• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Süpersiniz kızlar akşam kızımla zumba yaptık bizde şimdide Leslie yapacaktım ama hafiften boğazım yanıyo vazgeçicem gibi inşallah hasta olmam:hasta:

Erkekler biraz dikkat etsin ekmeği kessin biraz spor yapsın hemen veriyorlar kas oranları fazla olduğu için ama bizim vücudumuz yağ depolamaya çok müsait ama biz göndericez o yağları vücudumuzdan:super:

Ben kaçar Canlar kızlarım uyumuşken biraz dinleneyim Tuzum Tuzum teşekkür ederim canım dinlenince geçer inşallah hepinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere

6 dan sonra nasık bişi yemiyosuncanm normal diyet yapan biri bile yemekten sonra meyve ve 1 bardak süt içebilir.. se de emziriyosun yemen lazım.. üstelik sabaha kadar metobolizman dahada yavas çalşır..
Şimdi bi sütlü kahve içtim ben diyetisyenle 15 kilo vermiştim 2 ayda o yasaklamıştı hatta 7 de akşam yemeğini yemediysen yeme bi daha demişti şimdi akşam yemeğini mutlaka yerim ama gece meyve falan yemem

Kızlar bu akşam ilk defa leslie yaptım hakletten çok faydalı olcak bile kan ter içinde kaldım

Kızlar ya sabah kahvaltıdan sonra bi tartılıyım dedim 79 geldim neden tartıldıysam bi gün sadece bi gün bozup 3 kilo alabilir miyim yoksa tartım mı bozuluyo

Kızlar ya sabah kahvaltıdan sonra bi tartılıyım dedim 79 geldim neden tartıldıysam bi gün sadece bi gün bozup 3 kilo alabilir miyim yoksa tartım mı bozuluyo
yok alamazsın ncanım. Ya tartı bozuluyor. yada bennzeri bir şişlik falan

yok alamazsın ncanım. Ya tartı bozuluyor. yada bennzeri bir şişlik falan
Henüz olmadım ben acaba adet olcamda ona mı oldu neyse cuma aç karna tartılıyım da yine artı da çıkarsam bi pilini değiştireyim

Günaydın aralarda tartılınca öyle çıkıyor en iyisi sadece cuma günleri tartılmak yoksa işler karışıyor

Günaydın Hanımlar, listeyi ilk sayfada düzenledim.

kilo veren herkesi tebrik ederim. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. hep birlikte zayıflıycaz inş.

florence_N florence_N süper bir başlangıç yapmışsın. bu baya motive etmiş olmalı seni canım... aynen devam... tebrik ederim.

ebruliki ebruliki canım yine ilk 3 desin maşallah. ilk hedefini de gerçekleştirmişsin... seni ayrıca tebrik ediyorum. liste için de uğraşmışsın eline sağlık.

M Misafir1427 canım 64,4 bildirmişsin kilonu; 1,1kg ediyor fark ama 900gr yazmışsın. ben 1,1kg verdiğini düşündüm. yanlış düşündüysem söyle de listeyi düzeltiyim.

Vasfiyeteyzeniz Vasfiyeteyzeniz toparlanmaya çalış, herşey insanlar için bu hayatta... hepsi geçicek inşallah.
spor cezanı yapmaya çalış, en azından kalori yakmış olursun...

E eminim 2 haftadır aynı kilodasın, artıda olmaman da güzel birşey ama acaba bişeyleri eksik mi yapıyorsun? suyu mu arttırsan, gerçi senin bebeğin çok küçüktü diye hatırlıyorum

kızlar benim durumumu sorarsanız;

perşembeden itibaren emzirme kampındaydım-mümkün olduğunca tabi-
bebeğime yemek de verdim, 10 aylık oldu doymazdı zaten sütle.. baya emzirdim. onunla birlikte uyumaya çalıştım, bırakana kadar emzirdim... yedim içtim, bulgur pilavına baya yüklendim vs vs

bugünden baya ümidim vardı. şuan işteyim. sabah göğsümü sağdım. ikisinden toplam 30cc çıktı. yani değişen çok da bişey olmadı... ama tartıda eminim 2 kiloya yakın artış olmuştur. olsun... en azından vicdanım rahat olcak.

anladım ki benim sütümün az olması yapımla alakalı birşey... o yüzden diyetime devam etmeye karar verdim...

Henüz olmadım ben acaba adet olcamda ona mı oldu neyse cuma aç karna tartılıyım da yine artı da çıkarsam bi pilini değiştireyim
Ondan kesin. Takılma çok. Takkılırsan diyet motivasyonu falan gidiyor. Sen dikkate devam.Geçenlerde aynısı bana oldu. Ki ben hala adet olmuyorum. Ben üstüne gittim tekrar düştüm altına.

kızlar benim durumumu sorarsanız;

perşembeden itibaren emzirme kampındaydım-mümkün olduğunca tabi-
bebeğime yemek de verdim, 10 aylık oldu doymazdı zaten sütle.. baya emzirdim. onunla birlikte uyumaya çalıştım, bırakana kadar emzirdim... yedim içtim, bulgur pilavına baya yüklendim vs vs

bugünden baya ümidim vardı. şuan işteyim. sabah göğsümü sağdım. ikisinden toplam 30cc çıktı. yani değişen çok da bişey olmadı... ama tartıda eminim 2 kiloya yakın artış olmuştur. olsun... en azından vicdanım rahat olcak.

anladım ki benim sütümün az olması yapımla alakalı birşey... o yüzden diyetime devam etmeye karar verdim...
yeos yeos cum kaptanım yüzyüze tanışmıyoruz ama özlemiştim seni. Açıkçası dönmeyeksin diye korkmuştum. Sen yapabildiğin kadar su içmeye süt yapan çaylar içmeye vs devam et canım. Olduğu kadar artık. Süt bizim yapımızdan kaynaklı az oluyor galiba. Dediğin gibi artık vicdanın rahat olabilir.

Rebel92 Rebel92 canım pili bitiyor olsa az çıkarsın. Geçen gün 30 kilo çıktım ordan biliyorum :)) cumaya kadar dikkat et eksimçıkarsın inşallaj

Back
X