- 4 Temmuz 2014
- 3.507
- 3.412
- 168
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
spor giyime alıstırabilsem kendimi bende alırdım onlardan bu yaz baslıyım benBahara girmeden yine alacagim
Siyah ve beyazi var
Acik pembe ve gumus renklerinde alicam bulursam..
Buz mavisi kotla harika duruyor..
kiz ben 20 cm.giysemm deve gibi olurummtopuklu giyemeyenler icin en iyi cozum platformu yuksek olan ayakkabılar giymek 20 cme yakın bir ayakkabım var pltformlu kosarım bile onla oyle rahat:)
boyun cokmu uzun:)) ya 10 cmlik giy mesela 4 cmi pltform olsun ozaman rahat kullanırsın bide kalın topukları tercih et cok ince olmasın..uzun boylular daha rahat yurur topukluyla buda avantaj bir bakıma:))kiz ben 20 cm.giysemm deve gibi olurumm
Daha kaç defa söyleyeceğim bilmiyorum ama her türlü yorumu yapabilirim, buraya fotoğrafını koyan her yoruma açık olacak. Herkesi de övemem, öyle bir zorunluluğum yok. Pespaye bile diyebilirim herhangi biri için, kötü giyinmiş diyebilirim. Bu bir yarışmaysa iyi de olacak kötü de..
O halde laf sokulup durulmasın, madem yorumlarda özgürüz.. Ben şu ana kadar bu forumda kimseye aşağılayıcı bir şey demedim, demem de.. Çok şükür nerde ne konuşacağımı biliyorum ama bu tarz yorumlar artık canımı sıkmaya başladı.Biz zaten herkese iyi yorum yapma sarti koymadik ki :)
İstedigin yorumu yapabilirsin tabikide.
Ama sende cok iyi biliyorsun ki, az once dile getirmis oldugun yorum uzadikci uzardi..
Buna mudahale etmek zorundaydim, en azindan bu konudaki fikrimi dile getirmek ve gorevimi yapmak zorundayim. Tipki senin iyi kotu fikirlerini dile getirdigin gibi, bende bu konudaki fikrimi objektif bir sekilde dile getirdim..
İyi kotu elestiren herkes var burada..
Bu olay tirnak yarismasindaki gibi bi hal alsin istemiyoruz hatta kimse istemiyordur eminim..
O yuzden istediginiz yorumlari yapabilirsiniz ..
Sorun yok..
Tavsiyelerini dikkate alicam cnm.Boyum 169 cok uzun mu normal mi bilmem ama topuklu giydigimde cevremdekiler niye giydin deve dibi oldun diye dalga geciyolar.Bende dusme korkusuda var sanirim.Takilir dusrim diye sakarimda biraz :))))boyun cokmu uzun:)) ya 10 cmlik giy mesela 4 cmi pltform olsun ozaman rahat kullanırsın bide kalın topukları tercih et cok ince olmasın..uzun boylular daha rahat yurur topukluyla buda avantaj bir bakıma:))
ben 173 le giyiyorum valla:)) cevrendekiler kıskanmıstır diycem yani gayet guzel olur giy sen
Tavsiyelerini dikkate alicam cnm.Boyum 169 cok uzun mu normal mi bilmem ama topuklu giydigimde cevremdekiler niye giydin deve dibi oldun diye dalga geciyolar.Bende dusme korkusuda var sanirim.Takilir dusrim diye sakarimda biraz :))))
tamm kusummm heraldeee wayyy adilerrr :)))ben 173 le giyiyorum valla:)) cevrendekiler kıskanmıstır diycem yani gayet guzel olur giy sen
O halde laf sokulup durulmasın, madem yorumlarda özgürüz.. Ben şu ana kadar bu forumda kimseye aşağılayıcı bir şey demedim, demem de.. Çok şükür nerde ne konuşacağımı biliyorum ama bu tarz yorumlar artık canımı sıkmaya başladı.
bende sevemedim bunu yorumlarımda da yazdım :))Evet o ayakabilari bi turlu sevemedim ben ama yakistirmis kizlar:)
Yolladim canim gordun muBekliyorum margam :)
niye kız cok sekerler amabende sevemedim bunu yorumlarımda da yazdım :))
Ya varya ben giysem banada hic yakismaz haha :)bende sevemedim bunu yorumlarımda da yazdım :))
13 numaranin tisortu hakikaten guzel yaaabende 3 nonun bir tek ayakkabisini begendim 13 dw tshirtunu
zevk meselesi işte :) ben sevmedim sevemedim ama gençlerin ayaklarında çok görüyorum moda olunca bir çok şey güzel görünüyor ya :)niye kız cok sekerler ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?