iyi ye bari napalimben yumurtayı ekmeksiz yiyemem ki midem bulanır 1 dilim ekmek yesek nolur
hangi corba oO çorbayla armağan çağlayan 30 kg mı ne vermişti.
bu kıs da esim 1 hafta sadece ondan yedi 4 kg vermişti
bi keresinde ben menemen yapmistim az pismis olmus hayatimdaki en kotu kahvaltiydi onu hiç unutmuyorum ekmeksiz :))ben yumurtayı ekmeksiz yiyemem ki midem bulanır 1 dilim ekmek yesek nolur
yarma yla yapilan yayla çorbasi imishangi corba o
soguk içiliyor o heralde di mi bayılırım :)yarma yla yapilan yayla çorbasi imis
bende ilk defa karatay yaptim hayatimda
butun gun yeyip duruyorsun :))
ilk diyete basladigimda 2 yil once,esim bi bana bakdi bi tabaga bakdi :)))))) boylemi zayiflayacaksin sen diye guldu
komsular sen yapamazsin, iki çocuk dogurmusun eskisi gibi olmaz dediller
herkes tukurdugunu yaladi valla manken olmustum iki ayda :)))))))))))
Öğlen vaktim yok hızlı hızlı çalıştığım için yemekle zaman kaybedemem.muz u gun içinde yemende sakinca yok
unlu mamul olmamis ama ilk gun için hiç fena deil, oglen yemek yememisin acikmadinmi?
bilmemki damak zevkine gore nasil seversen oyle iç :)soguk içiliyor o heralde di mi bayılırım :)
Peynirli yap bulanmıyorben yumurtayı ekmeksiz yiyemem ki midem bulanır 1 dilim ekmek yesek nolur
anam siz neler yiyonuz oyle ben adini sanini ilk duyorumeşim 9 da geldi aksam yemeğini 9 da yedik bidaha onu beklemeden mi yesem pfff ztn tüm gün tek yiyorum bi de aksam mı tek yiyim? diyete basladıgımı bilmiyor severim diye sütlü nuriye almıs ondan da 2 tane yedim :) cok basarısız bi gun bnm için :)
acikmuyorsan sen bilirsin sorun yok :)Öğlen vaktim yok hızlı hızlı çalıştığım için yemekle zaman kaybedemem.
bak öyle olur içinde peynir olduktan sonra yemiceğim sey yok :)Peynirli yap bulanmıyor
Banada annem köy buğdayı getirdi yengemde bir tencere yapmış verdi yoğurtlu çorba.yarma yla yapilan yayla çorbasi imis
Acıktıkça sigara yerine soda içiyorum .acikmuyorsan sen bilirsin sorun yok :)
dedim ztn diyete basladım getirme bidaha diye..hayır bi de kendi tatlı sevmez hiç yemez 1 kilo almıs.. yazık çöpe mi gitsin guzelim tatlı :)) moralim sıfır sıfır sıfıranam siz neler yiyonuz oyle ben adini sanini ilk duyorum
ben zaten diyetteymisimde haberim yokmus
soyleseydin diyete basladigini,getirmesin tatli falan iyilik yapsin sana :)
ye de onu ekmeksiz yiyebilcenmiBanada annem köy buğdayı getirdi yengemde bir tencere yapmış verdi yoğurtlu çorba.
Süt yapıyor dedim duyan getirmiş.
Ohh mis
ver eylul yesin :)dedim ztn diyete basladım getirme bidaha diye..hayır bi de kendi tatlı sevmez hiç yemez 1 kilo almıs.. yazık çöpe mi gitsin guzelim tatlı :)) moralim sıfır sıfır sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?