çok geçmiş olsun canım. hastalığın neKızlar günaydın. Cuma akşamı hastalandım acillik oldum Cuma'dan beri anne yoğun bakımındayım :) yedirdiğini hiç birşeye itiraz edemiyorum kızıp duruyor çünkü Zaten hiç sevmez benim kilo vermemi :) bu hafta inşallaj artı çıkmam zor Ama :) benim de instagramda takip ettiğim beni motive eden sayfalar var. Eğer yasak değilse sizlerle de paylaşırım
Benim de annem kilolu ama benim lise döneminde anoreksik eğilimlerim vardı ayrıca bir iki ciddi hastalık geçirdiğim için korkuyo sanırım eskisi gibi olcam diye yoksa normal kilonda ol diyo ama kv direk tombul seviyo
yok yaa aynen :) o zamanki çocuklukmuş şimdi öyle planlarım yok ama annem garibim korkuyo hastalancam diye annelik işteo kadar da olma yaa Allah korusun. 1,65 boyun var, 60 kilo olsan iyidir.
Aslında söyle oldu kp Çarşamba günü kalp krizi geçirdi. Bende kp i çok severim baya bi üzüldüm mideme vurdu iki gün pek bişi giyemedim. Eşimde hep hastanedeydi iki çocukla hep ben ilgilendim kendime hiç bakmadım bünyem iflas etti resmen 40 derece ateşle acile gittim. Şimdi de hala ölesiye dayak yemiş gibiyim kolum bacağım daha yeni yeni tutuyor. Ben üzülünce bünyem hemen etkileniyor. Kp de 4 gün yoğun bakımda yattı sonra dün by pass oldu tüm damarları değiştirdiler bugün yoğun bakımdan çıktı çok şükürçok geçmiş olsun canım. hastalığın ne
Kullanan bi arkadaş vardı ya onu ismini hatırlamıyorum amaKızlar yamuno korseyi kullanan var mı aranız da ben almayı düşünüyorum ama çok pahalı kullanan ve memnun kalan var mu acaba
CanımKızlar yamuno korseyi kullanan var mı aranız da ben almayı düşünüyorum ama çok pahalı kullanan ve memnun kalan var mu acaba
Aslında söyle oldu kp Çarşamba günü kalp krizi geçirdi. Bende kp i çok severim baya bi üzüldüm mideme vurdu iki gün pek bişi giyemedim. Eşimde hep hastanedeydi iki çocukla hep ben ilgilendim kendime hiç bakmadım bünyem iflas etti resmen 40 derece ateşle acile gittim. Şimdi de hala ölesiye dayak yemiş gibiyim kolum bacağım daha yeni yeni tutuyor. Ben üzülünce bünyem hemen etkileniyor. Kp de 4 gün yoğun bakımda yattı sonra dün by pass oldu tüm damarları değiştirdiler bugün yoğun bakımdan çıktı çok şükür
çok çok geçmiş olsun canım hem sana hem kayınpederine. İki çocuğun bakımı zaten zor bir de üzüntü eklenince kaldırmamış bünuen normal.Kendine daha çok dikkat et inan anne yıkılırsa bütün ev yıkılıyor.Aslında söyle oldu kp Çarşamba günü kalp krizi geçirdi. Bende kp i çok severim baya bi üzüldüm mideme vurdu iki gün pek bişi giyemedim. Eşimde hep hastanedeydi iki çocukla hep ben ilgilendim kendime hiç bakmadım bünyem iflas etti resmen 40 derece ateşle acile gittim. Şimdi de hala ölesiye dayak yemiş gibiyim kolum bacağım daha yeni yeni tutuyor. Ben üzülünce bünyem hemen etkileniyor. Kp de 4 gün yoğun bakımda yattı sonra dün by pass oldu tüm damarları değiştirdiler bugün yoğun bakımdan çıktı çok şükür
Sağol canım çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun canım hem sana hem kayınpederine Allah acil şifa versin..
Aynen öyle eşime diyorum Zaten evin direği sen değilsin benim diye /:)çok çok geçmiş olsun canım hem sana hem kayınpederine. İki çocuğun bakımı zaten zor bir de üzüntü eklenince kaldırmamış bünuen normal.Kendine daha çok dikkat et inan anne yıkılırsa bütün ev yıkılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?