldu birde bu göbek ne zaman topluyor
5. Ayda olmaya başladı. Benim kocaman bi gobegim ilk doğumdan kalma normal doğum olmasına rağmen. Her gören hamile sanıyor hala ama herkesin benim gibi değil muhtemelen

Çok çok geçmiş olsun allah beterinden korusun

Günaydın kızlar
Sahuru yapamadım yaa su içtim bir Bardak o kadar siZde durumlar nasıl

ben oruç tutmuyorum kızlar listeyi yapmamışım kimse sormuyor bende unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…