- 1 Ekim 2013
- 8.857
- 19.024
- 448
- 35
Kuzum benim ki biraz nefis köreltme aslında. Durmak bilmiyorum o yüzden önce bi nefis körelsin sonra cüzii miktarda yerim tabii ki.istediğin kiloya düştüğünde illaki yiyeceksin o zaman tekrar kilo yapacak. Bence bu kadar canın çektiyse sabah saatlerinde bir kere ye.Normal zamanımızda yapamayacağımız kadar sıkarsak diyeti bıraktığımızda tekrar kilo alırız.
4 ay 10 gunluk canimHoşgeldin canım. bebişin kaç aylık
Insallah canim hosbuldukHoşgeldin umarım istediğin kiloya düşersin burda hep birlikte motive oluyoruz
En kısa zamanda deniycem canım yiyemezsem büyük kızım cips niyetine yer kesinValla ben yarım kaseyi zor yedim doydum hemen.. sende yanına bir yumurta yersin
Burdayım ancak gelebildim küçüğü yıkadım uyuttum 4 mil Leslie ile yarım saat yer hareketleri yaptım çok terledim menüme gelinceNe oldu bu sayfaya iki gündür doğru düzgün uğrayan yok .bayanlar nerelerdesiniz ???
Neyse canım boşver. biz bu işin sonunda hem sağlıklı hem hoş bayanlar olalım ayrıca bebişlerimizi de güzel büyütelim de onların farketmesi mühim değil
Listeler iyi de şunları biri hazırlayıp getirse keşke o zaman be güzel veririm kilo :)
günaydın kızlar dedem vefat ettio yüzden yazamadım buralara bir kaç gündür çok dikkat edemedim yediklerime öğün möğün olmadı haliyle.. sabah tartılayım bi dedim 69.6 yaa çok şaşırdım insan hemen iki günde kilo alır mı ya yada ödem falan mıdır?
başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin...
ben de pazartesi sabah tartıldığımda 700gr fazla çıktım. geçen hafta da aynısı olmuştu 3 gün kasmıştım, cumaya eksideydim.
dikkat edersek gider mutlaka
Canım başın sagolsungünaydın kızlar dedem vefat ettio yüzden yazamadım buralara bir kaç gündür çok dikkat edemedim yediklerime öğün möğün olmadı haliyle.. sabah tartılayım bi dedim 69.6 yaa çok şaşırdım insan hemen iki günde kilo alır mı ya yada ödem falan mıdır?
Kuzum bende de oluyor.günaydın kızlar... dün çalışmıyordum. 3 gündür bir koşuşturma halindeydim. dikkat etmeye çalıştım ama dün gece çok kötü bişey yaptım. gece resmen krizlerim oluyor benim. kudurmuş gibi dalıyorum buzdolabına. dün de o gecelerden birini yaşadım.. pişmanım ama olan oldu bir kere.... geri de bırakıyorum...
cumaya bugünle 3 gün var... çok dikkat ediyoruz. çok.... cumaya eksi çıkmamız lazım...
Canım başın sagolsun
Mekanı cennet olsun.
Dikkat et hemen gider.
Ödem olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?