hazir yufkadan patatesli borekeşimin arkadaşları. nedense toplu hareket ediliyor. akşam oturmasına.
5-6 çeşit yapmam lazım en az. tavsiye beklerim :)
diyet topiğinde de olmaz ki. bir de tarif topiği mi açsak :)))
yenmez ama yapmam lazım işte.hazir yufkadan patatesli borek
peynirli pogaca ,açma ayni hamurdan
islak kek yada aglayan pasta
kurabiye , bi hamur dan bir suru çesit çikarabilirsin
kisir da olsa
yenmezki aksam yemeginden sonra gelicekler
ben hep içiyorum canim sutu bizde bisey olmuyor
Evet denemeden bilemem du bakalim ilik sut iceyim ne olacak.Denemeden blemezsin. Süt benim mideme agıt geliyor içemiyorum ama tatlı vs yiyorum. Dene bakalım süt içince huzursuz olacak mı her defasında
yok deveee :))))yenmez ama yapmam lazım işte.
burda öğlen oturmasına 10-15 çeşit yapıyorlar
domates salatalik tere maydanoz yesil biber marulll :)Bu sabah ac karnina tartildim
64,9 cikti 65 de ona.
Sabah kahvaltim,
1 haslanmis yumurta
beyaz peynir
Tel peynir
Zeytin
Domates
Acik cay
Iki dilim cavdar ekmegi
Yesillik yok evde pazara gitmem lazim :/
kahvaltida hangi yesillikler yenir?
bir kase buğday ve üstüne çıkacak kadar su koyuyorsun. soğuk su. bir kez kaynıyor sonra altını kapatıyorsun bır saat falan yumuşuyor. sonra pişiriyorsun.Su corbanin tarifini versene
Açık büfe gibi masanın üstüne diziyorsun. Millet kendi alıyor. 19 çeşit gördüm en fazlayok deveee :))))
domates salatalik tere maydanoz yesil biber marulll :)
yesil biber i zeytinyagina az çevirip peynir ekliyorsun ocakdan inince super oluyor :)
Buğday dedikçe keşkek canım istiyor. Tereyağlı oh misbir kase buğday ve üstüne çıkacak kadar su koyuyorsun. soğuk su. bir kez kaynıyor sonra altını kapatıyorsun bır saat falan yumuşuyor. sonra pişiriyorsun.
o böyle lapa gibi bir şey oluyor. sonra ayran yapıp ıcıne karıştırıyorsun. rengı beyaz olacak kadar yoğurt koyacaksın. ıcıne dere otu doğruyorsun . işte tuz bırde.
sıcakta yenıyor soğukta. ama yogrudunu bıraz soğuduktan sonra katıyorsun kesmesın.
kuru fasulye istemıyorsan bir avuç mısırda koyabılırsın . ama mısır konserve ıse sonuna doğru koyarsın.
onu da yıyebılır mıyız acep.? tavuklu yapıyoruz bız. canım cektı benımde.Buğday dedikçe keşkek canım istiyor. Tereyağlı oh mis
Bem yaptım mı 3 tabak yerim. Diyetteyim diye 2 tabak yesem bir de yürüyüş yapsam kurtarır benceonu da yıyebılır mıyız acep.? tavuklu yapıyoruz bız. canım cektı benımde.
herse dıyoruz bız.
kiz ama israf deilmi yaaAçık büfe gibi masanın üstüne diziyorsun. Millet kendi alıyor. 19 çeşit gördüm en fazla
o neydi yawssBuğday dedikçe keşkek canım istiyor. Tereyağlı oh mis
baklagil serbestonu da yıyebılır mıyız acep.? tavuklu yapıyoruz bız. canım cektı benımde.
herse dıyoruz bız.
Su böreği alcam dışardankiz ama israf deilmi yaa
bi insan 19 çesit yiyecek bi kaç saat içinde tuketemezki
birer çatal alsa yine fazla tatli tuzlu hep karisir :)
kurabuye yi hazr aldir esine
borek hazir yufakdan al katla at firina
baklava yada abska bi setbetli tatli aldir
pogaca ayp at buzluga ilikken çikar firina ver yeni gibi oluyormus
bide kek turevi yap 5 çesit oluyor yetmezmi
kolaya kaç :)
Sevilmez mi muzhayatimda muzu bi kaç defa yemistirim sevmiorum
bide kabiz yapiyor iyice sogudum meyvadan :)
az once koca bi tanesini yedim istekle :)
eyy açlik sen nelere kadirsin :))))
Sagol canimbir kase buğday ve üstüne çıkacak kadar su koyuyorsun. soğuk su. bir kez kaynıyor sonra altını kapatıyorsun bır saat falan yumuşuyor. sonra pişiriyorsun.
o böyle lapa gibi bir şey oluyor. sonra ayran yapıp ıcıne karıştırıyorsun. rengı beyaz olacak kadar yoğurt koyacaksın. ıcıne dere otu doğruyorsun . işte tuz bırde.
sıcakta yenıyor soğukta. ama yogrudunu bıraz soğuduktan sonra katıyorsun kesmesın.
kuru fasulye istemıyorsan bir avuç mısırda koyabılırsın . ama mısır konserve ıse sonuna doğru koyarsın.
Bildigin aksam salatasi yapayim ben en iyisi :)))domates salatalik tere maydanoz yesil biber marulll :)
yesil biber i zeytinyagina az çevirip peynir ekliyorsun ocakdan inince super oluyor :)
Aynen. Bi kilo yerim.Sevilmez mi muz
Bfn sürekli çikolata abur cubur yiyordum. Öğün arası ekmek arası kaşar yiyordum. Açlık hşssetmiyormuşum. Ama gözüm hep açtı. Geçmiş zaman konuşuyorım ama 2 gündür açgözlü değilim sanki. Devamı gelir inşAynen. Bi kilo yerim.
Ama yiyemiyorum kabiz yapiyo.
Bizim evde muz alindi mi ertesi gune kalmaz.
Muz, cikolata ve findik uclusu hele bayilirim
Allahim biz nasil diyet uapcaz baksana burda bile ne konusuyoruz.
Bu arada hazir yufkadan yalanci.su boregi yapiyorum ben cok lezzetli oluyo ve o kadar pratikki yapmasi cok basit acil misafire birebir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?