- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Lazımsın telden kazımsın çıkmış hahahaKazımım haaaa
Arastirmak lazim nasil bozsak ki papazz buyusu heraldeO buyuyu bozucam 1.olana kadar katilicammm
:))) Günaydınnn :)))))Günaydın rakibelerim..☀❤
Bilmiyom kiz vallahi arastiralim
Arastirmak lazim nasil bozsak ki papazz buyusu heralde
İyilik abloş sendennnNe haberrrr hatunlar
İyilik abloş sendennn
Ben daha yeni uyandim belki bnim gibiler vardirBendende aynı takılıyorum işte,çok sessiz bugün burası
14 aydır uykuya hasretimBen daha yeni uyandim belki bnim gibiler vardir
Buyumedi mi paşalar dahaa bulmuslar senin gibi tatli anneyi birakmiyolar14 aydır uykuya hasretimnasıl imreniyorum şu saate kadar uyuyan insanlara
Tatlılık mı kaldı allasen. Zombi gibiyim :))Buyumedi mi paşalar dahaa bulmuslar senin gibi tatli anneyi birakmiyolar
benim nöbet 1ay sonra baslıcak eylül..14 aydır uykuya hasretimnasıl imreniyorum şu saate kadar uyuyan insanlara
Hiçte diilsinTatlılık mı kaldı allasen. Zombi gibiyim :))
Ben daha yeni uyandim belki bnim gibiler vardir
14 aydır uykuya hasretimnasıl imreniyorum şu saate kadar uyuyan insanlara
benim nöbet 1ay sonra baslıcak eylül..
Dogumdan bu yana 2yıldır memede gayet rahat uyudu..memeden kesince naapcam bilmiyorum..bu yatışların bedelini ödeme vaktim geldi anacıuıım
Memeden kesince Arkadaşımın oğlu delilsiZ uyuyormuş. Inşalalh Seninde öyle olur canımmmbenim nöbet 1ay sonra baslıcak eylül..
Dogumdan bu yana 2yıldır memede gayet rahat uyudu..memeden kesince naapcam bilmiyorum..bu yatışların bedelini ödeme vaktim geldi anacıuıım
Ama ne yedırcem de uyuyacak.kız hala temel besin olarak memeye yapışık yasıyor..gece uyansa naapcam..bıberon alıskanlıgımız yok..sut sevmez..su verip geri mi uyutcam..memede emerken uyuyor..ayakta mı sallıcam artık ooof bılmıyorum hıcbıse..suan bıle somuruyor uyumak için memeyiMemeden kesince Arkadaşımın oğlu delilsiZ uyuyormuş. Inşalalh Seninde öyle olur canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?