Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nolcak kız gündelik yemekler yazılmış listede :)
Yemek yapmaya fırsat bulamıyorum ki bacım iki velet birin3.5 yaşında biri 50 günlük :) eşimle kızımın sevdiği yemekleri anca yapıyorum kendime ayrı etsiz sebze yada yağsız et yapmam lazım oda zor şimdilik bakalım

Ü

Zaten fit bir anne olmuşsun 2 kilon kalmş hamile kaldğn kiloya :)
Yok ay hamile kaldığım kiloyu geçtim 67 hamile kaldığım kilo 65.5 oldum ama 58 olmam lazım :) pörsüdü vücudum bi kendime gelsem de egzersiz falan yapsam.ooofff varya hepimiz fıstık olcaz fıstık :))

Yok ay hamile kaldığım kiloyu geçtim 67 hamile kaldığım kilo 65.5 oldum ama 58 olmam lazım :) pörsüdü vücudum bi kendime gelsem de egzersiz falan yapsam.ooofff varya hepimiz fıstık olcaz fıstık :))
Oy 2 çocuk Allahyardmcın olsun canım valla ben bütün yemekleri yapıyorum zira çok düşkünüm mideme :)
Bende eski kiloma geldim ama egzersize başladım hakkaten pörsüdü yaa heryerim

olmuş canım . kv ve kp ikisi de çok fittir. kendilerinin zayıflama derdi olmayınca başkasına laf söylemek kolay oluyor.
Ben senim yerinde olsam dahada inat ederim zayıflamaya. Onların yanına da giderken bol giyerim ki belli olmasın. İdeal kiloma gelince de bi güzel giyinir giderim oooo şok şok şok :))

Ben senim yerinde olsam dahada inat ederim zayıflamaya. Onların yanına da giderken bol giyerim ki belli olmasın. İdeal kiloma gelince de bi güzel giyinir giderim oooo şok şok şok :))
Aynen canım öyle planlıyorum. Gerçi ideal kiloma yol çok ama. o zamana kadar onlara giderken kat kat giyinicem anlamasınlar dert edinsinler

Aynen canım öyle planlıyorum. Gerçi ideal kiloma yol çok ama. o zamana kadar onlara giderken kat kat giyinicem anlamasınlar dert edinsinler
İşte ideal kilolRımıza çok Yok ama vücut kendimi saldı ya o sıkıntı. Mutlaka spor yap sporla sıkıladıköa farka inanamazsın. Senin en sorunlu bölgen neresi mesela. O bölgeye yönelik cardio egzersizleri yap

Kızlar bri bana dur desin dün çikolata bugün kavala kurabiyesi yedim eski formuma kavuşmuşken bidaha tartıda artıları görmek istemiyorum ama irademede eskisi kadar dur diyemiyorum yaa 73 değil 70 hatta 68 olmam gerek

Evet bayanlar gün sonuna beldik sayılır .bıgün pazar ve gene sıkıntılı bir gün idi benim için .mrnğm şöyle ;

Sabah ;haşlanmış 1 adet yumurta ,zeytin ,peynir .sigara böreği vardı ama büyük bir irade ile hiç yemedim

Fakat saat 3 gibi hamurişi yedim hatta biraz fazla da kaçırdım .ama o saat bu saattir sadece meyve yedim başka da bişey yemedim .yaymdan önce yoğurt kürümü de yerim ve bugünü de böyle kapatırım inş

Tad
Can'ın çok çekti mi sakın tadımlık dahi yeme .yoksa kendini durduramazsın .şahsen ben öyle yapıyorum .biraz önce çocuklar için kek çıkardım fırından hiç ağzıma bile sürmedim .sıcakken bi tadımlık alsaydım çay ile birlikte devamı gelirdi çünkü .çocuklara akşama doğru çikolata verdim aynı şekilde tadımlık bile yemedim çünkü öğle yemeğinde biraz hamurişi yedim ve dengelemek için tatmadım bile .ideal kilona çok az kalmış yiyip sonra pişman olmaktansa o an oruçlu imiş gibi düşün bence

Merhaba araniza yeni geldim emziriyorum ve cok kiloluyum insallah sizle beraber kilo vermeyi basaririm kendimi bildim bileli hep kiloluydum ben ve cok zor kilo veren biriyim

Merhaba araniza yeni geldim emziriyorum ve cok kiloluyum insallah sizle beraber kilo vermeyi basaririm kendimi bildim bileli hep kiloluydum ben ve cok zor kilo veren biriyim
Hoşgeldin canım. bebişin kaç aylık

Günaydın kızlar. Valla öok sevdiğim bi tatlı var bol kalorili. Adını vermiyorum herkes emziriyor can çekmesin. Normalde günde iki tane yediğim bile olmuştur. 3 haftadır gece o tatlıyı düşünüp yatıyorum sabah o tatlıyı düşünüp kalkıyorum :)) ama 3 haftadır sıktım dişimi yemiyorum. Hafi bakalım el mi yaman bey mi yaman :)

istediğin kiloya düştüğünde illaki yiyeceksin o zaman tekrar kilo yapacak. Bence bu kadar canın çektiyse sabah saatlerinde bir kere ye.Normal zamanımızda yapamayacağımız kadar sıkarsak diyeti bıraktığımızda tekrar kilo alırız.

Günaydınlar kızlar yoğun bi haftasonu geçirdim gelemedim ama pazartesi en büyük kurtarıcımız haydi yeniden başlıyoruz hayırlı bol eksili bi hafta olsun inşallah

Hoşgeldin umarım istediğin kiloya düşersin burda hep birlikte motive oluyoruz

Güncel kilom 73.4 çok fazla dikkat edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…