En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

Teşekkürler canım ilgine ve emeğine sağlık. Belki hata ediyorum uyumlu isim konusunda ama içimden öyle geliyor nedenini bilmiyorum. İsimleri listeme ekledim bile. Sen oğluşuna ne isim vericeksin bahsetmemişsin. Bu arada şeker olayına üzüldüm bende 2 ağustosta kontrole gidicem o gün gün vericek dr um şeker testi için bakalım bana ne diycekler bende korkuyorum açıkçası çünkü annem ve anne tarafımda şeker hastalığı var normalde bende çıkabilir diye endişeleniyorum.İnşallah seninde bu gün yaptırdığın tahlil düşük çıkar bilgi ver bize canım.

Günaydın arkadaşlarım nihayet cuma günü geldi heğinize ve bebişleri olanların minikliklerine güzel bir haftasonu diliyorum.

Merhaba canim arkadaşlarim, ne güzel sohbetleriniz olmuş ben yokken kismet olursa haftaya bilgisayarim gelicek nihayet.... Sizlere 2 sorum olucak acil cevaplarsaniz sevinirim, 1cisi dolaplara filan uzanmamak gerekiyormuş ben 2 hafta önce doktoruma sordum ve zarari yok dedi fakat çevremdeki herkes bebeğin kordonunun kopmasina neden oluyor dolayisiylada bebek beslenemiyip ölüyor diyorlar mantiklida geldi ama ne kadar uznmamali kendini çok zorluycak şekildemi yoksa hafiften uzanmaktami zararli artik çok dikkat ediyorum ama önceden o kadar dikkatli değildim. 2.cisi ise denize gittim hava bulutluydu ve çok az kaldim koruyucu sürmediğim için yandim güneşin bebişe zarari varmi? Haa birde allah korusun bebek anne karninda öldüğünde belirti oluyormu? Içinizi kararttim biliyorum ama merak işte.... Hepinizi çok öpüyorum allahim sağlikla bebeklerimizi kucağimiza almayi nasip etsin.

Canımcım çok uzanınca bebek memeden ayrılır, kordonu kopar falan filan derler tabiki doğrumudur bilmem ama yükseklere uzanmanın bir zararı var sonuçta bebeğe, elini kaldırdığında boyunun uzanabildiği yüksekliğe kadar uzanman lazım, daha yükseklere uzanmak için zorlarsan kendini zararı olur, hamilelere güneşte çok kalmak zararlı diyolar ama bebek açısından olduğunu sanmam tansiyon falan gibi sebeplerden zararlıdır bence bişey olmaz yani, bebek anne karnında ölünce zaten bir süre sonra rahatsızlık vermeye başlar sanırım aklına kötü şeyler getirme

Kuzi hayırlı olsun oğluma arkadaş geliyor demek ki.Biraz hayal kırıklığı var sende galiba.İkincisi kız olur inşallah diyeceğim amabilmem ister misin?Sen ne koyacaksın ismini oğluşunun?

Sağol Diamondum evet erkek nesline bir katkı da benden sırnaşık şey, yok canım ya hayal kırıklığı falan yok, zaten erkek olduğunu hissediyodum başından beri yeterki sağlıklı ve hayırlı evlat olsun, ama tabi süsleme giydirme açısından kız daha zevkli oluyo,
daha çok eşim istiyodu kız olmasını ama bu durumdanda memnun,
ben ilk ismini Can koymak istiyorum, yanına bir isim daha istiyorumda kararsızım, erkeğe isim bulmak bile zor yahu

sen karar verdinmi ismine, ooohh alışverişleride yapmışsın, güle güle eskitsin hepsini inşallah, benim daha karnım falan yokya şaka gibi geliyo herşey, alışveriş yapmak falan aklıma gelmiyo, sizin kadar olsamda başlasam bende

Son düzenleme:
Kızlar yaa benim şimdiden ellerim ve ayaklarım şişiyo, daha 3 . ayda normal değil dimi bu şişlikler, hadi ayaklarım akşama kadar sarkık durmaktan diyelimde ellerimde şiş, bir haftadır davul gibiler, sizde oldumu bukadar erken böyle şeyler

canım çok mu tuzlu yiyorsun ya da az su içiyorsan olabilir. tabi yorgunluta var. ben ne zaman az su içsem ya da yorulsam hemen şişiyor heryerim.

canım çok mu tuzlu yiyorsun ya da az su içiyorsan olabilir. tabi yorgunluta var. ben ne zaman az su içsem ya da yorulsam hemen şişiyor heryerim.

tuz çok kullanmıyorum, suyu da normalde çok az içerim ama şimdi daha fazla içmeye çalışıyorum yetmiyomu acaba ya, biraz daha artırayım bari

:sm_cool: arkadaşlar sizi sürekli takip ediyorum, ama yeni üye oldum. Ben bir kere aşılamadan sonra, tüp bebek yaptırdım.12 gün önce transfer işlemi oldu, pkos hastasıyım ama hiç problem değil kafama hiç takmadım acılarımı hafife aldım sürekli .. ve dün.. sonuçlar elime geldiğinde heyecandan uçacaktım. hiç ani hareket etmemem gereken ben uçacak gibi koşmak istedim zor tuttum kendimi pozitif üstelik hormonlarım oldukça yüksek (220.88 )
yani çoğul gebelik.4 embriyodan hepside tutmuş olabilir üçüde dedi doktor çok mutlu oldum ama sonrada üzüldüm ben kıyamam nasıl teke yada ikiye indirecem canlarımı diye. çok kararsızım arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız bana bir akıl verin .. Allah isteyen herkese nasip etsin, istemeyenede vermesin, Ya Rabbim..

a.s.
canım gözün aydın mutluluğun daim olur inşallah.Ve inşallah en fazla ikizdir.değilse de aktüel rumuzlu arkadaşımızla görüşmeni tavsiye ederim.Kısa bir süre önce senin yaşadıklarını yaşadı.Üçüzdü ikiye düşürdü.Neler yaşadığını en doğru o anlatır sana.

Gözün aydın canım çokkk sevindim Allah tamamına erdirsin, inşallah enfazla ikizdir bebişlerin de gerek kalmaz sonlandırmaya Allah hakkında hayırlısı versin inşallah zor bir karar

Of iyi içiyomuşsun valla negüzel, ben 1,5 lt ancak içiyorumdur

of of sen bide bana sor içerken midem ağzıma geliyor. hiç sevmiyorum su içmeyi. eskiden günde 2 bardak zor içerdim.ama bence sende arttır litreyi. en azından yarım litre daha iç. hem hamile olduğun için hemde yaz olduğu için. benim doktorum her kontrolde hatırlatıyor 3 litre diye.ya bi de benim transferden sonra 12.gün değerim 1500ün üstünde çıkmıştı.başkalarına bakıyorum 200le 300le ikize üçüze hamile kalıyo benim niye bu kadar yüksek çıktı acaba?fisfisfis

slm kızlar su içmek çok önemli,mutlaka içmelisiniz ama kendinizi buna zorlamadan,her saat başı 1 su bardağı içmeye çalışın olmuyomu 1 çay bardağı için böyle böyle alışır arttırırsınız,hadi kolay gelsin..

Kızlar çok mutluyum şekerim normal çıktı yoğun diyet programından kurtuldum çok şükür.Darısı başınıza

geçmiş olsun canım.neler yaptın diyette neler yasaktı
benim şeker normaldi ama ben biraz erken yaptırdım tatile gideceğim diye.normal derken sınıra çok yakındı.değer 2 puan daha yukarıda olsa var deriz demişti doktor.Ama 2 aşağıda çıkınca normal dedi.
haftaya yaptırırım bende yeniden.
Diamondcum sende de şişlikler oluyor mu?
Benim ayaklar çok şişiyor ekmeği azalttım.Tuzu zaten az kullanıyorum.

ben de günde 2 yada 2,5 lt su içiyorum.aslında 3 lt içebilmek en güzeli

kızlar aman suya dikkat benim bir arkadaşım pek kulak asmamıştı dr a. kesenin içindeki su da çok önemli,arkadaşta o azalmıştı.dr böyle devam edersen kürtaj yapmak zorunda kalırım çünkü bebeğinin gelişmesini etkiliyorsun demişti.5-6 serum yedi kızcağız sonra günde 3 litre suyu zorrrla içti valla bebişi için . suyu direk içemiyorsanız anneniz komposto falan yapsın onun suyu da olur,ayran da olur.yeğenlerime iyi bakın haaaa...klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…