Ben de 56 idim. Okulda ögrenciler öğrenci sanıyordu.ben 57 ye indigimde kiz gibi olmustum 2 dogumdan sonra
herkes hastamisin diyordu :))))))))
hobaa deme kizzBen de 56 idim. Okulda ögrenciler öğrenci sanıyordu.
İlk hedef 69,99
Gecen bir yerde okudum bu yeme bozuklugı yapan şeyi bulup çözümlemek gerekirmiş. Ben de çikolata yiyordum sigara yerine iki aydır. 3 gündür çikolata yemedim tartıda eksik çıktımHayır bende yeme bozukluğu var zevk için yiyorum. Sigara onu engelliyor ve iştahı kesiyor ayrıca yediklerinden tat almıyormuşssun bırakınca anladım.
İlk bıraktığım zamanlar bir armut yemiştim dedim bu ne kadar güzel bir meyveymiş
Dolapta het beden kıyafet var ama bu halime göre yok. Hiç 80 kilo olmamıştım. Hep kiloluydum 60 ın altına diyetle düşmüştüm.hobaa deme kizz
senin gardolabin hali fena desene
dogumlami geldi kilolarin hepsi :)
daha once basarmisin yine basaracaksin canim bu sefer beraber halledicez bu isi :)Dolapta het beden kıyafet var ama bu halime göre yok. Hiç 80 kilo olmamıştım. Hep kiloluydum 60 ın altına diyetle düşmüştüm.
Ama artık zamanı geldi.
Eşime sinir oldum yürüyemiyorum o yüzden. Ona minnet etmek istemiyprum bu ardaha once basarmisin yine basaracaksin canim bu sefer beraber halledicez bu isi :)
yurume yi naptin yada sporu? yapabiliyormsun
Nerden bulucaz.Gecen bir yerde okudum bu yeme bozuklugı yapan şeyi bulup çözümlemek gerekirmiş. Ben de çikolata yiyordum sigara yerine iki aydır. 3 gündür çikolata yemedim tartıda eksik çıktım
Biz küsüz iki gündür ama zaten beraber bir şey yapmıyorduk.Eşime sinir oldum yürüyemiyorum o yüzden. Ona minnet etmek istemiyprum bu ar
Benim aynı ama ilk günde olsa psikolojik olarak aynaya bakıyorum zayıflamış gibi geliyor.daha kahvalti yapmadim
gecikecek bugun benim kahvalmti gerçi ehrgun gecikiorda neyse
iki br su içtim
rezene içicem
sut içicem kahvaltidan once
1. gun 65.6
2. 65.5 geldim ..
Su corbanin tarifini verseneBizim buralarrda yazın pek balık yiyen olmaz.
Ben o çorba ile yaşayabilirim o kadar çok seviyorum.onun birde salçalısını yapıyoruz.tek malzeme iki yemek ama hiç doyurmuyor on tabak yenebiliriz
ben hep içiyorum canim sutu bizde bisey olmuyorBu saat oldu ben daha kahvalti edemedimki :/
Koca kişisi bu aksam nobetci uyuyor kiyamam kaldirmaya.
Yalniz basima kahvalti sevmiyorum hic de neyse kalkar birazdan zaten once kizi yikamamiz lazim. Aşidan beri yikanmadi.
Neyse su iceyim sut falan iceyim.
Bisey sorucam ya ben sutu simdi ilk kez normal icicem. Kiza alerji yapar mi diye korkuyorum.
Ama tatlilarda vs cok sut tukettim bisey olmadi. O zaman bisey olmaz di mi?
Yumirta da yiyorum hergun.
Denemeden blemezsin. Süt benim mideme agıt geliyor içemiyorum ama tatlı vs yiyorum. Dene bakalım süt içince huzursuz olacak mı her defasındaBu saat oldu ben daha kahvalti edemedimki :/
Koca kişisi bu aksam nobetci uyuyor kiyamam kaldirmaya.
Yalniz basima kahvalti sevmiyorum hic de neyse kalkar birazdan zaten once kizi yikamamiz lazim. Aşidan beri yikanmadi.
Neyse su iceyim sut falan iceyim.
Bisey sorucam ya ben sutu simdi ilk kez normal icicem. Kiza alerji yapar mi diye korkuyorum.
Ama tatlilarda vs cok sut tukettim bisey olmadi. O zaman bisey olmaz di mi?
Yumirta da yiyorum hergun.
Allahin gunumu bitiyor niye toplanip geliyolar 5 çok yawsKahvaltıya 3 yumurta kırdım biri oğlana biri bana diye. Normalde yemeyen çocuk senin tabagın daha çok diyr hırslandı hepsini yedi. 1 yumurta yiyebildiysem şükür. Hakiki köy yumurtası ama küçük oluyor.
Evde ceviz badem de yok.
Haftasonu 5 aile gelecek akşama bebek görmeye. Ne yapsam tam da diyet haftası yahu
eşimin arkadaşları. nedense toplu hareket ediliyor. akşam oturmasına.Allahin gunumu bitiyor niye toplanip geliyolar 5 çok yaws
yemegemi çayami?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?