Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aslında kullanmak istiyorum ama bende emzirirken sıkıntı die benm bebeğim daha 5 aylık o yüzden çok sağlam araştırcam

Kereviz yemeğim hep önyargılarım vardı bu sebzeye hem kalorisi düşük hemde lezzetli hakkınızı helal edin sonradan aklıma geldi ama resim paylaşmayı denemek istedim

Son düzenleme:
Bende 19:00 dam sonra bişey yememek lazım diye biliyorum ama çay yada kahveyi boş içemiyorum maalesef

Kereviz yemeğim hep önyargılarım vardı bu sebzeye hem kalorisi düşük hemde lezzetli hakkınızı helal edin sonradan aklıma geldi ama resim paylaşmayı denemek istedim
Kerevizin portakal suyuyla tarifi var canım şahanedir dene istersen. Böyle sulu yemeğini de severim ben. Etlisi bile gayet güzeldir.

Akşam 9 çok geç ben 6 dan sonra bişe yemiyorum gündüz bi ara öğünde yesek olmaz mı
6 dan sonra nasık bişi yemiyosuncanm normal diyet yapan biri bile yemekten sonra meyve ve 1 bardak süt içebilir.. se de emziriyosun yemen lazım.. üstelik sabaha kadar metobolizman dahada yavas çalşır..

Ben bugün çok kaçırdım o yüzden 7 den sonra yemedim.Cuma gününe kadar annemlerdeyim sonra evime dönücem 60 olmak için sıkı tutmam lazım diyeti bir Aydır ailemleyim zayıfladığımı eşimin fark etmesini istiyorum inşaallah olurum

Yeme konusunda ben de dikkat ediyorum tabi ki ama acikcasi cok de kisitlamiyorum kendimi. Emzirdigim icin vicdanen rahat olamiyorum ben niyeyse. Cikolata olayini azalttim.ve sabahlari platese bsladim. Gerci benimki platesçik sayilir.ama olsun.

Bugün biraz bisiklet hareketi açma germe yaptım bende ama spor bana göre değil benim Boğaz'dan kısmam lazım yoksa zor

Darısı diğer elbiselere inşallah bir de benimkilere tabi
Ayy insallah. O kadar guzel ve kaliteli kiyafetleri giyememek cok icimi sizlatiyor.verdigim paraya yazik diyorum.hatta bu yuzden dogumdan sonra kendime sadece bir tane pantolon aldim ve bir yildir onu giyorum. Ucretsiz izindeyim diye idare edebildim. Calisirken edemeyecegim icin.o kiyafetlerden cogunu geri almam lazim.eylule kadar.

Aynı ben kader ortağıyız arkadaşım
Eylül'de bende başlıyorum ve dolabım olmayan kıyafetlerle dolu Eylül'e çok var gider inşaallah tığ gibi oluruz şimdi de tığ gibiyiz de 2 numara tığ

Aynı ben kader ortağıyız arkadaşım
Eylül'de bende başlıyorum ve dolabım olmayan kıyafetlerle dolu Eylül'e çok var gider inşaallah tığ gibi oluruz şimdi de tığ gibiyiz de 2 numara tığ
Çok yaşa emi
Valla hava atmak gibi olmasın ama bütün olmayanlarımı geri aldım hatta bol olanları bile daralttırdım.. birde eşim yine eskisi gibi kıskançlıklara başladı en güzelide bu

Hepimiz yaşayalım inşaallah
Beğenilmek kıskanılmak güzel şey tabi ne mutlu sana eşim beğendiğini söylüyor ama be beğenmezken onun beğendiğine inanmak olmuyor

Çok yaşa emi
Valla hava atmak gibi olmasın ama bütün olmayanlarımı geri aldım hatta bol olanları bile daralttırdım.. birde eşim yine eskisi gibi kıskançlıklara başladı en güzelide bu
Hava at kiz at.ohh sefann olsun.giy hepsini. :) benim esim. Kilo vericem artik boyle olmuyor.dedigimden beri kiskaniyor.yani ben oyle oldugunu varsayiyorum. Cunku sacmalama sen emziren kadinsin napican kilo verip diyip duruyor

Hava at kiz at.ohh sefann olsun.giy hepsini. :) benim esim. Kilo vericem artik boyle olmuyor.dedigimden beri kiskaniyor.yani ben oyle oldugunu varsayiyorum. Cunku sacmalama sen emziren kadinsin napican kilo verip diyip duruyor
Benimki de eliyle zorla yediriyor. Kaymağa bandiriyor ekmeği :) Bisikletim balkonda, örtü çektim kullanıyorum. Sürekli sporu ne yapican, ne gerek var diyor. Ha bir de yürüyüşe cikmamam için yürüyüş bandı bakıyor 2. el bu ara. Hızlı tempolu yürüyünce olmazmış. Ben ona dedim en başta spora yazılalim. Beraber gidelim. Bayan erkek ayrı bir salon var, girişleri bile farklı. Kabul etmedi. Ben de hergun evde yapıyorum. Bir de foto yolluyorum işteyken, spor yapıyorum diye. cevap bike yazmiyor.daha önceleri zayıflar bana laf atardı hatun da kıskanıyor ama napim derdi. Şimdi sıra bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…