- Konu Sahibi gulseren4434
-
Amin amin sağlıkla görürsün inşallah,
Evettt aynen dediğin gibi valla zıplayıp zıplayıp duruyo, sabah jimnastiği yapıyo diyo doktor :)
Ya ben eminim erkek olduğuna aslında ama tabi yinede alışveriş falan yapmayı düşünmüyorum,
eşine çok güldüm ya zavallı doktorun halini düşünemiyorum:roflol:,
ama insan tabiki hepsini tatmak istiyo bide bizler her istediğimiz zaman çocuk sahibi olamadığımız için bukadar uğraşmışken hepsinden olsaydı diyoruz ama herşeyin hayırlısı, benim eşimde sonradan kız olduğu çıkarsa uçar sevincinden galiba, herkes erkek ister buda kız istiyo
ya bence o hareketler bebeklerin hareketidir, e artık 20 cm civarında olmuştur seninkiler hemde ikitane, daha önce bilmediğin bişey olduğu için konduramıyosundur
Kuzicim haklısın genelde kızlar için cicili bicili şeyler var.Ama erkeklerinde minicik kot pantolonları oluyor ya bayılıyorum.
Süslemezmiyim kızımı :)) yeni cicilerimize baktın mı teyzesi <:))
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-bebeklerinin-cicileri-hazirliklari-t180057/index74.html
bak bakalım nasıllar:)
sen de aldıklarını ekleyebilirsin bizim sayfamıza.Misafir anne olarak :))
Aldıklarını güle güle giysin her iki minik de canım.
Merhaba kisslar bilgisayarim hala gelmedi sizleri çok merak ediyorum ama giremiyorum işte... Benim bebişimde kiz olucakmiş... şuan 16+6 günlük ben birşey hissetmiyorum ve karnimda minicik çikti normalmidir acep? Birde doktorum benden 3lü test istemedi 2 li yaptirmiştim 22 23 cü haftada dopplere girersin kalp ekosu içinmiş eğer oda normalse gerek yok dedi!
selma, iwy7 inşallah sizlerdende bu güzel haberleri alabiliriz. allah yardımcınız olsun ve sağlşıkla miniklerinize kavuşursunuz.
selma, iwy7 inşallah sizlerdende bu güzel haberleri alabiliriz. allah yardımcınız olsun ve sağlşıkla miniklerinize kavuşursunuz.
günaydın canım nasılsın?ikiz anneleriyiz biz diye bir site var orayı biliyor musun? üyemisin? çok güzel bir site bende üye oldum çok faydalı. hani bilmiyorsan tavsiye ederim.
günaydın canım nasılsın?ikiz anneleriyiz biz diye bir site var orayı biliyor musun? üyemisin? çok güzel bir site bende üye oldum çok faydalı. hani bilmiyorsan tavsiye ederim.
bilmiyorum canım bende üye olayım. ordanda görüşürüz. Çok teşekkürler tavsiyene
selmacım seni çok iyi anlıyorum. Benimde 15 temmuzda transferim yapıldı. 26 sında sonuç alacağım 6 gün kaldı, günler azaldıkça heyecanla karışık bi burukluk, ve daha şimdiden ya olmadıysa diye düşünmeler... Bunların hepsi bendede var. Eş desteği malesef yetersiz, benim eşimde çok iyi ve anlayışlı biridir ama olayın o kadar dışında kalıyor ki ben kendimi yalnız hissediyorum. Aslında onların motivelerine çok ihtiyacımız var ama beceri yok malesef. Onlar ancak hamiş haberini alınca hatta belkide ancak baba olunca olaya dahil olacaklar bence. Kendini hiç hiç üzme, eğer varsa bebeğinin senin pozitif enerjine ihtiyacı var. Kendini koyverme zaten iki günün kalmış, sabırla dualarla onuda aşarsın inşallah test sonucunda pozitif çıkar hiç üzüldüğüne değmez
Allah sağlıkla giydirmeyi kısmet etsin darkin sen baya hazırlık yuapmışsın ben hala korkuyorum bir şey almak için bile. Ama senin aldıklarını görünce çok beğendim ve çok heveslendim benide annemle eşim korkutuyor bekle son aya kadar diyerek. Sanırım prensesin yatağı pembe bende pembe yatak alıcam kızlarıma inşallah istediğim gibi bulabilirim.
slm kızlar .ben epeydir girmiyordum burda kimse kalmadı sanıyordumki bu başlıkta bayağı paylaşımınız var.benim ikizlerimde kızmış.17+2 günlüğüz.o kadar oynaklarki sormayın.şimdiden şavaş açtılar bana.bu arada o kadar miğde bulantıları çektimki doğru dürüst ne kilo aldım kusmaktan nede beslenebildim.ama dr onlar sağlıklı sen kendine bak dedi.Çok şükür allahıma.allah hepimize kucağımıza almayıda nasip etsin.
3 gün sonra tüp bebek işlemimin sonucunu öğrenicem. bana dua edin. inşallah pozitif çıkar ve Allah tamamına erdirir. ne bileyim işte kafam çok karışık. on gün önce iki yumurta transfer ettiler, eğer negatif çıkarsa çok üzüleceğim. şu an bile ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. eşim mi? sağolsun iyi biridir ama erkekler yine de pek destek olmayı beceremiyolar. neyse kafanızı şişirdim. eğer olumlu sonuçlar olursa yazarım. bye.
sana da bol şanslar diliyorum.Güzel haberlerinizi de yazarsınız umarım.selmacım seni çok iyi anlıyorum. Benimde 15 temmuzda transferim yapıldı. 26 sında sonuç alacağım 6 gün kaldı, günler azaldıkça heyecanla karışık bi burukluk, ve daha şimdiden ya olmadıysa diye düşünmeler... Bunların hepsi bendede var. Eş desteği malesef yetersiz, benim eşimde çok iyi ve anlayışlı biridir ama olayın o kadar dışında kalıyor ki ben kendimi yalnız hissediyorum. Aslında onların motivelerine çok ihtiyacımız var ama beceri yok malesef. Onlar ancak hamiş haberini alınca hatta belkide ancak baba olunca olaya dahil olacaklar bence. Kendini hiç hiç üzme, eğer varsa bebeğinin senin pozitif enerjine ihtiyacı var. Kendini koyverme zaten iki günün kalmış, sabırla dualarla onuda aşarsın inşallah test sonucunda pozitif çıkar hiç üzüldüğüne değmez
bilmiyorum canım bende üye olayım. ordanda görüşürüz. Çok teşekkürler tavsiyene
harika bir site hep ikiz anneleri ve ikizlere hamile olanlar var bende burcu y diye kayıtlıyım. görüşürüz orda da kayıt olunca ordan msj atarsın bana.
sağol canım,daha iyileri sizin olsun inşallah.yatağını pembe aldım prensesin :)
İnşallah sen de gönlüüne göre bulursun kızlarına.
ben şimdi iyiki aldım bunları diyorum çünkü benim şişlikler başladı fazla gezemiyorum.Dışarı çıkıp hemen alacağım neyse alıp dönmeye bakıyorum.işkence gibi geliyoor artık yürümek.ayaklarım davul gibi oluyor hemen yoruluyorum.Bugün kendime 2 pant aldım ama tek bi yere girdim hemen beğendim.O halde hala şişi inmedi ayaklarımın.
Tam tadını çıkaracağım zamanlar geldi derken gelmiyo bi türlü :)) Olsun napalım bebişler için katlancaz.
İlk zamanlar düşük korkusuyla gezemedik şimdi şişler izin vermiyo :)
Sonrada bebiş izin vermez artık:)
sakın kötü şeyler düşünme canım,iyi bak kendine ve kızlarına ..
harika bir site hep ikiz anneleri ve ikizlere hamile olanlar var bende burcu y diye kayıtlıyım. görüşürüz orda da kayıt olunca ordan msj atarsın bana.
arkadaş listeme ekledim canım seni.
arkadaş listeme ekledim canım seni.
canım göremedim seni isim neydi bende ekliyim
Kuzicim haklısın genelde kızlar için cicili bicili şeyler var.Ama erkeklerinde minicik kot pantolonları oluyor ya bayılıyorum.
Süslemezmiyim kızımı :)) yeni cicilerimize baktın mı teyzesi <:))
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-bebeklerinin-cicileri-hazirliklari-t180057/index74.html
bak bakalım nasıllar:)
sen de aldıklarını ekleyebilirsin bizim sayfamıza.Misafir anne olarak :))
Aldıklarını güle güle giysin her iki minik de canım.
3 gün sonra tüp bebek işlemimin sonucunu öğrenicem. bana dua edin. inşallah pozitif çıkar ve Allah tamamına erdirir. ne bileyim işte kafam çok karışık. on gün önce iki yumurta transfer ettiler, eğer negatif çıkarsa çok üzüleceğim. şu an bile ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. eşim mi? sağolsun iyi biridir ama erkekler yine de pek destek olmayı beceremiyolar. neyse kafanızı şişirdim. eğer olumlu sonuçlar olursa yazarım. bye.
selmacım seni çok iyi anlıyorum. Benimde 15 temmuzda transferim yapıldı. 26 sında sonuç alacağım 6 gün kaldı, günler azaldıkça heyecanla karışık bi burukluk, ve daha şimdiden ya olmadıysa diye düşünmeler... Bunların hepsi bendede var. Eş desteği malesef yetersiz, benim eşimde çok iyi ve anlayışlı biridir ama olayın o kadar dışında kalıyor ki ben kendimi yalnız hissediyorum. Aslında onların motivelerine çok ihtiyacımız var ama beceri yok malesef. Onlar ancak hamiş haberini alınca hatta belkide ancak baba olunca olaya dahil olacaklar bence. Kendini hiç hiç üzme, eğer varsa bebeğinin senin pozitif enerjine ihtiyacı var. Kendini koyverme zaten iki günün kalmış, sabırla dualarla onuda aşarsın inşallah test sonucunda pozitif çıkar hiç üzüldüğüne değmez
Ohhh ne güzel arkadaşlar darisi bütün bebiş isteyenlerin başina içinde bana...çok imrendim valla...
bir gün bende ''isim düşünürmüyüm'' acaba?daha içimde olabileceğinin hayalini bile kuramıyorum?size saglıklı hamilelik ve doğum diliyorum.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?