- Konu Sahibi gulseren4434
-
Oyy maşallah oğluşuna, sağlıkla gelsin inşallah, benim hislerim tutmamıştı valla bende erkek hissediyodum ama kız çıktı zilli
insan ikisindende tatmak istiyo ama ya, inşallah Allah birer tanede normal yoldan verir sana kız bana oğlan kaydirigubbakcemile5
seni tanımıyorum bu bölümüde ilk defa okuyorum ama senin adına cok üzüldüm canım cok geçmişler ve allah sabır versin olsun allah sana ve bebeğine uzun ,sağlıklı ömürler versin .:Saruboceq:kızın için endişelenme canım 34 hafta cok iyi bir hafta umarım yakında eline alırsınmrb arkadaşlar. habersiz bıraktım sizleri ama başıma öyle kötü olaylar geldiki ancak bu gün internete girebilecek duruma geldim. biliyorsunuz doğum iznine ayrılmıştım. o hafta evde pek iyi geçirmedim sürekli ağrı sızı 2 defa kontrole gittim bebeklerim normaldi. cumartesi akşam zeri evde sancılandım ve suyum geldi acil hastaneye gittim kontrollerde bebeğimin bir tanesi kesesini kirletip hayata veda etmiş diğerini ve beni zehirlediği için doğumun başladığını öğrendik ve acil doğuma alındım doğumda zehirlenmenin ve yüksek tansiyonumun etkisi ile tüm damarlarım patlamaya başlamış kızımın biri oksijensiz kalmış karnımda onu 112 ile ve ailemin büyük çabalarıyla tepecik yenidoğana gönderilmiş ve benim 6.5 saatlik yaşam mücadelesi verilen ameliyatlarım başlamış damarlarım bağlanmış ve darmadağan olan rahimim alınmış va 2 gün yaşam destek ünitesine bağlı kalmışım ve 2 gün sonunda allah bana yardım edip hayata dönmüşüm ve sonrasında bir dizi rahatsızlıklar böbreklerimde fonksiyon kaybı karaciğerimde fonsiyon bozukluğu 20 gündür tedavim sürüyordu ve dün hastaneden çıktım kızımdada aynı rahatsızlıklar oluşmuştu bu 20 günde şükürler olsun oda iyileeşti. bu gün artık evimdeyim ve az önce kızımı gördüm allah onu bana bağışladı çok şükür. hala hastanede kalması gerekiyor çünkü ağızdan beslenmeyi henüz öğrenemedi öğrenip biraz kilo aldığı takdirde evimize gelebilicek hepinizden benim ve kızım için dualarınızı eksik etmemnizi rica ediyorum ve lütfen bir çoğunuz işin sonuna geldiniz lütfen kendinizi ve bebeğinizi iyi takip edin hareketliliklerini sürekli kontrol edin özellikle sen menekşe ikizlerde yer sıkışıklığından fark etmek daha zor nolursunuz kendinize dikkat edin hepinizi öptüm ve dualarınıza ihtiyacım var fırsat buldukça yazmaya gayret edicem. henüz ameliyatların izlerini yaşıyorum daha fazla yazamıycam iyi akşamlar. öpüyorum sizleri.ve merak edip ilgilenenlere çok teşekkürler.
mrb arkadaşlar. habersiz bıraktım sizleri ama başıma öyle kötü olaylar geldiki ancak bu gün internete girebilecek duruma geldim. biliyorsunuz doğum iznine ayrılmıştım. o hafta evde pek iyi geçirmedim sürekli ağrı sızı 2 defa kontrole gittim bebeklerim normaldi. cumartesi akşam zeri evde sancılandım ve suyum geldi acil hastaneye gittim kontrollerde bebeğimin bir tanesi kesesini kirletip hayata veda etmiş diğerini ve beni zehirlediği için doğumun başladığını öğrendik ve acil doğuma alındım doğumda zehirlenmenin ve yüksek tansiyonumun etkisi ile tüm damarlarım patlamaya başlamış kızımın biri oksijensiz kalmış karnımda onu 112 ile ve ailemin büyük çabalarıyla tepecik yenidoğana gönderilmiş ve benim 6.5 saatlik yaşam mücadelesi verilen ameliyatlarım başlamış damarlarım bağlanmış ve darmadağan olan rahimim alınmış va 2 gün yaşam destek ünitesine bağlı kalmışım ve 2 gün sonunda allah bana yardım edip hayata dönmüşüm ve sonrasında bir dizi rahatsızlıklar böbreklerimde fonksiyon kaybı karaciğerimde fonsiyon bozukluğu 20 gündür tedavim sürüyordu ve dün hastaneden çıktım kızımdada aynı rahatsızlıklar oluşmuştu bu 20 günde şükürler olsun oda iyileeşti. bu gün artık evimdeyim ve az önce kızımı gördüm allah onu bana bağışladı çok şükür. hala hastanede kalması gerekiyor çünkü ağızdan beslenmeyi henüz öğrenemedi öğrenip biraz kilo aldığı takdirde evimize gelebilicek hepinizden benim ve kızım için dualarınızı eksik etmemnizi rica ediyorum ve lütfen bir çoğunuz işin sonuna geldiniz lütfen kendinizi ve bebeğinizi iyi takip edin hareketliliklerini sürekli kontrol edin özellikle sen menekşe ikizlerde yer sıkışıklığından fark etmek daha zor nolursunuz kendinize dikkat edin hepinizi öptüm ve dualarınıza ihtiyacım var fırsat buldukça yazmaya gayret edicem. henüz ameliyatların izlerini yaşıyorum daha fazla yazamıycam iyi akşamlar. öpüyorum sizleri.ve merak edip ilgilenenlere çok teşekkürler.
Kızlar bende çok merak ediyorum ebrizmi, içimden bir his yapmıştır diyo ama hayırlısı inşallah, ara sıra haber veririm diyodu ama unuttu
Menekşe sen nasılsın, bitti sayılır seninde günlerin
kuzicim ebrizmi duyana kadar iyiydim bende. şaşkınım şu anda. evet az kaldı benimde bakalım hayırlısı.sende iyisindir umarım. dikkat et kendine.
mrb arkadaşlar. habersiz bıraktım sizleri ama başıma öyle kötü olaylar geldiki ancak bu gün internete girebilecek duruma geldim. biliyorsunuz doğum iznine ayrılmıştım. o hafta evde pek iyi geçirmedim sürekli ağrı sızı 2 defa kontrole gittim bebeklerim normaldi. cumartesi akşam zeri evde sancılandım ve suyum geldi acil hastaneye gittim kontrollerde bebeğimin bir tanesi kesesini kirletip hayata veda etmiş diğerini ve beni zehirlediği için doğumun başladığını öğrendik ve acil doğuma alındım doğumda zehirlenmenin ve yüksek tansiyonumun etkisi ile tüm damarlarım patlamaya başlamış kızımın biri oksijensiz kalmış karnımda onu 112 ile ve ailemin büyük çabalarıyla tepecik yenidoğana gönderilmiş ve benim 6.5 saatlik yaşam mücadelesi verilen ameliyatlarım başlamış damarlarım bağlanmış ve darmadağan olan rahimim alınmış va 2 gün yaşam destek ünitesine bağlı kalmışım ve 2 gün sonunda allah bana yardım edip hayata dönmüşüm ve sonrasında bir dizi rahatsızlıklar böbreklerimde fonksiyon kaybı karaciğerimde fonsiyon bozukluğu 20 gündür tedavim sürüyordu ve dün hastaneden çıktım kızımdada aynı rahatsızlıklar oluşmuştu bu 20 günde şükürler olsun oda iyileeşti. bu gün artık evimdeyim ve az önce kızımı gördüm allah onu bana bağışladı çok şükür. hala hastanede kalması gerekiyor çünkü ağızdan beslenmeyi henüz öğrenemedi öğrenip biraz kilo aldığı takdirde evimize gelebilicek hepinizden benim ve kızım için dualarınızı eksik etmemnizi rica ediyorum ve lütfen bir çoğunuz işin sonuna geldiniz lütfen kendinizi ve bebeğinizi iyi takip edin hareketliliklerini sürekli kontrol edin özellikle sen menekşe ikizlerde yer sıkışıklığından fark etmek daha zor nolursunuz kendinize dikkat edin hepinizi öptüm ve dualarınıza ihtiyacım var fırsat buldukça yazmaya gayret edicem. henüz ameliyatların izlerini yaşıyorum daha fazla yazamıycam iyi akşamlar. öpüyorum sizleri.ve merak edip ilgilenenlere çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?