- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
Ben o yüzden sadece tartı gününde tartılıyorum moralim bozulmasın diye bazen vücut su topluyo yada içtiğimiz su bile etkiliyo sen kalori hesabı yapıyorsun sanırım eğer limiti geçmiyosan zaten problem olmaz canım bu arada bende kalori sayıyorum artık tabi program emzirdiğimizi bilmediği için 1500 istiyo ben 1800 e tamamlıyorum sporu ekleyince süper oluyo bugün 5 mil yapıldı ayrıca kızımla dışarda da yürüdük sabah yediğim küçük bi sütlü tatlı yüzünden hepKorkum böyle geri tepmeler diyeti bırakmama neden olursa diye. Ama ben tartının yanlış ölçtüğünü varsayıp 78.2 den düşüyormuşum gibi düşünücem . inş ya vücudum ya da tartı böyle oyun oynamaz bir daha
diye bi program canım hedef de belirleyebiliyorsun ayrıca böyle gidersen işte şu kadar falan verirsin diyo bende inşallah diyorumkalori hesabını hangi programdan yapıyorsun cnm @pentegram42
Menünde sporda süper bende kefir aldım bugün tadı çok güzelmiş orman meyvelisinin süt için aldım bakalım etki edecekmi bu arada spordan tartı artı gösteriyo olabilirKızlar 2 gündür sporun dibine vurdum. Babaya bırakıyorum bebeği takılıyorum ben
Menüm
Sabah 1,5 yumurta 1kk bpeynir 4-5Zeytin biraz bal tereyağ 4 dilim kızarmış ekmek
Ara 1muz
Ara1 bardak kefir
Öğle çorba 3yk ıspanak
Akşam patlamış mısır yedim hala acıkmadım
Yatmadan yulaf yoğurt yerim
Su 2lt
Spor 35 dk eliptik/10km
20dk zımbalı
50spuat
50 diz çekme
Şehirin sadesinden alıyorum ben. Büyük şişesinden. Nefes almadan içersem güzel yoksa kokusu hoşuma gitmiyor.Menünde sporda süper bende kefir aldım bugün tadı çok güzelmiş orman meyvelisinin süt için aldım bakalım etki edecekmi bu arada spordan tartı artı gösteriyo olabilir
Ben de bu sefer feci artıda görünüyorum canım. Bakalım cumaya kadar tartılmicam cumaya eksi de çıkarız inşGünaydın kızlar. Ben yine tartıda artıdayım ama gider inş diyorum. Bol zayıflamalı bir hafta olsun
Kaç gün oldu Can'ım en iyi spor 2 aya kadar yürüyüş Can'ım bende 14 gün oldu sezeryan olalı hala sezeryan yerim agrıyor ayağıma kramp giriyorKizlar ben sezeryanla dogum yaptin spora baslanak istiyorum 10 dkk da olsa. Ne yapmami onerirsinz korkuyorim dikislere zarar veririm dye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?