- 2 Eylül 2018
- 1.415
- 3.957
- 83
- 31
Bu yorumu vallahi çerçeveletip asmak lazımSizin gibiler yuzunden 1 kez hata yapan kadınlar, kendilerine yeni hayat kuracak cesareti bulamıyor.
Kadin öldürülse, evlenmeseymiş o manyakla diyip yine kadını suclayan leş zihniyet sizinkisi.
Siddet gormemis olmaniz sizin başarınız değil.
Sansiniz sadece.
sen böyle kendi aklını küçümsersen eşin olcak adam da çok rahat aklı yerinde değil hastaneye yatsın falan der afferim sanaYa açın okuyun şu adamın yazdıklarını yeter ya ne yapayım kendimi mi öldüreyim yeter! Ben ilac kullanıyorum aklım yerinde mi ki dogru karar verebileyim
Şansım değil aklım sayesindeBu yorumu vallahi çerçeveletip asmak lazım
Hele o son cümle
Siddet gormemis olmaniz sizin başarınız değil.
Sansiniz sadece.
sen böyle kendi aklını küçümsersen eşin olcak adam da çok rahat aklı yerinde değil hastaneye yatsın falan der afferim sana
Ya biz zaten adam seni öldürmesin dönme o adama diye debeleniyoruz yok ilaç kullanıyom bilmem ne ben 10 yaşımdan beri ilaç kullanıyorum o kadar konu açtım bir kere bile konularımda savunmam ama ilaç kullanıyorum olmadı ne haliniz varsa görün yaYa açın okuyun şu adamın yazdıklarını yeter ya ne yapayım kendimi mi öldüreyim yeter! Ben ilac kullanıyorum aklım yerinde mi ki dogru karar verebileyim
Erkek değilim ya ne erkeği tutturmuşlar erkek erkek konu sahibi de erkeksin diyorYa erkeksen ? burda beni reel de tanıyan çok insan var mesela eski üyeyim birde başıma çok geldi yani bilemedim :)
geçen eczaneye gittim birisi c...x antidepresan alıyordu, kadın biz ona aramızda istanbul şekeri diyoruz ver ordan bir tane dedi afsdghdbende en çok ona takıldım ilaç kullanıyorum ilaç kullanıyorum nüfusun yarısı ilaç kullanıyor neredeyse..
adam iyice işlemiş beynine hastasın sen diye galiba.
Siz de inatla bu konuya yorum yazmak yerine daha faydalı şeyler yapabiliriniz mesela. Zaten konu sahibinin değişeceğine inanmıyorsunuz. Neyin ısrarı bu?? Hayatınızda hiç hata yapmamış bir insansanız helal olsun diyorum ve tebrik ediyorum sizi. Belki o yüzden hata yapan insanları anlayamıyorsunuzdur.Umarım devam etmez
Eder etmez sanane diyorlar
Ya gerçekten banane
Ama benle uğraşıcağına kocasından kaçsın
Elinde silah olan bir adam
Dayak atıyor kaç kere
Bu her defasında dönüyor
Yine dayak yiyor
Ağlıyor sızlıyor dönüyor
24 yaşında bir kadın kendine bakamıyor
Çocuğu yok
Çocuklu işsiz kadın boşanıyor kurtuluyor
Ben sert yazdım diye çirkef deniliyor
Bu tip kadınlar da hasta çünkü dediğim için
Bunu psikologlar söylüyor zaten
Eskiden görücü usulü evleniliyordu annelerimiz zamanında adam deli mi dayakçı mı bilmem ne mi bilmeden evleniyorlardı çekiyorlardy
Artık öyle değil
1-2 sene görüşüyorlar hatta aynı evi paylaşmışlar
Adam belli zaten
Piskopatın biri
Umarım kurtulur ama boşanıcağını düşünmüyorum Buda benim fikrim
Bu kadın boşanmayacakBurda da sana karşı yazan, laf anlatmaya çalışan herkes haksız sen haklı nasıl olcak?
Bir şey sorcam.
Benim kp ile akrabalığın var mı?
Erkek değilim ya ne erkeği tutturmuşlar erkek erkek konu sahibi de erkeksin diyor
Hasta mısınız
Beğenmediğiniz yorum gelince
Yok erkeksin yok mutsuzsun yok çirkinsin
Hiçbiri değilim çatlayın
Bende hangi konuda büyük konuştuysam sınanmışımdır , ha bu seninle olmaz ama çocuğunla olurBenim fallarımdan kime ne pardon?
Evet basit insanlar basit hayatlar yaşsr
Hersey bizim seçimimizdir hayatta
Oturup bu tiplere niye acıyayım
Büyük konuşmam aksine büyük konuşanları hep gördüm hayatta
Ay kültür seviyeni seveyim seninOkuduğunu algılayabilsen keşke ne kadar güzel olur :) ya ifadesi var orda ya erkeksen diyorum kesin erkeksin demiyorum niye çatlıyayım ben eminim ki daha güzelim ve zekiyim başarılı meslek sahibi kültürlüyüm çok seviyorum kendimi :) neyse konu da anlatmakistediğin şey doğru fakat üslubun bir arkadaşın da yazdığı gibi leş resmen yani kültür seviyen mi düşük yoksa sorunların mı var bilemem insanları rahatsız etmekten başka bir işe yaramıyorsun yani üzgünüm ben de acımasız konuşmalarımla tanınırım ve bu yüzden sık sık mapusa düşerim
Ben de 6 da kalkıyom her sabah işe gitmek için madalyon isterim var mı öyle bişey burda aceba ?Tabi her gün aynaya baktığınız için görürsünüz normal
İnsanlar hata yapar ve bedelini öder
Bende hatalar yaptım bedelini kendim ödedim
Bana çirkef diyerek forumdaki kadınları yerden yere vurarak o başlattı kavgayı
Cevabı alınca da oturdu aşağıya
Size ne oluyor?
Bu kadın boşanmaz asla inanmıyorum buna
Boşanıcak kadın şikayetçi olurdu
Gelip kocası alır bir kaç günr
Yine kavga dövüş otururlar
Bu toplumun yapısını çok iyi biliyorum ben
O yüzden bana masal anlatmayın
Çoğunuzdan daha deneyimli bir insanım
Ne haliniz varsa görün ya banane
Canım sunu anlamıyorsun bazen insan HATA yapabiliyor, sende kendine kızarsın bir ton laf eder bu hale düşecek insan mıydım dersin. Ama birileri gelir seni burada oldugu gibi EZİKlerse o zaman ne hissedersin çok merak ediyorum.Şansım değil aklım sayesinde
Ha yarın piskopstın birine aşık olurum dayağı yerim o zaman da emin ol kendi suçumdu derim
Beni en çok yargılayan yine benim emin ol
Ben hayatım boyunca bu tiplerden uzak durdum
Çıkmadı mı böylesi çıktı ama anlayıp ilişki bile kurmadım
Bir insan anlıyor
Varsın yalnız olayım dedim böyle tipleri çekmedim
Bu insanın elinde olan birşey
Hayır iyice sinirlendirdilerSitemlerinizin özünde haklisiniz , ne demek istediginizi anladik ama uslubunuz kirici , pek cok soylediginiz seyde size katiliyorum ama uzatmayin artik , konu sahibi kotu durumda , gidecegim diyor inanmiyorsaniz bile uzatmayin mevzuyu artik konusu iyice dagildi , belki gerçekten burada edilecek bir kac cesaret dolu yorumla o cesareti kendinde bulur ve hayatini kurtarir
Hata yapmis , ceremesini cekmis simdi kendini kurtarabilir artik , daha fazla moralini bozmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?