- 7 Nisan 2015
- 2.598
- 3.855
- 63
Bizde esim de cok kilo aldi.onun da vermesi gerekiyor.bana gecen.yaza gorucen bak.spora gidicem.kilo vericem diyor.ben de dedim iste ben yaza kadar vericem bebegimm:)İntikam sırası bizdeyaza bomba gibiyiz inşaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde esim de cok kilo aldi.onun da vermesi gerekiyor.bana gecen.yaza gorucen bak.spora gidicem.kilo vericem diyor.ben de dedim iste ben yaza kadar vericem bebegimm:)İntikam sırası bizdeyaza bomba gibiyiz inşaallah
1.5 kilo garanti verdiriyor diyorlR canım dene istersen.15 gün bekleyip tekrar yapılabiliyor. Belki bende Çarşamba perşembe yaparım belli olmaxCanım çok teşekkürler haftaya yapıcam galiba bunu
İki gün sadece dimi canım ben öyle anladım1.5 kilo garanti verdiriyor diyorlR canım dene istersen.15 gün bekleyip tekrar yapılabiliyor. Belki bende Çarşamba perşembe yaparım belli olmax
Şimdi bi sütlü kahve içtim ben diyetisyenle 15 kilo vermiştim 2 ayda o yasaklamıştı hatta 7 de akşam yemeğini yemediysen yeme bi daha demişti şimdi akşam yemeğini mutlaka yerim ama gece meyve falan yemem6 dan sonra nasık bişi yemiyosuncanm normal diyet yapan biri bile yemekten sonra meyve ve 1 bardak süt içebilir.. se de emziriyosun yemen lazım.. üstelik sabaha kadar metobolizman dahada yavas çalşır..
Yok canim biz esimle baskul ailesi gibi olduk.kizimiz nasil zayif minyon oldu bilemiyoz.pentagram42 dikkat et kendine bebekle hastalık daha da zor canım
![]()
Atales benim eşim bir aydır yokluğumda spora gitti kesin zayıfladı zaten çok iri değildi bende o yüzden ekstra istiyorum zayıflamayı
![]()
yok alamazsın ncanım. Ya tartı bozuluyor. yada bennzeri bir şişlik falanKızlar ya sabah kahvaltıdan sonra bi tartılıyım dedim 79 geldim neden tartıldıysam bi gün sadece bi gün bozup 3 kilo alabilir miyim yoksa tartım mı bozuluyo
Henüz olmadım ben acaba adet olcamda ona mı oldu neyse cuma aç karna tartılıyım da yine artı da çıkarsam bi pilini değiştireyimyok alamazsın ncanım. Ya tartı bozuluyor. yada bennzeri bir şişlik falan
Ondan kesin. Takılma çok. Takkılırsan diyet motivasyonu falan gidiyor. Sen dikkate devam.Geçenlerde aynısı bana oldu. Ki ben hala adet olmuyorum. Ben üstüne gittim tekrar düştüm altına.Henüz olmadım ben acaba adet olcamda ona mı oldu neyse cuma aç karna tartılıyım da yine artı da çıkarsam bi pilini değiştireyim
kızlar benim durumumu sorarsanız;
perşembeden itibaren emzirme kampındaydım-mümkün olduğunca tabi-
bebeğime yemek de verdim, 10 aylık oldu doymazdı zaten sütle.. baya emzirdim. onunla birlikte uyumaya çalıştım, bırakana kadar emzirdim... yedim içtim, bulgur pilavına baya yüklendim vs vs
bugünden baya ümidim vardı. şuan işteyim. sabah göğsümü sağdım. ikisinden toplam 30cc çıktı. yani değişen çok da bişey olmadı... ama tartıda eminim 2 kiloya yakın artış olmuştur. olsun... en azından vicdanım rahat olcak.
anladım ki benim sütümün az olması yapımla alakalı birşey... o yüzden diyetime devam etmeye karar verdim...