- Konu Sahibi gulseren4434
-
Ebrizm gözün aydın canım çok güzel bir his bebeğin hareketini hissetmek.İsim arıyorsun demek.benim ikizim olsa şahsen uyumlu isim koymak istemezdim.Farklılıkları tatmak adına ne bileyim farklı farklı olsun hepsinden hevesimi alayım diye.Ben de beğendiğim isimleri yazayım sana.
ilke
cemre
beliz
elvin:gökkuşağı renkleriyle ilgili bir anlamı var
dilvin:tatlı dilli anlamında,favorilerimden
seza
derin
ceylin
birce:biricik,tek anlamında söylenişi çok hoş
Merhaba canim arkadaşlarim, ne güzel sohbetleriniz olmuş ben yokken kismet olursa haftaya bilgisayarim gelicek nihayet.... Sizlere 2 sorum olucak acil cevaplarsaniz sevinirim, 1cisi dolaplara filan uzanmamak gerekiyormuş ben 2 hafta önce doktoruma sordum ve zarari yok dedi fakat çevremdeki herkes bebeğin kordonunun kopmasina neden oluyor dolayisiylada bebek beslenemiyip ölüyor diyorlar mantiklida geldi ama ne kadar uznmamali kendini çok zorluycak şekildemi yoksa hafiften uzanmaktami zararli artik çok dikkat ediyorum ama önceden o kadar dikkatli değildim. 2.cisi ise denize gittim hava bulutluydu ve çok az kaldim koruyucu sürmediğim için yandim güneşin bebişe zarari varmi? Haa birde allah korusun bebek anne karninda öldüğünde belirti oluyormu? Içinizi kararttim biliyorum ama merak işte.... Hepinizi çok öpüyorum allahim sağlikla bebeklerimizi kucağimiza almayi nasip etsin.
Kuzi hayırlı olsun oğluma arkadaş geliyor demek ki.Biraz hayal kırıklığı var sende galiba.İkincisi kız olur inşallah diyeceğim amabilmem ister misin?Sen ne koyacaksın ismini oğluşunun?
Kızlar yaa benim şimdiden ellerim ve ayaklarım şişiyo, daha 3 . ayda normal değil dimi bu şişlikler, hadi ayaklarım akşama kadar sarkık durmaktan diyelimde ellerimde şiş, bir haftadır davul gibiler, sizde oldumu bukadar erken böyle şeyler
canım çok mu tuzlu yiyorsun ya da az su içiyorsan olabilir. tabi yorgunluta var. ben ne zaman az su içsem ya da yorulsam hemen şişiyor heryerim.
tuz çok kullanmıyorum, suyu da normalde çok az içerim ama şimdi daha fazla içmeye çalışıyorum yetmiyomu acaba ya, biraz daha artırayım bari
ben günde 3 litre içiyorum. çok zorluyor beni ama mecbur işte.
:sm_cool: arkadaşlar sizi sürekli takip ediyorum, ama yeni üye oldum. Ben bir kere aşılamadan sonra, tüp bebek yaptırdım.12 gün önce transfer işlemi oldu, pkos hastasıyım ama hiç problem değil kafama hiç takmadım acılarımı hafife aldım sürekli .. ve dün.. sonuçlar elime geldiğinde heyecandan uçacaktım. hiç ani hareket etmemem gereken ben uçacak gibi koşmak istedim zor tuttum kendimi pozitif üstelik hormonlarım oldukça yüksek (220.88 )
yani çoğul gebelik.4 embriyodan hepside tutmuş olabilir üçüde dedi doktor çok mutlu oldum ama sonrada üzüldüm ben kıyamam nasıl teke yada ikiye indirecem canlarımı diye. çok kararsızım arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız bana bir akıl verin .. Allah isteyen herkese nasip etsin, istemeyenede vermesin, Ya Rabbim..
:sm_cool: arkadaşlar sizi sürekli takip ediyorum, ama yeni üye oldum. Ben bir kere aşılamadan sonra, tüp bebek yaptırdım.12 gün önce transfer işlemi oldu, pkos hastasıyım ama hiç problem değil kafama hiç takmadım acılarımı hafife aldım sürekli .. ve dün.. sonuçlar elime geldiğinde heyecandan uçacaktım. hiç ani hareket etmemem gereken ben uçacak gibi koşmak istedim zor tuttum kendimi pozitif üstelik hormonlarım oldukça yüksek (220.88 )
yani çoğul gebelik.4 embriyodan hepside tutmuş olabilir üçüde dedi doktor çok mutlu oldum ama sonrada üzüldüm ben kıyamam nasıl teke yada ikiye indirecem canlarımı diye. çok kararsızım arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız bana bir akıl verin .. Allah isteyen herkese nasip etsin, istemeyenede vermesin, Ya Rabbim..
Kızlar çok mutluyum şekerim normal çıktı yoğun diyet programından kurtuldum çok şükür.Darısı başınıza
Of iyi içiyomuşsun valla negüzel, ben 1,5 lt ancak içiyorumdur
Kızlar çok mutluyum şekerim normal çıktı yoğun diyet programından kurtuldum çok şükür.Darısı başınıza
slm kızlar su içmek çok önemli,mutlaka içmelisiniz ama kendinizi buna zorlamadan,her saat başı 1 su bardağı içmeye çalışın olmuyomu 1 çay bardağı için böyle böyle alışır arttırırsınız,hadi kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?