Bence sorun olmaz. Sonuçta kahvaltını ara öğünlerini Eti'ni vs yiyceksin. Sadece çorba olarak lahana çorbası içeceksin. Eğer doğru anladıysam sıkıntı olcak bir durum yok.Canlar bişey danisiyim dedim şu lahana diyeti amacım tamamen diyet olarak yapmak değil sonuçta sebze onu sadece çorba yerine icsem yine beslenmeme aynı şekilde devam etsem kahvaltı öğle akşam yemeği ara öğünler olarak diğer çorbalar yerinde lahana çorbası yapsam zararı olur mu sizce
Aynen canım ilk isim bi lahana almak olacak bulabilirsem eğer bi hafta denemeyi düşünüyorum bakalım ne olacakBence sorun olmaz. Sonuçta kahvaltını ara öğünlerini Eti'ni vs yiyceksin. Sadece çorba olarak lahana çorbası içeceksin. Eğer doğru anladıysam sıkıntı olcak bir durum yok.
Benim hedefimde ayda 2 kilo falan vermek insallah ver3bilirimRica ederim kızlar. Uğraştırıyor ama bjna değer
O kadarı biraz zor canım. Bnm hedefim ayda 3 kg. Şimdilik tutturuyorum.
ben onayliyorum ikisinide. Cok agir cezalar olmamak kaydiyla.Kızlar merhaba,
Ceza konusunda fikir birliği yapmamız lazım. @askbahcem in önerisi yüksek kalorili yemekler için ceza uygulanması mesela.
Benim fikrim şu yönde;
İlk olarak cuma bildiriminde kilo alan arkadaşlara ceza keselim. Mesela haftanın 3 günü 15 dk veya yarım saat egzersiz olabilir.
İkinci olarak; menüsünde kaçamak yapanlara ceza uygulayalım. Bunu ya kişi kendisi belirlesin yapsın ve yazsın. veya her hafta 1 kişi bunu takip etmekle sorumlu olsun, Menüleri okuduğunda kaçamak yapan arkadaşın mesajına ceza belirlesin. Yapabilir misiniz? Ama eğer biz belirleyeceksek her gün menü paylaşımı yapmaya gayret etmemiz lazım.
Ayrıca ben ceza konusunda çok katı olmak istemiyorum. Zaten çok zor şartlarda diyet yapıyoruz(kendim için öyle) fırsat bulamayabiliriz vs. O yüzden olacaksa da ufak cezalar olmalı diye düşünüyorum. Zaten yapabilen fazlasını yapar.
Konu ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum
Olabilir. Spora ilk baslabdiginda bile tartida arti cikiliyo cogu zaman cok yuruduysen ondandirya bende tartıldım bugün dne göre 700 g almış görünüyorum şok oldum çok dikkat edemedim dün ama bu kadar da değildi. uzun süredir spor yapamıyordum dün biraz yürüdüm o yüzden olur mu bilmem
Hoşgeldin bende pko hastasıyım iyi bilirim bel bölgesi kalınlaşması ve şişkinliği inşallah verirsin kaç aylık bebeğin kaç kaç kilosun biz burda menü ve spor paylaşımları ile birlikte motive oluyoruzBende zayıflamak istiyorum ben pkoluyum şu an bilmiyorum ama daha önce insilün direncim vardi kilo vermem bayağı zor oluyor yani ilaç da kullanamiyorum emzirdiğim için 2..3 kilo bile versem kar bana da yardimci olur musunuz..
bende pkoluyum canım kilo veriliyor bir sıkıntı olmuyor belki emzirdiğimiz için bilmiyorumBende zayıflamak istiyorum ben pkoluyum şu an bilmiyorum ama daha önce insilün direncim vardi kilo vermem bayağı zor oluyor yani ilaç da kullanamiyorum emzirdiğim için 2..3 kilo bile versem kar bana da yardimci olur musunuz..
Bebeğim 4 aylık 71 kiloyum..menü var mi elinizde..Hoşgeldin bende pko hastasıyım iyi bilirim bel bölgesi kalınlaşması ve şişkinliği inşallah verirsin kaç aylık bebeğin kaç kaç kilosun biz burda menü ve spor paylaşımları ile birlikte motive oluyoruz
Canmm nasil verdin ne kadar verdin neler yedin neler yemedin..bende pkoluyum canım kilo veriliyor bir sıkıntı olmuyor belki emzirdiğimiz için bilmiyorum
1 ocakta başladım canım. 7.5 kilo verdim. Spor çok az yaptım. kahvaltıda haşlanmış yumurta peynir zeytin ekmek klasik.öğlen ve akşam yemeklerinde çorba sebze yemeği bakliyat yemeği balık vb dönüşümlü aralarda 1 sütlü kahve veya türk kahvesi yanına küçük bir tatlı kalorisine göre akşamda meyve yada havuç suyu içtim.Canmm nasil verdin ne kadar verdin neler yedin neler yemedin..
Yediğin bişeyler veya yaptığın spor şişirmiş olabilir.Kızlar moralim çok bozuk ya. cuma sabah teyit etmek için iki kez tartılmama rağmen aynı 77.5 çıkmıştı. cuma ekstraya girmedim ama buna rağman cumartesi sabah 78.2 çıktım bu sabahsa 78.3 çıktım. galiba cuma hatalı ölçüm yaptı tartı başka bir açıklamam yok.
Korkum böyle geri tepmeler diyeti bırakmama neden olursa diye. Ama ben tartının yanlış ölçtüğünü varsayıp 78.2 den düşüyormuşum gibi düşünücem . inş ya vücudum ya da tartı böyle oyun oynamaz bir dahaYediğin bişeyler veya yaptığın spor şişirmiş olabilir.
Hem tartı hatalı tartmış olsa bile Yine de geçen haftaya göre yarım kilo vermiş oluyorsun. O yüzden bozma moralini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?