emzirirken karatay diyeti ..

fazla kaçirmak yok ha ona gore :)
Tamam canim :)
Ya isin ozu bu diyette hayatimizdan unu sekeri cikarmamiz gerekiyo onu anladim ben.

Tereyagi serbest o da super olmus karatay zaten tereyag manyagi :)) ben burda has tereyag yiyorum bi de oh mis sevdim ben bu diyeti :)

Tamam canim :)
Ya isin ozu bu diyette hayatimizdan unu sekeri cikarmamiz gerekiyo onu anladim ben.

Tereyagi serbest o da super olmus karatay zaten tereyag manyagi :)) ben burda has tereyag yiyorum bi de oh mis sevdim ben bu diyeti :)
evet un seker yasak, tuz da yasakda o kadr dikkat edemeiyorum ben
deniz tuzu var degirmenli onu oneriyor karatay

banada gonder kiz tereyagindan
koy yumurtasi ismarladm iki haftaya anca birikirmis :))

hazir gida, içecek,karbonhidratli hersey yasak iste

akşam sulu köfte
yeşil salata
yoğurt
bir dilim çavdar ekmeği yedim

günü kapadım sayılır birazdan hipp in emzirme cayını içer yatarım
birde 30 dk eliptik bisiklet kullandım 200 sağ bacak 200 sol bacak 50 mekik hareketi yaptım
inanılmaz hafif hissediyorum inş ipin ucunu kaçırmam

içimden bi ses sen bu isi kaptin diyor ama su çavdar ekmeginden vazgeç yada çokk erken ye aksam i,6 gibi

sporda super

ben soylemeyi unuttum 30 dk yurudum bugun hemde kanguruyla agirlik çalismasi giibi oldu valla :)

içimden bi ses sen bu isi kaptin diyor ama su çavdar ekmeginden vazgeç yada çokk erken ye aksam i,6 gibi

sporda super

ben soylemeyi unuttum 30 dk yurudum bugun hemde kanguruyla agirlik çalismasi giibi oldu valla :)

hayatımda hiç diyet yapmadım bu ilk olacak
dediğin gbii ekmeğide kesmem lazım
alışkanlık işte bir anda olmuyor :))

Ay valla gonderilecek bisey olsa tereyag gonderirdim tatlim ayipsin :) oraya gelene kadar sivi hale gecer herhalde :)

Yumurtami da cok sukur pazarda kadinlar var koy yumurtasi satan onlardan aliyorum biraz pahali ama napalim saglik.

Ay valla gonderilecek bisey olsa tereyag gonderirdim tatlim ayipsin :) oraya gelene kadar sivi hale gecer herhalde :)

Yumurtami da cok sukur pazarda kadinlar var koy yumurtasi satan onlardan aliyorum biraz pahali ama napalim saglik.
burdakide pahalida yinede alacakdim
parada biseye yaramiyor bi yerde tavuklar yumurtliycak 30 tane birikecekde gelcek olme essegim olme :)

Maral bu ne yav yiyen yiyene herkes kafasına göre takılmış

hayatımda hiç diyet yapmadım bu ilk olacak
dediğin gbii ekmeğide kesmem lazım
alışkanlık işte bir anda olmuyor :))
bende ilk defa karatay yaptim hayatimda
butun gun yeyip duruyorsun :))

ilk diyete basladigimda 2 yil once,esim bi bana bakdi bi tabaga bakdi :)))))) boylemi zayiflayacaksin sen diye guldu

komsular sen yapamazsin, iki çocuk dogurmusun eskisi gibi olmaz dediller

herkes tukurdugunu yaladi valla manken olmustum iki ayda :)))))))))))

sen kahvcaltiyi nasil yaptin cnm? yumurta yemiyorim dedin ya

bi kere daha yeyip denesenmiki, gerçekten alerji varmi diye
dereotu tere domates salatalık peynirler ve zeytin yedim bi de süt cayımı içtim..yumurtayı gecen yine denedim boynunda bi kızarıklık oldu ama o gun hava cok sıcaktı yumurtadan mı oldu sıcaktan mı çözemedim

:)))) olsun kiz ilk gunden olacak o kdar

sen naptin bugun
Yadımda çıkmadı
Sabah
Peynir yumurta
Öğlen soda,kefir,ayran
Akşam mercimek çorbası,katıklı çorba köfte
Bir elma
Kaçamak,muz ve çeyrek simit,bir dilim hadi iki olsun ekmek

sicakdandir:)
yarin bi daha dene :)))

Yadımda çıkmadı
Sabah
Peynir yumurta
Öğlen soda,kefir,ayran
Akşam mercimek çorbası,katıklı çorba köfte
Bir elma
Kaçamak,muz ve çeyrek simit,bir dilim hadi iki olsun ekmek
muz u gun içinde yemende sakinca yok

unlu mamul olmamis ama ilk gun için hiç fena deil, oglen yemek yememisin acikmadinmi?

kahvaltın harikaymıs :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…