acikmayla sigranin ne alakais varAcıktıkça sigara yerine soda içiyorum .
Midem delinecek bir şey değil
haftaya annem de bana yapsın bariBanada annem köy buğdayı getirdi yengemde bir tencere yapmış verdi yoğurtlu çorba.
Süt yapıyor dedim duyan getirmiş.
Ohh mis
soguk içiliyor o heralde di mi bayılırım :)
kiz onlar kim, emziriyolarmiKızlar dukan popüler konuymuş ha gayret açın çeteleri
7 gun balık yesem bıkmam ben her aksam balık yapiim o zaman yaye de onu ekmeksiz yiyebilcenmi
ben sadece onu yersem doymamki
salatayi bol tutun kizlar ,sulu yemegide doayana kadar yeyin oglenleyin, aksam hafif geçirirseniz daha iyi olur
bide aksamlari balik yiyebilirsniz super olur, çok faydasi oluyor sabah tartinin eksi gosteremsine :))))))))))
dukan ne diyor tatlı serbestse ona geceyim :))))kiz onlar kim, emziriyolarmi
emzirip de dukan yapani gidip alnindan opelim :)
kiz hani nerdeeeeeeKızlar dukan popüler konuymuş ha gayret açın çeteleri
oyle olcak artık cok alısmısım hergun tatlı yemeye dondurma serbest mıver eylul yesin :)
yarin ise gotursun çalisanlar yesin ama sen yemeeeeee
yap ama yanina salata çorbadan baska bisey olmuycak7 gun balık yesem bıkmam ben her aksam balık yapiim o zaman ya
sekersiz se evetoyle olcak artık cok alısmısım hergun tatlı yemeye dondurma serbest mı
hahhaahah dukan sabh oglen aksam et ye diyordukan ne diyor tatlı serbestse ona geceyim :))))
Bizim buralarrda yazın pek balık yiyen olmaz.ye de onu ekmeksiz yiyebilcenmi
ben sadece onu yersem doymamki
salatayi bol tutun kizlar ,sulu yemegide doayana kadar yeyin oglenleyin, aksam hafif geçirirseniz daha iyi olur
bide aksamlari balik yiyebilirsniz super olur, çok faydasi oluyor sabah tartinin eksi gosteremsine :))))))))))
yok kaçamak gunudekaratayda serbest gün yok mu
hani birgün ü kaçamak falan yapsak
Hayır bende yeme bozukluğu var zevk için yiyorum. Sigara onu engelliyor ve iştahı kesiyor ayrıca yediklerinden tat almıyormuşssun bırakınca anladım.acikmayla sigranin ne alakais var
sigara içince karninmi doyyor
ben altinbalik, buzlukdan, somon falan aliyorumBizim buralarrda yazın pek balık yiyen olmaz.
Ben o çorba ile yaşayabilirim o kadar çok seviyorum.onun birde salçalısını yapıyoruz.tek malzeme iki yemek ama hiç doyurmuyor on tabak yenebiliriz
he guzeldir armur, soyle sulu suluu olani :)))Hayır bende yeme bozukluğu var zevk için yiyorum. Sigara onu engelliyor ve iştahı kesiyor ayrıca yediklerinden tat almıyormuşssun bırakınca anladım.
İlk bıraktığım zamanlar bir armut yemiştim dedim bu ne kadar güzel bir meyveymiş
Dukanı daha çok seviyorum yulaf kepeğinden ekmek yapıyordum ama daha onu yapacak zsmanım yokhahhaahah dukan sabh oglen aksam et ye diyor
git valla seni zorla tutanyok
Şöyle bonfile yapcan hergün tavada hem tok tutuyor hem lezizben altinbalik, buzlukdan, somon falan aliyorum
aksam aksam kilçikli balikla ugrasamam :)
kiymali yumurta guzel fikirr , bende kiymami çikarsam buzlukdanŞöyle bonfile yapcan hergün tavada hem tok tutuyor hem leziz
Üç öğün et yiyebilirim
Bak canım çekti
KeŞke kıyma alsaydım.sabah kıymalı yumurta yapardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?