- Konu Sahibi gulseren4434
-
Canım görmemişim bu sorunu ama sonradan konuştuk senle.
Ben burda yani Aksarayda yapacağım doğumumu inşallah.
Aslında Adanayı istedim ama eşim yanında olmamızı istedi.
Burdaki hastanede güzel olunca bende pek ısrar etmedim.
Konyada kimsem yok canım oraya sadece tedavi amaçlı gidiyordum.
Ebrizm canım karın ağrısı aynı zamanda setleşme şeklinde oluyorsa tüm karında, o zaman erken doğum habercisi olabilirmiş.
Kızlar tedaviyle hamiş kaldınız ve erken doğum ihtimali çok yüksek.bence hazırlıklarınızı bi iki haftaya kadar bitirin.
Bu arada Nazlımelek de anne oldu.O da Kasım annesiydi ama bebişleri erkenden gelmek istemiş :)
İnşallah bizlerde bebişlerimizi alırız kucağımıza.
Kuzi senin bebiş nasıl canım?
Butterfly senin miden geçti mi?
Ben de Gülseren i merak ediyorum bu arada.Haber alan olursa bizide bilgilendirsin kızlar.
teşekkürler tinyciğim.Teşekkür butonu çıkmadı sende.
38 haftalık olduk canım.Bebişimiz 2 hafta önde gidiyor.15 günüm kaldı Allahın izniyle.
Dua edin bana(
Ebrizm de iyidir inşallah Kuziciğim.
SZaman hızlı geçiyor cidden.Ben bu doğum öncesi izinde çok şeyler yaparım diye planlıyordum.3 hafta diye izne ayrıldım ama 2 hafta sonra olcak sanırım doğumum..
Hepimize hayırlısı olsun inşallah.
teşekkürler tinyciğim.Teşekkür butonu çıkmadı sende.
38 haftalık olduk canım.Bebişimiz 2 hafta önde gidiyor.15 günüm kaldı Allahın izniyle.
Dua edin bana(
Ebrizm de iyidir inşallah Kuziciğim.
SZaman hızlı geçiyor cidden.Ben bu doğum öncesi izinde çok şeyler yaparım diye planlıyordum.3 hafta diye izne ayrıldım ama 2 hafta sonra olcak sanırım doğumum..
Hepimize hayırlısı olsun inşallah.
günaydın arkadaşlar. çok şükür hala doğum yapmadım. ama c tesiden beri evde hiç kalkmadan yatıyorum. kesinlikle yatak istirahati etmem gerektiğini söyledi dr haftada 1 gün artık kontrole gitmeye başladım nihayet iş yerimde insafa geldi raporumu klullandırıyor bu gün 1-2 saatliğine iş yerime gelebildim.Karın ağrımda azalma var ama tamamen bitmiş değil dün nts çekildi o anda ağrım yoktu ve kızların kalp atışları iyiydi. inşallah hep böyle devam eder ve zamanımızı doldururuz en azından şu 3 haftayı atlatabilsek bi 36 haftalık olabilsek çok rahatlıycam. erken doğumu engellemek için yeni bir ilaç verdi dr um. acayip yıpratıyor 6 saatte bir içmem gerekiyor. ve sanırım o ilaç dokunuyor burnum kanıyor her gün. şimdilik böyle idare ediyorum. evde internetim yok her zaman sizi haberdar edemem ama zaman zaman annemlerden girip sizleri haberdar ederim. bu arada diamondtan haber aldınızmı çınar evine dönmüş olmalı umarım iyidir. hepiniz miniklerinize ve kendinize iyi bakın hepinizi çok öptüm.
kuzi nasılsın canım uzun zamandır görüşemiyoruz nasılsın canım bebiş varmı benim hala yok tüpbebek yaptıracağız bakalım sonuç ne olacak
Benim doğum da 1 Kasımda olcak inşallah kızlar.Dualarınızı bekliyorum.
Ebrizm inşallah bebeklerin bekler biraz daha.Aldığın ilaçlar çok etkili sanırım.Benim arkadaşıma da doktor geciktirmek için ilaç vermişti o da çok kötü olmuştu.İnşallh hayırlısıyla büyür bebişlerin.
Butterfys''cım cinsiyeti belli oldumu bebişin nasıl gidiyo
oğluşum olacakmış teyzesi.ben de öyle hissediyordum zaten :CüvCüv:
merhaba gülserenden haberi olan varmı arkadaşlar epeyden girmiyor çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?