bendeki de oyle istede ,gozlerim agrir okursam simdiKitap e kitap olarak indirilebiliyor. Vakti olan baksın.
Diyet şahane de yemek yapabilmek vakit bulabilmek mesele
fazla kaçirmak yok ha ona gore :)Netten bakayim bende bi ara canim.
En sevdigim tarafi bulgur oldu bayilirim bulgur pilavina
ben 57 ye indigimde kiz gibi olmustum 2 dogumdan sonraEvet tamamen uyarsak göbekten gidiyor. 3 kilo gitse gören 7 kilo diyor. Bu yüzden karataydayız
Tamam canim :)fazla kaçirmak yok ha ona gore :)
evet un seker yasak, tuz da yasakda o kadr dikkat edemeiyorum benTamam canim :)
Ya isin ozu bu diyette hayatimizdan unu sekeri cikarmamiz gerekiyo onu anladim ben.
Tereyagi serbest o da super olmus karatay zaten tereyag manyagi :)) ben burda has tereyag yiyorum bi de oh mis sevdim ben bu diyeti :)
içimden bi ses sen bu isi kaptin diyor ama su çavdar ekmeginden vazgeç yada çokk erken ye aksam i,6 gibiakşam sulu köfte
yeşil salata
yoğurt
bir dilim çavdar ekmeği yedim
günü kapadım sayılır birazdan hipp in emzirme cayını içer yatarım
birde 30 dk eliptik bisiklet kullandım 200 sağ bacak 200 sol bacak 50 mekik hareketi yaptım
inanılmaz hafif hissediyorum inş ipin ucunu kaçırmam
içimden bi ses sen bu isi kaptin diyor ama su çavdar ekmeginden vazgeç yada çokk erken ye aksam i,6 gibi
sporda super
ben soylemeyi unuttum 30 dk yurudum bugun hemde kanguruyla agirlik çalismasi giibi oldu valla :)
Ay valla gonderilecek bisey olsa tereyag gonderirdim tatlim ayipsin :) oraya gelene kadar sivi hale gecer herhalde :)evet un seker yasak, tuz da yasakda o kadr dikkat edemeiyorum ben
deniz tuzu var degirmenli onu oneriyor karatay
banada gonder kiz tereyagindan
koy yumurtasi ismarladm iki haftaya anca birikirmis :))
hazir gida, içecek,karbonhidratli hersey yasak iste
burdakide pahalida yinede alacakdimAy valla gonderilecek bisey olsa tereyag gonderirdim tatlim ayipsin :) oraya gelene kadar sivi hale gecer herhalde :)
Yumurtami da cok sukur pazarda kadinlar var koy yumurtasi satan onlardan aliyorum biraz pahali ama napalim saglik.
bende ilk defa karatay yaptim hayatimdahayatımda hiç diyet yapmadım bu ilk olacak
dediğin gbii ekmeğide kesmem lazım
alışkanlık işte bir anda olmuyor :))
:)))) olsun kiz ilk gunden olacak o kdarMaral bu ne yav yiyen yiyene herkes kafasına göre takılmış
Bende kitapta vare kitap var
dereotu tere domates salatalık peynirler ve zeytin yedim bi de süt cayımı içtim..yumurtayı gecen yine denedim boynunda bi kızarıklık oldu ama o gun hava cok sıcaktı yumurtadan mı oldu sıcaktan mı çözemedimsen kahvcaltiyi nasil yaptin cnm? yumurta yemiyorim dedin ya
bi kere daha yeyip denesenmiki, gerçekten alerji varmi diye
Yadımda çıkmadı:)))) olsun kiz ilk gunden olacak o kdar
sen naptin bugun
sicakdandir:)dereotu tere domates salatalık peynirler ve zeytin yedim bi de süt cayımı içtim..yumurtayı gecen yine denedim boynunda bi kızarıklık oldu ama o gun hava cok sıcaktı yumurtadan mı oldu sıcaktan mı çözemedim
muz u gun içinde yemende sakinca yokYadımda çıkmadı
Sabah
Peynir yumurta
Öğlen soda,kefir,ayran
Akşam mercimek çorbası,katıklı çorba köfte
Bir elma
Kaçamak,muz ve çeyrek simit,bir dilim hadi iki olsun ekmek
kahvaltın harikaymıs :))))Patates yasakmıymışşşmantar serbestmi ? İlk sayfaya bi yazın hayrına. Yada biri bana cevap versin neler yiyebilirim. Ben sabah kahvaltıda 1 acılı kahmacun 2 çiğköfte yanına bol kıvırcık limon. Öğlen bi tabak sarma bol yoğurtla. Akşamda mantar yedim bi tabak tereyağıyla pişirdim bide yayla çorbası. Sanırım hiç düzgün bişey yemedim diyete uygun.
ben yumurtayı ekmeksiz yiyemem ki midem bulanır 1 dilim ekmek yesek nolursicakdandir:)
yarin bi daha dene :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?