Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim yavrum 5. Buçuk aylık dün iftardan önce 59.7 kilom . 2 gün oruç tuttum. İftara yakın yavrum aglio çok acikio sütum yetmio galiba

Benim yavrum 5. Buçuk aylık dün iftardan önce 59.7 kilom . 2 gün oruç tuttum. İftara yakın yavrum aglio çok acikio sütum yetmio galiba
Beden oruç tutuyorsun ki canım etkilenir tabbi birde şimdi sadece anne sütü alıyor onu bundan mahrum etme

kızlar nerelerdesiniz

Burdayım herkes oruç mu tutuyor ben takip verdim baya köyü etkiledi beni

ben tutmuyorum canım bayağı sessiz kalmış buralar

Evet girip yazıyorum b n ama diğe r arkadaşlar hiç önemsemiyor galiba

bende listeye elim değmedi en kısa zamanda yapıyım
Canım uğrayamadım ne zamandır, afedeesiniz bundan sonra daha dikkatli olucam, konuyu takibe alıyorum. Cuma kilom da 60,6 idi
Tutmuyorm.artık . Ve kuzum öyle aglamadi. Hep süt yetti . İnşallah allahim affeder
Canım hamileyken ve emzirirken bebekler için tutmuyoruz için rahat olsun evet ramazandaki gibi olmuyor haklısın ama kuzucujlar bize bağlılar hala, onları düşünmemiz gerekli

Günaydın kızlar
Kilom 63.0
Geçen hafta 63,5
Fark -500

Nasılsınız kızlar keyifler nasıl
Bizimki hasta her diş döneminde hasta oluyor yaa

Kızlar Merhaba bende rayına katilmak istiyorum yaş 22 kilo 68.5 1.hedef 60 2. Hedef 55 kızım 6 Aylık olacak haftaya 66 kiloyla hamile kaldım 80 kiloyla doğuma girdim boyum 160 cm

Kızlar Merhaba bende rayına katilmak istiyorum yaş 22 kilo 68.5 1.hedef 60 2. Hedef 55 kızım 6 Aylık olacak haftaya 66 kiloyla hamile kaldım 80 kiloyla doğuma girdim boyum 160 cm
Hoşgeldin aramıza Sgm gelsin bilgilerini alır
Maşşalah Bayar’a vermişsin

Hoşgeldin aramıza Sgm gelsin bilgilerini alır
Maşşalah Bayar’a vermişsin
Aslında ben bebişim üşümesin diye çok evden de çıkamadım ama emzirme verdiriyormuş gerçekten kayinvalidemde biraz aldım aslında ramazan oldu için hep sevdigimnhemekler vardı oruç tutuyorum ama kayinvalidem tek oruç tutuyor yalnız kalmasın diye onunla sahura da kalktım artık dikkat etmeye başlayacağım sütünüz azalmasın diye neler yapıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…