ne kadar iyi olursak o kadar ezmeye çalışıyorlar. hiç üzülme mevlam herşeyi görüyor biliyor kimsenin yaptıkları yanına kalmaz. benimde ailem hep abimi tuttu ama abim yalanlarla kandırdı hep ailemi istediğini yaptıramayaınca kavga etti yinede yaptırdı. ben ise bişey istediğimde ailem hemen paramız yok olmaz derlerdi üzülür ağlardım. evlendim eşimde aynı hayatı paylaşmışız. sanki biz evlatları değiliz gibi davrandılar hep kavga hep azarlama işlerini hep bize yaptırdılar. neymiş abim çalışıyormuş muş yoruluyormuş uyusun dinlensin dediler hep. bir gün ben çalışmıyormuyum ben yorulmuyormuyum dedim fesatlık yapma dediler sustum. eşimde annesine hep sustu annesi bağırdı bizi ayırmaya çalıştı en sonunda eşimde patladı hep bana bağır zaten suçluymuşum gibi sinirini benden çıakrt dedi. ve annesi ne dedi gülersiniz kardeşi kapalı kutuymuş ona bişey diyemezmiş.
her ailede sessiz olana eziyet ediyorlar biz kötü olamayacağımıza göre en iyisimi uzak durmak. boşver ben ailemide arkadaşalrımıda sildim hayatımdan uzak dursunlar yeterki eşimle mutlu olayım. boşver güzelim kendini üzmeye değmez