- Konu Sahibi _chocolate_
-
Ne denir bilemiyorum....:1shok:Ben ablama sesimi bile yükseltemem,kaldı ki bağırıp onu inciticeğim.... Allah sabır versin size.Annenizin bu yanlışlığa alet olması diyeceğim- çok yanlış.O evlatsa siz ne oluyorsunuz? Bu arada kardeşinizin kişilik problemi var belli ki.Destek almalı bir uzmandan. Böyle insanlar çok görüyorum çevremde.Ailesine bağıran,geçimsiz,saygısız,vs..
burda en çok annenizin tutumu yanlış olmuş
kardeşinizin yaptığı saygısızlığı terbiyesizliği desteklercesine
onu savunup sizi evden kovmuş bide camdan bağarmış
kusura bakmayın ama aileyse aile bi yere kadar yanii
ben olsam kesinlikle o kovulma olayından sonra
asla çağarmazdım annemi aslaa onun seni arayıp kızım
bi hata ettik kusura bakma o evde elektirk yok çabuk gel özür diliyoruz demesi lazımdı
ama hhiiç umurlarına gelmemiş günlerce elektirksiz evde kalmışsınız
sonra bide çağarmışsınız hala haklıyım modunda..
kardeşinize diyecek laf bulamıyorum
ama ellerinize sağlık o kadar terbiyesizliğe az bile yapmışsınız
ben asla görüşmezdim birdaha hala yaptıklarının arkasındalar
kendileri affettirmeleri içinde baya çaba sarfetmeleri lazımdı
siz yapacağınızı yapmışsınız üzülmeyin artık bırakın onlar üzülsün
aile diye size her hakareti söyleme hakkında değiller
kii zor zamanlarınızda ister ailem olsun ister değil bu olay yenilip yutulmaz arkadaşım
Kisilik problemi diyemiyecegim cünki kankisine karsi hicte öyle degil sanki arkadas degil sevgililer, eminim onun icin canini bile verir. Bende abilerime karsi sesimi yükseltemem hakli bile olsam icim icime yer ama birak sesimi yükseltmeyi karsilik bile veremem. Ondan ben saygi da beklemiyorum beni abla olarak görsün ve biraz olsun sevsin istedim ama o bana ezilecek bir böcek gibi davrandi hep.
Ben esimle sinemaya giderken bile gidip onu ve kankisinide alirdim onlarda gezsinler eglensinler diye ama o benim karsimda laklaka saksaka yaparak kizla hazirlaniyor süsleniyor cikip gidiyor bana nezaketen bile sende gelmek ister misin demiyor. Sonra esim ona niye öyle yapdin dedi diye gelip tekrar benimle kavga ediyor bana seninle konusmuyoruz diye bunalima mi giriyorsun diyor
çok üzücü canım.
en büyük acıdır. yarası kapanmaz. ve kimi affedersen affet. en yakınını hiç bir zaman affedemezsin. çünkü bunu hazmedemezsin. ileride konuşsan bile için içini yer.
annenizi madem ki boşuna doldurmuş bence yüzleşin oraya gidip anneme bunları anlatmışsın olay böyle böyle gelişmedi mi diye konuşun.
ve mümkün olduğunca az görüşün. üzülmeye değmez. sonuçta birden bire değişip bozulmamış siz bunu onunla çok yaşamışsınız.
Evet canim cok dogru söylüyorsun ama o babamin melek yüzü yok mu sirf onun icin yapdim. En kötü günümde beni sirtimdan vurdular beni ele güne muhtac ettiler. Peki niye? Ev islerinde kardesimin gözüne giremedim diye. Ama kaynanamlada görüsmüyorum kendimi cok yanliz hissediyorum hicbirzaman istedigim gibi bir ailem olmayacak galiba senağlama
Bugün annemle yine konustum kizinin nasil yalan söyledigini anlattim. Hatta babamda sahitligimi yapdi ama annem kardesimin söylediklerine okadar adapte olmus, ona hak vermekte okadar inat ediyorki onunla saatlercede konussam bir ise yaramayacagini anlamis durumdayim.
Bugün annemle yine konustum kizinin nasil yalan söyledigini anlattim. Hatta babamda sahitligimi yapdi ama annem kardesimin söylediklerine okadar adapte olmus, ona hak vermekte okadar inat ediyorki onunla saatlercede konussam bir ise yaramayacagini anlamis durumdayim.
Siz kardeşinizle kawga ederken babanızda ordamıydı?
Kardesler arasindaki sevgi ve saygi baglarini Anne ve Baba belirler arkadasim.
Bence Annen kizkardesinden cok daha hatali.....
Sen nasil ablana böyle davranirsin, nasil onu Anne evinden kovarsin, nasil ablana vurursun deyip onu rezil etmesi gerekiyordu....
Cocuklugnu az cok tahmin edebiliyorum, bence hep ezilen bükülen sendin, kardesin haksizda olsa Annen tarafindan hep korunurdu, sen haklida olsan hep altan almak zorunda kalirdin....ve aynen simdide böyle devam ediyor bu...cünkü kardesin kücüklügünden beri arsiz terbiyesiz ve saygisiz yetismis....
Tabikide icindede olmasi lazim insanin....hersey anne babada degil, alimden zalim zalimdende alim dogar demisler, demekki kardesininde ici kötüki zor durumda olan ablasina böyle davranabiliyor.
Ne denirki arkadasim...? Uzak dur, sogan ekmekde yesen onlara eyvallah etme, tabikide kopamazsin tam manasi ile ama mesafeli ol ve hicbir zaman onlardan bir beklentide olma:1hug:
Allah yardimcin olsun:Saruboceq:
Evet arkadasim babamda oradaydi ve onun terbiyesizlik ettiginide söyledi anneme. Annem anlamak istemiyor anlasilan.
anladığım kadarıyla babanız öyle değil
aileniz var saten eşiniz ve siz de bir ailesiniz birde babanız
gerisine hakketiklerini verin çünkü hiçbişey sizden önemli değil
kayınvalidenizle tamamenmi görüşmüyorsunuz :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?