- Konu Sahibi gulseren4434
-
a.s.selam kızlar herkese desteklerinden dolayı teşekkürler. herkese ayrı ayrı yazmak isterdim ama bilgisayarı kaçak kaçak açtım dayanamadım dün evim taşındı bizimkiler evi yerleştirmeye gittiler bende fırsattan istifade edeyim dedim. cuma günü transferim oldu 3 embriyoyu transfer ettiler drum 2 sinin durumu iyi biri zayıf dedi olsun hayırlısı olsun.yakalandım
a.s.selam kızlar herkese desteklerinden dolayı teşekkürler. herkese ayrı ayrı yazmak isterdim ama bilgisayarı kaçak kaçak açtım dayanamadım dün evim taşındı bizimkiler evi yerleştirmeye gittiler bende fırsattan istifade edeyim dedim. cuma günü transferim oldu 3 embriyoyu transfer ettiler drum 2 sinin durumu iyi biri zayıf dedi olsun hayırlısı olsun.yakalandım
Diamond Canim Sende Idrara Sikişiklik Ve Göğüs Ağrisi Varmiydi 2, 3 Aylik Dönemlerde?
Tuhaftır olması gerekirdi ama olmadı bende idrarda sıkışıklık.Ama göğüslerim korkunç ağrıdı ve şu an iki misli oldular.doğuma kadar diyarbakır karpuzu falan olacak sanırım,inan akıbetimden korkuyorum bu konuda:a015:
Seninle aynı durumdayım diamond. Benimde öyle idrar sıkışıklığım çok olmadı ama göğüslerim çok şişti normalde 70 becen kullanırken haftasonu 80 beden sütyen almak zorund kaldım. Özellikle çıkardığım zamanlarda ağrı yapıyor.
canım ben daha 7 haftalığım şu anda kötünün iyisi 12.haftadan sonra geçer diye ümit ediyorum ama malesef 9 ay yaşayan varmış bunu.benim korkum hiçbirşey yiyemiyorum 3 kilo vermişim ya bebeğim beslenemezse diye o yüzden zorla da olsa en azından süt içmeye çalışıyorum ama nafile onu da aynen çıkarıyorum bakalım böyle devam ederse serumla beslenmem gerekebilirmiş.Allah hepimizin yardımcısı olsun ama yine de söylüyorum ben bütün sıkıntılara razıyım yeter ki Allah bidaha yokluğunu hissettirmesin
kızlar göğüs büyümesi idrar sıkışıklığı hiçbir şeymiş bende de bunlar olsaydı keşke 1 haftadır o kadar çok istifra ediyorum ki gülmeyin ama banyoya sandalye koymak zorunda kaldım çünkü günümün çoğu orada geçiyor.iyiki transferden sonra işten ayrılmışım bu durumda onlar kovardı zaten.ama sözüm var şikayet etmiyeceğim hamiş kalmaya çalışırken hamiş olanların bu şikayetlerine kızıyordum ne kadar şanslılar ama farkında değiller diyordum ama hakikaten zormuş bu miğde bulantıları bak yine geldiii
Kızlar bulantılarla başladıysanız onlar zor geçiyor haberiniz olsun :)
Benim ara ara geçiyor gibi.Sonra yeniden başlıyor.Bugün özellikle sabahtan beri kötüyüm yine.ekmeğin kokusu midemi bulandırıyor.Ya hamur un kokusu geliyor yada yanık kokusu.
yeter ki bebekler iyi olsun bunların önemi yok cidden.
15 doldu bugün.Yarından itibaren 16 ya giriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?