En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

Günaydın kuzicim. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur. miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alalımda en önemlisi o. Eşin haklı kız olursa uçmakta etrafımızda kız çocukları olanların hep kızları babalara daha düşkün bizimki sanırım iki tane oılunca mecburen paylaşıcakya o yüzden kıskanıyor. :) artık bu hafta hissettiriyorlar kendilerini mutluluktan uçtum ve sanırım daha önce hissettiğimde kızlarımdı ama ben anolıyamadım bu haftasonu hareketler artık iyice belirgindi özellikle şekerli meyveler yedikten sonra. En kısa zamanda sendende bu havadisi duymak dileğimle.

Allah sağlıkla giydirmeyi kısmet etsin darkin sen baya hazırlık yuapmışsın ben hala korkuyorum bir şey almak için bile. Ama senin aldıklarını görünce çok beğendim ve çok heveslendim benide annemle eşim korkutuyor bekle son aya kadar diyerek. Sanırım prensesin yatağı pembe bende pembe yatak alıcam kızlarıma inşallah istediğim gibi bulabilirim.

Hayırlısı olsun gülseren sende kız annelerindensin. sağlıkla kavuşursun inşallah prensese. Karnının çıkmamasına gelince bende 17. haftaya kadar aynen doğru düzgün karnım belli bile değilken ve norrmal kıyafetlerimi giyerken bir anda fırladı sonradan karnım ve artık normal kıyafetlerim sıkıyor.Hissetme olayıda net olarak bu hafta hissettim darısı başına.

sağol güzelim. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
Senin kaç tane yumurta koymuşlardı? benim iki tane koydular. zaten üç tane döllenme olmuş, üçüncünün kalitesi düşük dediler. kalan bir taneyi de dondurmadılar, sayı az olunca dondurmuyorlarmış.
eğer bu denemem pozitif sonuçlanmazsa, tekrar bir aylık iğneli süreci baştan yaşıycam. sayı fazla olsaydı sadece yumurta nakli için giderdim, kolay olurdu o zaman.
Allah yar ve yardımcımız olsun, isteyene versin inşallah. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar dilerim Rabbimden.

sağol canım,daha iyileri sizin olsun inşallah.yatağını pembe aldım prensesin :)
İnşallah sen de gönlüüne göre bulursun kızlarına.

ben şimdi iyiki aldım bunları diyorum çünkü benim şişlikler başladı fazla gezemiyorum.Dışarı çıkıp hemen alacağım neyse alıp dönmeye bakıyorum.işkence gibi geliyoor artık yürümek.ayaklarım davul gibi oluyor hemen yoruluyorum.Bugün kendime 2 pant aldım ama tek bi yere girdim hemen beğendim.O halde hala şişi inmedi ayaklarımın.
Tam tadını çıkaracağım zamanlar geldi derken gelmiyo bi türlü :)) Olsun napalım bebişler için katlancaz.
İlk zamanlar düşük korkusuyla gezemedik şimdi şişler izin vermiyo :)
Sonrada bebiş izin vermez artık:)

sakın kötü şeyler düşünme canım,iyi bak kendine ve kızlarına ..

İki tane olunca daha erken hissetmişsin demekki :) Maşallah bebişlerine.
geçince bulantılar kilo da alınıyor merak etme.ben sonradan açıldım şimdiden 10 kilo aldım.hayırlısıyla alırsın kucağına inş. yaramazlarını :)

dualarımız seninle inşallah gönlünden geçenler gerçek olur.

sana da bol şanslar diliyorum.Güzel haberlerinizi de yazarsınız umarım.

Ohhh ne güzel arkadaşlar darisi bütün bebiş isteyenlerin başina içinde bana...çok imrendim valla...

Aynı ayakların şişmesi derdi bendede var. Bütün gün iş yerimde ayaklarımı sarkıttığım için sanırım akşamları acayip şişiyor. AMa bende ilk defa bu hafta akşamları yürüyüşe çıkıyorum önceki zamanlarda işten eve gidip yemeğimi yiyip duşumu alıp tv karşısına geçtiğim anda uyuyordum. Bu hafta her akşam 21-22 arası sahilde yürüyoruz eşimle mesafe uzun değil ama ben biraz ağır yürüyünce ve ara ara banklarda dinlenince idare ediyorum.

Bu arada ben kızlarıma isim düşünmeye başladım ama bulamıyorum hem anlamları güzel olsun hem söylenmesi kolay olsun hemde uyumlu olsun istiyorum fikirleriniz varmı arkadaşlar.

CADIARZUBu arada ben kızlarıma isim düşünmeye başladım ama bulamıyorum hem anlamları güzel olsun hem söylenmesi kolay olsun hemde uyumlu olsun istiyorum fikirleriniz varmı arkadaşlar.

bir gün bende ''isim düşünürmüyüm'' acaba?daha içimde olabileceğinin hayalini bile kuramıyorum?size saglıklı hamilelik ve doğum diliyorum.............

Oyyy maşallah maşallah yerim ben onun cicileriniiiiii, güle güle giysin fıstığım benim, kız işte yaaa süsle püsle gezdir işte, bazende diyorumki Allah bana acıdı da erkek verdi heralde, ben iflas bayrağını çekerdim kız olsa valla her gördüğümü alasım geliyo:roflol:

Ohhh ne güzel arkadaşlar darisi bütün bebiş isteyenlerin başina içinde bana...çok imrendim valla...

bir gün bende ''isim düşünürmüyüm'' acaba?daha içimde olabileceğinin hayalini bile kuramıyorum?size saglıklı hamilelik ve doğum diliyorum.............

Allah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize kızlar, Allahın izniyle olacak inşallah :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…