En Tarz Üye Yarışması Spor Şıklık ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    330
  • Anket Kapalı .
bence yanlış düşünüyorsunuz bir bayanı erkeğe benzetmek yorum değil
erkeksi olmuş diyebilirsiniz ama ''erkek mi çözemedim'' buna dahil olamaz
bir de neden bu kadar sinirlendiniz anlamadım eğleniyoruz burda neden bu ciddi ve sert tutum hırs katmak gereksiz
sevgiler herkese
not:erkek gibi dediğiniz kişi ile herhangi bir yakınlığım yok sadece empati

Biz zaten herkese iyi yorum yapma sarti koymadik ki :)
İstedigin yorumu yapabilirsin tabikide.
Ama sende cok iyi biliyorsun ki, az once dile getirmis oldugun yorum uzadikci uzardi..
Buna mudahale etmek zorundaydim, en azindan bu konudaki fikrimi dile getirmek ve gorevimi yapmak zorundayim. Tipki senin iyi kotu fikirlerini dile getirdigin gibi, bende bu konudaki fikrimi objektif bir sekilde dile getirdim..
İyi kotu elestiren herkes var burada..

Bu olay tirnak yarismasindaki gibi bi hal alsin istemiyoruz hatta kimse istemiyordur eminim..

O yuzden istediginiz yorumlari yapabilirsiniz ..
Sorun yok..

O halde laf sokulup durulmasın, madem yorumlarda özgürüz.. Ben şu ana kadar bu forumda kimseye aşağılayıcı bir şey demedim, demem de.. Çok şükür nerde ne konuşacağımı biliyorum ama bu tarz yorumlar artık canımı sıkmaya başladı.

boyun cokmu uzun:)) ya 10 cmlik giy mesela 4 cmi pltform olsun ozaman rahat kullanırsın bide kalın topukları tercih et cok ince olmasın..uzun boylular daha rahat yurur topukluyla buda avantaj bir bakıma:))
Tavsiyelerini dikkate alicam cnm.Boyum 169 cok uzun mu normal mi bilmem ama topuklu giydigimde cevremdekiler niye giydin deve dibi oldun diye dalga geciyolar.Bende dusme korkusuda var sanirim.Takilir dusrim diye sakarimda biraz :))))

Tavsiyelerini dikkate alicam cnm.Boyum 169 cok uzun mu normal mi bilmem ama topuklu giydigimde cevremdekiler niye giydin deve dibi oldun diye dalga geciyolar.Bende dusme korkusuda var sanirim.Takilir dusrim diye sakarimda biraz :))))
ben 173 le giyiyorum valla:)) cevrendekiler kıskanmıstır diycem yani gayet guzel olur giy sen

Tamam sorun yok o vakit. o tarz size veya baskasina karsi yapilan yorumlarada gerekli uyarilar yapiliyor :)

3ile 13 ü begendim ama 13 bana daha yakın oldugu icin oyum ondan yana oldu
Kucuk birde elestiri yarismaya sirf bayanlarin katildigini bilmesem 9 numarayı erkek diye dusunurdum galiba ozellikle pantolonun uzerinde duruşu vs fazla maskulen mi diyim ne diyeyim oyle birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…