emzirirken karatay diyeti ..

Gecen bir yerde okudum bu yeme bozuklugı yapan şeyi bulup çözümlemek gerekirmiş. Ben de çikolata yiyordum sigara yerine iki aydır. 3 gündür çikolata yemedim tartıda eksik çıktım

hobaa deme kizz
senin gardolabin hali fena desene
dogumlami geldi kilolarin hepsi :)
Dolapta het beden kıyafet var ama bu halime göre yok. Hiç 80 kilo olmamıştım. Hep kiloluydum 60 ın altına diyetle düşmüştüm.
Ama artık zamanı geldi.

Dolapta het beden kıyafet var ama bu halime göre yok. Hiç 80 kilo olmamıştım. Hep kiloluydum 60 ın altına diyetle düşmüştüm.
Ama artık zamanı geldi.
daha once basarmisin yine basaracaksin canim bu sefer beraber halledicez bu isi :)

yurume yi naptin yada sporu? yapabiliyormsun

ben daha afzla acikmadan gidip yatayim en iyisi

haaa birde unutmadan ben oglanida tarttim bugun, ben zayoflarken o kilo aliyormu ona bakicam
tartim dogruysa dr kontrolunden beri gayet guzel kilo almsi ,bundan sonra nolcak acaaba

Gecen bir yerde okudum bu yeme bozuklugı yapan şeyi bulup çözümlemek gerekirmiş. Ben de çikolata yiyordum sigara yerine iki aydır. 3 gündür çikolata yemedim tartıda eksik çıktım
Nerden bulucaz.
gerçi ben biliyorum ama nasıl çözecez

kahvaltı
yumurta peynirli
Çay
4 zeytin
ÖĞlene ayran süt kefir stoklayayım
Diyet bana yarıyor kanım artar normalde
Belki sütümde artar bunca proteine

daha kahvalti yapmadim
gecikecek bugun benim kahvalmti gerçi ehrgun gecikiorda neyse

iki br su içtim
rezene içicem
sut içicem kahvaltidan once

1. gun 65.6
2. 65.5 geldim ..

daha kahvalti yapmadim
gecikecek bugun benim kahvalmti gerçi ehrgun gecikiorda neyse

iki br su içtim
rezene içicem
sut içicem kahvaltidan once

1. gun 65.6
2. 65.5 geldim ..
Benim aynı ama ilk günde olsa psikolojik olarak aynaya bakıyorum zayıflamış gibi geliyor.
Bir haftayı atlatayım bakayım

Bizim buralarrda yazın pek balık yiyen olmaz.
Ben o çorba ile yaşayabilirim o kadar çok seviyorum.onun birde salçalısını yapıyoruz.tek malzeme iki yemek ama hiç doyurmuyor on tabak yenebiliriz
Su corbanin tarifini versene

Bu saat oldu ben daha kahvalti edemedimki :/
Koca kişisi bu aksam nobetci uyuyor kiyamam kaldirmaya.
Yalniz basima kahvalti sevmiyorum hic de neyse kalkar birazdan zaten once kizi yikamamiz lazim. Aşidan beri yikanmadi.

Neyse su iceyim sut falan iceyim.
Bisey sorucam ya ben sutu simdi ilk kez normal icicem. Kiza alerji yapar mi diye korkuyorum.
Ama tatlilarda vs cok sut tukettim bisey olmadi. O zaman bisey olmaz di mi?
Yumirta da yiyorum hergun.

ben hep içiyorum canim sutu bizde bisey olmuyor

kocayi bekliyorum bende ama çok açimm
bu iste bi terslik var , plan yapmam lazim 7 de uyanip 10 a kdr aç kalamamki ben
15 dk ya gelir yeseim dert yemesezm dert

kiymali yumurta yapiyorum o sevmez , ne yuycekki simdi bu adam

Kahvaltıya 3 yumurta kırdım biri oğlana biri bana diye. Normalde yemeyen çocuk senin tabagın daha çok diyr hırslandı hepsini yedi. 1 yumurta yiyebildiysem şükür. Hakiki köy yumurtası ama küçük oluyor.
Evde ceviz badem de yok.
Haftasonu 5 aile gelecek akşama bebek görmeye. Ne yapsam tam da diyet haftası yahu

Denemeden blemezsin. Süt benim mideme agıt geliyor içemiyorum ama tatlı vs yiyorum. Dene bakalım süt içince huzursuz olacak mı her defasında

Allahin gunumu bitiyor niye toplanip geliyolar 5 çok yaws
yemegemi çayami?

Allahin gunumu bitiyor niye toplanip geliyolar 5 çok yaws
yemegemi çayami?
eşimin arkadaşları. nedense toplu hareket ediliyor. akşam oturmasına.
5-6 çeşit yapmam lazım en az. tavsiye beklerim :)
diyet topiğinde de olmaz ki. bir de tarif topiği mi açsak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…