Benim yavrum 5. Buçuk aylık dün iftardan önce 59.7 kilom . 2 gün oruç tuttum. İftara yakın yavrum aglio çok acikio sütum yetmio galiba
Emziren ve kilo vermek isteyen anneler her cuma 23:00 a kadar
-geçen hafta
-Bu hafta
-Fark
Olacak şekilde kilomuzu bildirelim. Hergün menümüzü paylaşalım ve bir birimizi motive edelim. Emzirmemizi de etkilemeyecek şekilde sağlıklı biçimde kilolarımızı verelim
İki hafta üstüste kilo bildirimi yapmayan listeden çıkartılacaktır.
Aramıza katılmak isteyen emziren anneler varsa;
-Kilo
-1.Hedef kilo
-2.hedef kilolarını bildirsinler...
lütfen devamlılık sağlayacak arkadaşlar aramıza katılsınlar
Bol zayıflamalı günlerimiz olsun...
buradan fikirlerimizi, öğünlerimizi, nasıl zayıflayıp aynı zamandada sütümüzü korumamız için neler yaptığımızı paylaşalım. zayıflarken sütümüzün azalmaması çok önemli. yapacağımız öneriler faydalı olacaktır diye ümit ediyorum. En önemli etken motivasyon olduğundan birbirimizi motive edelim ve fazlalıklarımızdan kurtulalım… gitsin artık şu kilolar...
Beden oruç tutuyorsun ki canım etkilenir tabbi birde şimdi sadece anne sütü alıyor onu bundan mahrum etmeBenim yavrum 5. Buçuk aylık dün iftardan önce 59.7 kilom . 2 gün oruç tuttum. İftara yakın yavrum aglio çok acikio sütum yetmio galiba
bende listeye elim değmedi en kısa zamanda yapıyımEvet girip yazıyorum b n ama diğe r arkadaşlar hiç önemsemiyor galiba
Tutmuyorm.artık . Ve kuzum öyle aglamadi. Hep süt yetti . İnşallah allahim affederBeden oruç tutuyorsun ki canım etkilenir tabbi birde şimdi sadece anne sütü alıyor onu bundan mahrum etme
Cuma yaparsın güncel listeyi canımbende listeye elim değmedi en kısa zamanda yapıyım
Canım Rabbim izin vermiş zaten. Sonra tutacağız inşallah tabii Ramazan’ın duygusu farklıTutmuyorm.artık . Ve kuzum öyle aglamadi. Hep süt yetti . İnşallah allahim affeder
Canım uğrayamadım ne zamandır, afedeesinizbende listeye elim değmedi en kısa zamanda yapıyım
Canım hamileyken ve emzirirken bebekler için tutmuyoruz için rahat olsunTutmuyorm.artık . Ve kuzum öyle aglamadi. Hep süt yetti . İnşallah allahim affeder
Hoşgeldin aramızaKızlar Merhaba bende rayına katilmak istiyorum yaş 22 kilo 68.5 1.hedef 60 2. Hedef 55 kızım 6 Aylık olacak haftaya 66 kiloyla hamile kaldım 80 kiloyla doğuma girdim boyum 160 cm
Aslında ben bebişim üşümesin diye çok evden de çıkamadım ama emzirme verdiriyormuş gerçekten kayinvalidemde biraz aldım aslında ramazan oldu için hep sevdigimnhemekler vardı oruç tutuyorum ama kayinvalidem tek oruç tutuyor yalnız kalmasın diye onunla sahura da kalktım artık dikkat etmeye başlayacağım sütünüz azalmasın diye neler yapıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?