- Konu Sahibi gulseren4434
-
Günaydın kuzicim. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur. miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alalımda en önemlisi o. Eşin haklı kız olursa uçmakta etrafımızda kız çocukları olanların hep kızları babalara daha düşkün bizimki sanırım iki tane oılunca mecburen paylaşıcakya o yüzden kıskanıyor. :) artık bu hafta hissettiriyorlar kendilerini mutluluktan uçtum ve sanırım daha önce hissettiğimde kızlarımdı ama ben anolıyamadım bu haftasonu hareketler artık iyice belirgindi özellikle şekerli meyveler yedikten sonra. En kısa zamanda sendende bu havadisi duymak dileğimle.
CADIARZUBu arada ben kızlarıma isim düşünmeye başladım ama bulamıyorum hem anlamları güzel olsun hem söylenmesi kolay olsun hemde uyumlu olsun istiyorum fikirleriniz varmı arkadaşlar.
kuzi cim hayırlı olsun oğrenmişsin cinsiyetini:dance:yeni gördüm bende bu gün kontrole gittim 13 haftalık olmuş ay bi gördüm inanamadım kıpır kıpır elleri ayakları durmuyor taklalar o biçim ama cinsiyeti sormak aklıma gelmedi aslında çok merak ediyorum:mymeka:herkez kız diyo ama ben erkek gibi hissediyorum bakalım 2 li test için kan verdik gerçi dr.ultrasonda normal dedi
CADIARZUBu arada ben kızlarıma isim düşünmeye başladım ama bulamıyorum hem anlamları güzel olsun hem söylenmesi kolay olsun hemde uyumlu olsun istiyorum fikirleriniz varmı arkadaşlar.
Sağol canım öğrendik yanılmıyosak eğer tabi, ne çabuk büyüyüp hareketleniyo dimi maşallah ya insan gözlerine inanamıyo, kız cinsiyetini sormak nasıl aklına gelmez Allah iyiliğini versin şaşkın:)) gerçi çok belli olmuyo bu haftada zaten, bir sonraki gidişinde net öğrenirsin.
Banada herkes kız diyodu ben erkek hissediyodum yanılmamışım, bakalım senin ne çıkacak, ben ikili test yaptırmadım, ense kalınlığını ölçtü ultrasonda normal dedi çok şükür, inşallah güzel çıkar testlerin :1hug:
artık ayda 1 kontrole gidicez 20 ağustosta bakalım cinsiyetide öğreniriz :1hug:demir ilacı yazdı ayrıca t3 t4 tsh tekrar istedi senden istemedimi?CADIARZU
canım göremedim seni isim neydi bende ekliyim
Ebru diye kaydettim canım ama çok ebru var sanırım
Aaaaa olmazmı en sevdiğim iş :)) sırnaşık şey
mesela ben kızım olsaydı isminin birini İREM koyacaktım, CEMRE sevdiğim isimlerden biridir, Mervin diye bir isim duydum yeni değişik geldi bana ama anlamı nedir bilmiyorum.
uyumlu olsun demişsin onun için
BERRA: Bereketli anlamındaymış
BERİL : mücevher olarakta kullanılan değerli bir taşmış
BEREN: güçlü kuvvetli, Akıllı, kadife kumaş demekmiş
Beren'e Ceren'de uyar mesela
Burcu - Buse klasik ama hoş isimler
ben aklıma geldikçe eklerim buraya merak etme sen gamyoncuiremsu
Hayırlısı aktüelcim inşallah allah seninde gönlüne göre versin. Irmak koyma şansımız yok ailede en geç bebek sahibi ben olup toplamında 16 kuzene sahip olunca seçilmiş isimlerden hep birer tane var benim eşimde nehir i beğenmiyor. Arkadaşlarımdan gelmişti nehir önerisi. Açıkçası miniklerime hiç bir şeyi yakıştıramıyorum ben şımartan bir annemi olucam diye endişeleniyorumbenim var tatlım
ekin-başak
ekin- su
doğadaki yaşam kaynağı , bereket kaynakları ,
sosyetik olarakta
derin ve doruk
ben eğer kızlarım olursa ki inşallah nehir- ırmak iatiyorum bu eşim tarafında suratı buruşturrak geri cevrildi.OOOOooooo hayal yok daha kaptırma dedi.
tabi bende kızdım.
siyasi isim de
eylem -devrim.
aklıma gelirse eklerim.
Ebru diye kaydettim canım ama çok ebru var sanırım
neyse canım bir ara özelden mesaj atarsın görürüm seni.
sonuç negatif çıktı(
üzüldüm tabiki...
çok umutluydum.
şimdi bir ay ara verip tekrar o zahmetli sürece giricem.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.
ebrizm,isim arayışı başlamış demek :)9
En zevkli kısım bu.
benim aklıma gelen isimler Yaren,ceren,beren.seren,deren
ela,ceyla
serra,sera
selen,selin,
irem,ecem,
berrak,beril
nazlı,naz,narin,
ecren,ecrin
duru,nehir,su
özgü,özge
ilk bunlar geldi aklıma.ay uyumlu olsun deyince insan zor buluyo tabi yani :))
sonuç negatif çıktı(
üzüldüm tabiki...
çok umutluydum.
şimdi bir ay ara verip tekrar o zahmetli sürece giricem.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?