Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok geçmiş olsun Z ZAYIFLA . İnsanın kendi hasta olması zor ama çocukların hasta olması gerçekten felaket oluyor. O zaman anne de pert oluyor.

kızlaaar günaydınn hayırlı cumalar.. veee beklenen oldu
güncel kilo:69.2
200 gr artıdayımm
ama napalım bu hafta çook düzensizdi normal aslında inşallah haftaya eksiye düşerim pes etmek yok

Günaydın kızlar kilo bidiririm
Geçen hafta 91,5
Bu hafta 91,5 aynıyım yani en azından almamışım ama artık pilavı hayatımdan çıkarmam lazım bide turşuyu sanırım ödem tuttu vücudum sporda yapınca kaslar genişliyor inşallah haftaya veririm

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.. aynı durum bizde de var oğluşumun ilk hastalığı hem de zor ya gece kaç kere kalktı sayamadım

Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun

Günaydın canlarım .evet bir tartı gününe daha merhaba ,umarım herkesin keyifleri yerindedir veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum veremeyen arkadaşlarımada sıkıntı yok devam diyorum bana gelince anladim ki ben iki haftada 900gr falan veriyorum tartıda veremedigim aynı kaldığım kilo yu gorunce yılmadan devam diyorum ve
geçen hafta 70,9
bu hafta 69,7 .herkese zayıf günler diliyorum

günaydın bayanlar,

ben de kilo bildirimimi yapıyım

geçen hafta; 84,1
bu hafta;84
fark;100
yüzde 0,119

almamış olıyım da buna da razıyım. 2 haftadır 85 in altını garantiledim heralde.

ilk eşiği kırdım. ikinci psikolojik eşiğim 80 in altı. 7li sayıları görmek istiyorum

Kızlar tartı beni mutlu etti bugün.
geçen hafta 78.7 di
bu hafta 77.5
fark 1.2 kg
yüzde1.5

yine harikasın canım. maşallah sana

Günaydın herkese hayırlı cumalar olsun
Bol eksili bir gün olsun
Kilo
Geçen hafta 77.9
Bu hafta 77.5
Fark 0,4
Inşallah haftaya daha çok verebilirim

tebrik ederim canım. geçmiş olsun bebeğine, çabucak iyileşsin inş.

kızlaaar günaydınn hayırlı cumalar.. veee beklenen oldu
güncel kilo:69.2
200 gr artıdayımm
ama napalım bu hafta çook düzensizdi normal aslında inşallah haftaya eksiye düşerim pes etmek yok

bu haftanın çürük elması sen olmuşsun, başka çıkmaz inş.
ben de artıda olcam heralde diyordum ama 100gr la kurtarmışım

verirsin canım. bizde kilo bol, ondan daha rahat veririz. ama pilav zaten yeme. yersen de bulgur ye en azından faydalı olsun.

geçen haftanın acısı çok güzel çıkmış canım.1,2 kilo ohhh misss

Günaydın hanımlar
Geçen hafta 65.5
Bu hafta 65.3
Fark 0,2
Yüzde 0,305
Çok şükür az da olsa gitti

Günaydın hanımlar
Geçen hafta 65.5
Bu hafta 65.3
Fark 0,2
Yüzde 0,305
Çok şükür az da olsa gitti

tebrik ederim canım. az da olsa gitsin.
hiçbirimizin acelesi yok yavaş yavaş da olsa gitsin kilolar

Gunaydin kizlar
Gecen hafta 64.5
Bu hafta 64.2
Fark 0.3
Yuzde 0.465
Kizimin disleri yuzunden uykusuz geceler devam ediyo iyi vermisim:)

Selam kizlar.

Daha cok taze anneyim. 1 aylik bebegim var ama cok sagliksiz beslenmeye basladim. Abur cubur kizartmalar bol bol ekmekler havada uçuşuyo. 75 kiloyla hamile kaldim suan 88 kiloyum 90 kiloyla doguma gitmistim. Hic kilo veremedim sirf abur cubur yediğim icin. Hamilelikde alistirdim kendimi bise olmaz ye demeye hala oyle devam ediyorum malesef.

Benim amacim kesinlikle ac kalmak degil. Sizler gibi onceligim bebegim olmakla berabet saglikli beslenmek. Zaten saglikli beslenerek kilolarda gider elbet.

Benide aranıza alir misiniz ?

Gunaydin kizlar
Gecen hafta 64.5
Bu hafta 64.2
Fark 0.3
Yuzde 0.465
Kizimin disleri yuzunden uykusuz geceler devam ediyo iyi vermisim:)

tebrik ederim canım.
benim kızım da bu aralar geceleri acayip huzursuz. uyandığında çok ağlıyor. kuş gibi ellerini çırpıyor. emziriyorum olmuyor. koşarak mama hazırlamaya gidiyorum. bence uyku da kilo vermeyi etkiliyor.

hayırlı olsun bebeğin canım. çok yeniymiş ama şimdiden durumu farkedip ona göre hareket etmeye karar vermen çok güzel. o abur cuburların, kızartmaların ne sana ne de bebeğine bir faydası var. dediğin gibi şuan sadece sağlıklı beslenmelisin. abur cuburları kestin mi emzirdiğin için emin ol vericeksin

Geçen hafta 87.1 bu hafta 86.6 fark 0.5gram oran 0.574

tebrik ederim canım

Kızlar bugün kilo bildirimi yapamayacağım kendi evimde değilim tartım da yanımda yok .farklı tartı ile tartılmak istemiyorum farklı sonuç çıkıyor çünkü

Bende oğlum bir aylıkken başlamıştım. Tam bir ay oldu 2.7 kilo verdim bu ay. Eğer burda olmasaydım en iyi ihtimal hiç kilo vermezdim yada 2-3 kilo kendime kesin eklerdim. Şimdi nerdeyse 3 kilo daha hafifim. İlk hedefime 2.3 kilo kaldı :)

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalarr kızlarr. Ben yeni katıldım malum. İlk tartı günüm. Henüz hiçbir şey yemedim içmedim. Tartıldıktan sonra koca bi bardak su içicem. Eveett. 72.8 ile başladım. Hadi bismillah

bu günden itibaren dikkat etmeye başladın bile... inş vericeksin kiloları. sütünün bebeğine yetiyor olması çok güzel maşallah bunu da devam ettirirsen şahane olur. ama artık yemeklerini arttırması lazım bebişin. 10 aylık olmuş.

birlikte zayıflıycaz inşallah. buna gerçekten inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…