Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben o yüzden sadece tartı gününde tartılıyorum moralim bozulmasın diye bazen vücut su topluyo yada içtiğimiz su bile etkiliyo sen kalori hesabı yapıyorsun sanırım eğer limiti geçmiyosan zaten problem olmaz canım bu arada bende kalori sayıyorum artık tabi program emzirdiğimizi bilmediği için 1500 istiyo ben 1800 e tamamlıyorum sporu ekleyince süper oluyo bugün 5 mil yapıldı ayrıca kızımla dışarda da yürüdük sabah yediğim küçük bi sütlü tatlı yüzünden hep

Ben cumadan sonra ne Zaman tartılsam kendimi daha fazla buluyorum tartıda. Bu da endişeye sebep oluyor tabi ama alıştım artık.

Kızlar 2 gündür sporun dibine vurdum. Babaya bırakıyorum bebeği takılıyorum ben

Menüm
Sabah 1,5 yumurta 1kk bpeynir 4-5Zeytin biraz bal tereyağ 4 dilim kızarmış ekmek
Ara 1muz
Ara1 bardak kefir
Öğle çorba 3yk ıspanak
Akşam patlamış mısır yedim hala acıkmadım
Yatmadan yulaf yoğurt yerim

Su 2lt
Spor 35 dk eliptik/10km
20dk zımbalı
50spuat
50 diz çekme

MyFitnessPal
kalori hesabını hangi programdan yapıyorsun cnm @pentegram42
diye bi program canım hedef de belirleyebiliyorsun ayrıca böyle gidersen işte şu kadar falan verirsin diyo bende inşallah diyorum

Menünde sporda süper bende kefir aldım bugün tadı çok güzelmiş orman meyvelisinin süt için aldım bakalım etki edecekmi bu arada spordan tartı artı gösteriyo olabilir

Menünde sporda süper bende kefir aldım bugün tadı çok güzelmiş orman meyvelisinin süt için aldım bakalım etki edecekmi bu arada spordan tartı artı gösteriyo olabilir
Şehirin sadesinden alıyorum ben. Büyük şişesinden. Nefes almadan içersem güzel yoksa kokusu hoşuma gitmiyor.

Normalde spor yapmayı seviyorum. Spor sonrası Mutlu oluyorum sanki. O terlerle beraber hafiflemiş hissediyorum kendimiİşe başladıktan sonra az da olsa yapıyordum bişeyler, şimdi Bebek olunca o da bitti. Bu kadar yapamıyordum ama iki gündür gayret ediyorum.

Spor insanı mutlu ediyor bence yarım saat de olsa kendine vakit ayırmak iyi geliyor tabi çocuklara bakan olursa ben büyük kızımla zumba bile yaptım bugün

Yatmadan yulaf yoğurt yiyin diyordum içine 1ceviz 1tk da pekmez attım ufff süper oldu. Daha erken yesem daha iyi olacaktı ama sağlık olsun. Bunu yemezsem gece çok daha kötü şeyler yerim

günaydın kızlar dünkü menüm
sabah kahvaltıda:
lorlu omlet, domates, iki dilim süzme peynir, 5 zeytin, bir dilim tam buğday ekmek açık şekersiz çay
ara: ikindiye kadar üç hurma
ikindide: bir kase mercimek çorbası, kıymalı bamya biraz bulgur pilavı
2 litre su ve rezene
akşam 7de yarım porsiyon muhallebi yedim çok canım çekmişti

Günaydın kızlar. Ben yine tartıda artıdayım ama gider inş diyorum. Bol zayıflamalı bir hafta olsun
Ben de bu sefer feci artıda görünüyorum canım. Bakalım cumaya kadar tartılmicam cumaya eksi de çıkarız inş

Selam kizlar. Ben bugun tartildim hala ayniyim

Menumu paylasayim.

Sabah
2 kk peynir
zeytin 6 7 tane
1 kuxuk dilim kaar peynir
1 domates
Azcik dere otu
2 haslanms yumurta
2 dilim tb ekmegi
Bi bardak sekersiz cay

Ara
1 sutlu nescafe
1 dilim kek

Ara

4 hurma

Aksam
1 tabak izmir kofte
1 tabak pirasa yemegi
Bol salata
1 dilim ekmek

2 litre su

Spora vakit yok malesef

Kizlar ben sezeryanla dogum yaptin spora baslanak istiyorum 10 dkk da olsa. Ne yapmami onerirsinz korkuyorim dikislere zarar veririm dye

Kızlar bugünkü menüm ;

Kahvaltı ;yumurta ,peynir ,şekersiz çay

Öğle ; 1 kase çorba ,1 adet poğaça

Ara ;1 adet muz

Akşam ;yarım kase çorba 2 -3 adet cips

Kızlar dizleri sohbetlerinizi çok sevdim bende burdayım artık . Su an 14 gün oldu Doğum yapalı amacım diyet değil yediklerimi paylaşmak resimli paylaşabilir miyim peki ???
Ben iştahı acık bir kadınım ya nasıl tutacağım kendimi bide kurallarınız nedir biri bana bundan bahsedebilir misin

Kizlar ben sezeryanla dogum yaptin spora baslanak istiyorum 10 dkk da olsa. Ne yapmami onerirsinz korkuyorim dikislere zarar veririm dye
Kaç gün oldu Can'ım en iyi spor 2 aya kadar yürüyüş Can'ım bende 14 gün oldu sezeryan olalı hala sezeryan yerim agrıyor ayağıma kramp giriyor

günaydın kızlar dünkü menüm
sabah;
6-7 tane çeri domates,
yarım bağ maydanoz,
2 dilim süzme peynir, bir dilim kaşar,
5 tane zeytin bir dilim tb ekmek
bir kupa rezene

öğle;
bir tabak ıspanak, makarna, yoğurt

ara; minik bi dereotlu kurabiye bir dilim armut

akşam;
yarım tabak kıymalı bamya yarım tabak bulgur pilavı bir kase yoğurt

2 litre su ve hippin iyi geceler çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…