bir de çalışan anneler siz sabah kahvaltısını nası yapıyorsunuz? bir ay oldu daha ben bu kahvaltı işini oturtamadım ya :/
ben akşamdan yulaf ezmesine süt koyup kuru meyveyle karıştırıyorum. sabahta çok az elma koyuyorum birazda tarçın koyuyorum sabah direk onu kaşıklıyorumbir de çalışan anneler siz sabah kahvaltısını nası yapıyorsunuz? bir ay oldu daha ben bu kahvaltı işini oturtamadım ya :/
ben direk derse giriyorum yapamam o yüzden akşamdan hazırlıyirumben işgünü evde kahvaltı yapmayalı epey zaman oldu. evliliğimin başlarında yapıyordum ama artık mümkün değil. eşim de ben de işyerinde yapıyoruz.
Canım başın sağolsun mekanı cennet olsun ben sabah 08:00 de evden çıkıyorum biraz erken uyanmaya çalışıyorum duşumu akşamdan alıyorum evde kahvaltı yapmak bana daha sıcak geliyo evden aç çıkarsam ne bulursam yerim çünkü genellikle uyanınca yumurtayı koyuyorum haşlansın diye ben hasırlanırken hazır lanınca hemen tost makinesine 2 çavdar ekmeği arasına as yağlı beyaz yada kaşar peynir yağ kullanmadan yanına yeşillik hafta sonu yıkayıp hazırladığım için kolay oluyo bugün artık haşlanmış yumurtadan sıkıldığım için lor peynirli omlet yaptım acayip tok tuttu tavsiye ederimbir de çalışan anneler siz sabah kahvaltısını nası yapıyorsunuz? bir ay oldu daha ben bu kahvaltı işini oturtamadım ya :/
Canım başın sağolsun mekanı cennet olsun ben sabah 08:00 de evden çıkıyorum biraz erken uyanmaya çalışıyorum duşumu akşamdan alıyorum evde kahvaltı yapmak bana daha sıcak geliyo evden aç çıkarsam ne bulursam yerim çünkü genellikle uyanınca yumurtayı koyuyorum haşlansın diye ben hasırlanırken hazır lanınca hemen tost makinesine 2 çavdar ekmeği arasına as yağlı beyaz yada kaşar peynir yağ kullanmadan yanına yeşillik hafta sonu yıkayıp hazırladığım için kolay oluyo bugün artık haşlanmış yumurtadan sıkıldığım için lor peynirli omlet yaptım acayip tok tuttu tavsiye ederim
Benim bu Cuma'dan hiç umudun yok Ama hadi bakalım
Geçen hafta 2 günle bile eksi görmüştüm moral bozmak tartılmak yok Cuma'ya kadar hava güzelse bebişinizi bırakacak biri varsın çıkın yürüyün kızlar çok iyi oluyo açık havada yada evde egzersiz yapın tartıya yansımasada hafifliyorsunuz benim yolum çok uzun sizin gibi değil 90 lardan 70 lere 20 kg sizin hedefiniz daha yakın nolur pes etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?