• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tebrik ederim canım insan küçük bişilere grince nası seviniyo dimii:KK68: bende geçen kot almaya gittim satış elemanına beden söyledim yok artık o size büyük dedi ben de sizin dediğnize ben giremem dedim sonra bana arada bişi verdi bu olmaz diye diye grdim kabine ama olduu şookk:KK73:
Teşekkür ederim cnm .ben o gazla hiç yorulmadan bayağa bir Plates yaptım .bir okadar da yapsam yorulmazdım :)

Ç
anlıyorum canım . eskiden sorsalar 5 çocuğum olsun derdim iki çocuk arka arkayaa olunca hayatımı öyle kenara atmak zorundayım ki neden bu noktadayım diye sürekli sorgular hale geldim ama isyan yerine geçmeainden korkup toparlıyorum hep.Belki senin üstüne başka sıkıntılarında olmuştur. Böyle olunca insan bari istediğimi yiyeyim de o konudan mutlu olayım istiyor. sonuç kilolar
çocukların kaç yaşındalar ?

Benim de iki küçük çocuğum var .küçük doğduğundan beri resmen yatağımın yüzünü göremedim ya .bu arada küçük 1,5 yaşında :KK43::KK43: resmen sürünüyorum .hele şimdi birde hasta en son ne zaman biraz rahat uyuduğumu bile hatırlayamıyorum .:skandal:şimdi geldim hastahaneden öğün düzenin bozuldu .kahvaltı ile duruyorum .yemeklere saldırmayayım diye önce sütlü hurmalı yulaf yiyeceğim bir iki saat sonra yemek yiyeceğim artık .söylrmeden geçmeyeyim sütlü yulafa hurma çok yakışıyor

Sabrımı zorlayan çocuklara televizyon izletmeden oyun oynayarak eğlendirerek her dakikalarına yetebilmek ama ne mümkün. Bu zamanlarının bir daha gelmiyeceğini biliyorum. O yüzden kendime hiç vakit ayırmıyorum hatta spora bile. Eskiden yemüğide umursamıyordum ama bu diyet olayımızla en azından ona dikkat ediyorum artık

Kizlar ben bu hafta hiiic dikkat edemedim full misafirim vardi yedim valla bende. Kendimi tutamiyoeum ya of:KK67:

Listeye bu hafta giricem kilo verememisimdir buyuk ihtimal arti bile cikariim:KK34:

Gecen gun spor yapailirmiyim diye sormustum 42 gun oldu dogum yapali nasıl sporlaryapsam cok mu erken yoksa.

Hos ben 2 cocukla spor yapmaya nasil vakit bulcaksam:KK64:

Kaç gün oldu Can'ım en iyi spor 2 aya kadar yürüyüş Can'ım bende 14 gün oldu sezeryan olalı hala sezeryan yerim agrıyor ayağıma kramp giriyor
14 gun coook erken bnm 42 gun oldu agri yavas gececek krndini yorma fazla ayakda durmamaya dikkat et. Kramp neden giriyo spinal falan olsuysan onlarda agri oluyomus ama krampi hic duymadim. Dikis agrilarinin gecmesi 1 ayi bulur hemen hemen

iyi akşamlar kızlar menümü bildireyim:)
sabah: 4-5 çeri domates, iki dilim süzme peynir, 6-7 siyah zeytin, maydanoz, 2 buçuk dilim tb ekmeği yanında rezene
arada rezene ve su
öğle: kurumda yemedim dışarda açık büfe olan biyerdeydik bir servis tabağı dolusu meze, salata ve ot çöp yedim (sıkıntı olabilecek 1 yemek kaşığı patlıcan kızartması ve 1 yk makarna salatası vardı gerisi haşlama ve çiğ sebzeydi) yanında çayla
akşam: 6 gbi yedim bir tabak bulgurlu ıspanak yemeği ve bir kase yoğurt yarım dilim ekmekle
şimdi 1 kupa ıhlamur içtim ve 2 litre su bitti toplamda

günlük yürüyüşümü de yaptım

inşallah hepimiz yarın tartıda eksiyi görürüz :) sabah karnım çok inmişti dümdüzdü şimdi hafif bi şişlik var o kadar da az tuzlu yediğim halde çok kolay ödem topluyorum ben yaa :(

Sabah:az sucuklu yumurta,peynir,domates,salatalık,çeyrekden daha az ekmek
Öğlen:2 kivi 1 portakal
Akşam:2 kıymalı kabak dolması,3 yk portakallı kereviz
Ara:1 elma

İyi geceler kızlar
Hala bebeğim uyumadı. Sabah 7 olmadan uyanıyorum. Gece de uyanıyor... yoruluyorum. Ama buna da şükür

Menümü paylaşıyım;
Sabah 1,5 sb süte 3yk yulaf ezmesi 2 ceviz 1yk pekmez
Ara sade Türk kahvesi
Ara 1avıç beyaz leblebi
Öğle az çorba yarım pors sebzeli köfte 1dilim kepek ekmek

Buraya kadar herşey güzel
İkindi vakti çay içtik. Yanında 1kk bpeynir 1 dilim helva 2sivri biber 2dilim ekmek 3çatal kavurma yedim.
Günü bununla bitirmeyi düşünüyordum ancak akşam istemesem de bir yere gittim ve orda 2dilim pizza ve yarım sb icetea ile kendimi zor zaptettim. Tartı öncesi olmasaydı iyiydi.
Spor olarak da öğle aramda 20 dk kadar yürüyüş yaptım. 3katı 2kere çıktım indim. En son 7 kat çıktım

Su 2,5 litreyi geçti aslında susadım da içmek istemiyorum zaten şiştim

Kızlar günaydın. Artık neden olduğunu anlayamadığım bu tartı olayı beni delirtecek.Geçen cuma 77.5 kiloydum. Hiçbir fire vermeme rağmen cumartesi 78.3 kiloya pazarda 78.4 kiloya çıktım. Yinede sabırla devam ettim diyete dün tartıldığımda 77.3 kiloydum. Tamam dedim her ne olduysa telafi ettim. Ama bu sabah yine 77.8 kiloyum. İnanın artık diyeti terk edicem bozmuyorum neyin kilosu anlamıyorum.

Kızlar günaydın. Artık neden olduğunu anlayamadığım bu tartı olayı beni delirtecek.Geçen cuma 77.5 kiloydum. Hiçbir fire vermeme rağmen cumartesi 78.3 kiloya pazarda 78.4 kiloya çıktım. Yinede sabırla devam ettim diyete dün tartıldığımda 77.3 kiloydum. Tamam dedim her ne olduysa telafi ettim. Ama bu sabah yine 77.8 kiloyum. İnanın artık diyeti terk edicem bozmuyorum neyin kilosu anlamıyorum.

ya aynı şeyler bende de oluyo o yüzden sık tartılmayı bıraktım yoksa o tartıyı kaldırıp camdan atasım geliyor :kızgın:bence gün gün oynayan gramlar kilo diil ödem yada afedersin gaz falan olabilr insan öyle hemen bi günde kilo almaz almamalı:KK43:

Kizlar ben bu hafta hiiic dikkat edemedim full misafirim vardi yedim valla bende. Kendimi tutamiyoeum ya of:KK67:

Listeye bu hafta giricem kilo verememisimdir buyuk ihtimal arti bile cikariim:KK34:

Gecen gun spor yapailirmiyim diye sormustum 42 gun oldu dogum yapali nasıl sporlaryapsam cok mu erken yoksa.

Hos ben 2 cocukla spor yapmaya nasil vakit bulcaksam:KK64:

yahu daha dün bir bugün iki hemen salma kendini. yok taze doğum yaptın yememezlik et demiyorum ama gereksiz şeyleri kes. yemeğinin dışında acıktın mı yeşillik ye, kuru meyve ye, su iç, yoğurt ye, komposto iç.... hem sütüne de yarar. spor konusunda en rahat yapabileceğin yürüyüş olur diye düşünüyorum

ilk haber kötü haber desene. tartın sıkıntılı olabilir mi? bnm de bir tartım vardı aynı zeminde bile ardarda tartılmalarımda sürekli 300-500-800 gr oynatıyordu. bir de aynı zeminde tartılıyorsun dimi?

ayrıca diyeti terk etmek de neyin nesi?? varsın 77,8 çıksın.tam 2 ay önce 85 din. 2 ayda 7kg dan fazla gitmiş. biz hatırlıyorsan 2 ayda 4kg a razıydık. mozma moralini ben de dün akşam bu sabahtan daha düşük çıkmıştım. sabah fazla çıktım

Günaydın güzel hanımlar. Sabırla devam etmeliyiz şişlik ve ödemlerden kaynaklı kilo fazla çıkabilir takilmayalim bunlara önemli olan sağlıklı baslenmeyi alışkanlık haline getirmek. Yaz geliyo sıcak günlerde bi yürüyüş yaptık mi erir gider kilolar.
Geçen hafta 69.7
Bu hafta 69.4
Fark 300 gr

Günaydınlar giremiyorum kızlar 2 gündür iş yeri biraz yoğun bu hafta tek çalışıyorum süt iznim bile yandı nerdeyse sürekli eve gidip geliyorum bugün son inşallah son 2 gündür saatlere uyumadım korktum artı çıkacak diye ama tam istediğim gibi gidiyorum şükür
Kilo bildiririm
Geçen hafta 91,5
Bu hafta 91
Fark -500
Yüzde hesabını yapamıyorum maalesef
Kilo veren herkesi tebrik ederim ben böyle haftada 500 gr versem çok iyi olur

Günaydın güzel hanımlar. Sabırla devam etmeliyiz şişlik ve ödemlerden kaynaklı kilo fazla çıkabilir takilmayalim bunlara önemli olan sağlıklı baslenmeyi alışkanlık haline getirmek. Yaz geliyo sıcak günlerde bi yürüyüş yaptık mi erir gider kilolar.
Geçen hafta 69.7
Bu hafta 69.4
Fark 300 gr

çok haklısın canım.
tebrik ederim. sen de bir hafta az veriyorsun bir hafta çok.

Back
X