- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
Hg canım senin erken daha yürüyüş dışında yapma bence benim 3,5 aylık hala ağrıyo zorladığımda dikkat etKaç gün oldu Can'ım en iyi spor 2 aya kadar yürüyüş Can'ım bende 14 gün oldu sezeryan olalı hala sezeryan yerim agrıyor ayağıma kramp giriyor
Kızlar dizleri sohbetlerinizi çok sevdim bende burdayım artık . Su an 14 gün oldu Doğum yapalı amacım diyet değil yediklerimi paylaşmak resimli paylaşabilir miyim peki ???
Ben iştahı acık bir kadınım ya nasıl tutacağım kendimi bide kurallarınız nedir biri bana bundan bahsedebilir misin
Tamamdır kaptanımkızlar günaydın...
yeni kuralımız;
bundan sonra cuma kilo bildiriminde, bir önceki cumaya göre kilo almış arkadaşımıza spor cezası keseceğiz... bu yüzden daha dikkatli olalım
kızlar günaydın...
yeni kuralımız;
bundan sonra cuma kilo bildiriminde, bir önceki cumaya göre kilo almış arkadaşımıza spor cezası keseceğiz... bu yüzden daha dikkatli olalım
Peki bu sporun ne olduğunun önemi var mı ?
Kızlar günaydın. Cuma akşamı hastalandım acillik oldum Cuma'dan beri anne yoğun bakımındayım :) yedirdiğini hiç birşeye itiraz edemiyorum kızıp duruyor çünkü Zaten hiç sevmez benim kilo vermemi :) bu hafta inşallaj artı çıkmam zor Ama :) benim de instagramda takip ettiğim beni motive eden sayfalar var. Eğer yasak değilse sizlerle de paylaşırım
Ne kadar oldu doğum yapalı ?dikişlerinşz henüz tam iyileşmediyse acele etmeyin spor yapmak içinKizlar ben sezeryanla dogum yaptin spora baslanak istiyorum 10 dkk da olsa. Ne yapmami onerirsinz korkuyorim dikislere zarar veririm dye
Bence sporun adını koymayalım sadece dakikasını belirleyelim herkes kendine uygun olanı yapsın .örn; yürüyüş ,kardio,zumba ,Plates vs vsşöyle düşünüyorum ben, mesela haftanın 3 günü ekstra 30dk yürüyüş cezası olabilir. bir şekilde fırsat oluşturmuş oluruz spor için. aramızda sezaryenli, rahat spor yapamayan anneler var. onlar için de uygun olur.
bu konu da önerisi olan arkadaşlar paylaşsın lütfen
Kızlar günaydın. Cuma akşamı hastalandım acillik oldum Cuma'dan beri anne yoğun bakımındayım :) yedirdiğini hiç birşeye itiraz edemiyorum kızıp duruyor çünkü Zaten hiç sevmez benim kilo vermemi :) bu hafta inşallaj artı çıkmam zor Ama :) benim de instagramda takip ettiğim beni motive eden sayfalar var. Eğer yasak değilse sizlerle de paylaşırım
Benim annemde vermemi istiyo kendisi kilolu onun gibi olmamdan korkuyo şimdi vermeye çalışıyo günlük menülerimizi paylaşıyorum onunla da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?