- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
1ay sonra 2yasında olcak hanım abla..ve yemek yemeyen bi çocuk naapcam bılmıyorumTembel seni saat kaç olmuş yeni uyanıyor
Senin işin zor eylülcüm 2 tane çocuk kolay değil tabi.
Emiyormu hala seninki,artık bıraktırmaya başla bence.
Ama ne yedırcem de uyuyacak.kız hala temel besin olarak memeye yapışık yasıyor..gece uyansa naapcam..bıberon alıskanlıgımız yok..sut sevmez..su verip geri mi uyutcam..memede emerken uyuyor..ayakta mı sallıcam artık ooof bılmıyorum hıcbıse..suan bıle somuruyor uyumak için memeyi
Oyyy kıyamam Haklısın. Arkadasım da öyleydi memeden başka bişeyde uyumuyor diyordu 1 gün çok ağlamış su verip uyutmaya çalışmış sonra çocuk uyumuş ertesi Günler'de gece hiç kalkmamış. Akşam muallebi falan yemez mi uyumadan önce?Ama ne yedırcem de uyuyacak.kız hala temel besin olarak memeye yapışık yasıyor..gece uyansa naapcam..bıberon alıskanlıgımız yok..sut sevmez..su verip geri mi uyutcam..memede emerken uyuyor..ayakta mı sallıcam artık ooof bılmıyorum hıcbıse..suan bıle somuruyor uyumak için memeyi
1ay sonra 2yasında olcak hanım abla..ve yemek yemeyen bi çocuk naapcam bılmıyorum
Günaydın,Ama ne yedırcem de uyuyacak.kız hala temel besin olarak memeye yapışık yasıyor..gece uyansa naapcam..bıberon alıskanlıgımız yok..sut sevmez..su verip geri mi uyutcam..memede emerken uyuyor..ayakta mı sallıcam artık ooof bılmıyorum hıcbıse..suan bıle somuruyor uyumak için memeyi
Pilav ve salatalık hastası bırde patates kızartması..bu yasına geldi ağzına 1kere bıle faydalı bıse sokamadım..dahası ben yediremiyorum kıyametı koparıyor..kendı yıyecek..buyuzden ıstemedıgı bıseyı zorla sokamıyorum ağzına..kasık hep onda..ayrıca sureklı beni emmek ıstıyor yemek yerken bıle bı fırt cekıyor..halbukı suyu da yanında..benım memeler hep ortada duruyor..pepeyı ızlerken benı yanına oturtuyor hem emecek hem izlicek..2 yaşında demi,hiç yemek yemiyormu yoksa süreklimi emmek istiyor..
Yok anam nerde keşke yese..bazen hazırlayıp tabagına koyuyorum..karnıda ac oluyor.kasığın ucuyla tadına bakıyor sonra kaçıyor ıstemıyor..begenmıyorOyyy kıyamam Haklısın. Arkadasım da öyleydi memeden başka bişeyde uyumuyor diyordu 1 gün çok ağlamış su verip uyutmaya çalışmış sonra çocuk uyumuş ertesi Günler'de gece hiç kalkmamış. Akşam muallebi falan yemez mi uyumadan önce?
Meyvede yemiyor:))) hıcbıse yemiyor benimki..alıssın dıye evde ben sureklı sut ıcıyorum..meyve yiyorum ballandıra ballandıra..bı kere donup bakmıyor..hıc oralı degıl..Günaydın,
Benimkilerde aynı idi milan.
Biberona alıştıramayınca zor oluyor.Memeden kesince gece yatmadan meyve yedirirsin,karnı tok olursa en fazla bir kez uyanır,o zamanda artık uyanamazsa ayakta sallıycan mecbur.
Pilav ve salatalık hastası bırde patates kızartması..bu yasına geldi ağzına 1kere bıle faydalı bıse sokamadım..dahası ben yediremiyorum kıyametı koparıyor..kendı yıyecek..buyuzden ıstemedıgı bıseyı zorla sokamıyorum ağzına..kasık hep onda..ayrıca sureklı beni emmek ıstıyor yemek yerken bıle bı fırt cekıyor..halbukı suyu da yanında..benım memeler hep ortada duruyor..pepeyı ızlerken benı yanına oturtuyor hem emecek hem izlicek..
Sureklı emıyor..surekliiiii..gece mememde uyuyor..ustumde yatıyor zaten..dayak yemiş gıbı kalkıyorum..13 kılo üstümde hergece
Aynı benim yağız gibi Çınar maşallah biz ne yersek yiyor. Ama yağız hala kabak Havuç patates püresi yiyor. Meyve püresi yiyor başka bişey yemez. Haa tabi tatlı ver yutar o ayrı. Ben nasıl alıştırcam pütürlü yedirmeye bilemiyorum. Dilinin ucuyla bakar sonra kafa sabit durmaz :)))Yok anam nerde keşke yese..bazen hazırlayıp tabagına koyuyorum..karnıda ac oluyor.kasığın ucuyla tadına bakıyor sonra kaçıyor ıstemıyor..begenmıyor
Tam doğum gunu gecsın ertesı gün memeden kesecem..babasına soz verdim..suan 23aylık ya vıcdanen 24ay olunca içim rahat olarak kesecem..aslında şuanda da korkuyorum nasıl yapcam..nasıl dayancam onun aglamasına dıye..oyuzden gecıstırıyorum ama sayılı gün geçecekŞimdi herşeyi yiyebilecek yaşta,et tavuk çorba sebze yemesi lazım ki vücutu da direnç kazansın.
İşin zor cidden,yemeyen çocuk zordur,ama bir şekilde memeden kesmen lazım yoksa daha çok uğraştırır seni..
Meme ucuna acı bişey sür,farklı olarak ekşi bişeyde sürebilirsin dene bence bunları belki faydası olur..
Allahtan benım o sıkıntım olmadı..6aylıkken bıle elınde salatalıkla dolanırdı..hıyarlıbebek:)Aynı benim yağız gibi Çınar maşallah biz ne yersek yiyor. Ama yağız hala kabak Havuç patates püresi yiyor. Meyve püresi yiyor başka bişey yemez. Haa tabi tatlı ver yutar o ayrı. Ben nasıl alıştırcam pütürlü yedirmeye bilemiyorum. Dilinin ucuyla bakar sonra kafa sabit durmaz :)))
Seninki ağzının tadını Arıyor ozaman :) benimki Havuç felan elinde yer ama ben kaşıkla vereyim yok. Basıyor çığlığı:) Öbürü maşallah beni pişir beni yer :))) Yağız'ın elinden alır onuda yer :))Allahtan benım o sıkıntım olmadı..6aylıkken bıle elınde salatalıkla dolanırdı..hıyarlıbebek:)
O zaman çok zor.Meyvede yemiyor:))) hıcbıse yemiyor benimki..alıssın dıye evde ben sureklı sut ıcıyorum..meyve yiyorum ballandıra ballandıra..bı kere donup bakmıyor..hıc oralı degıl..
Tam doğum gunu gecsın ertesı gün memeden kesecem..babasına soz verdim..suan 23aylık ya vıcdanen 24ay olunca içim rahat olarak kesecem..aslında şuanda da korkuyorum nasıl yapcam..nasıl dayancam onun aglamasına dıye..oyuzden gecıstırıyorum ama sayılı gün geçecek
Tatlıdan pek hoslanmıyor..sutu sıcak hıc sevmıyor..sogukken yarım cay bardağı içiyor çok heves ederse oda.O zaman çok zor.
Biberonla süte alıştırmaya çalışırken bal falan denedin mi ?
Belkı emer dıye zamanında 7-8 tane emzik almıstım..onlar oyuncaklarının arasında durur..kendı oynarken yalandan ağzına alır..kırk yılda 1..onunda ne işe yaradığını bilmiyor yani..agzına bıle tersınden sokuyor sürekli garıbım:)Millan emzik felanda almıyor heralde dimi? Gerçi 2 Yaşında emzik olmaz zaten :/
Mecbur alışacak evet..evlenene kadar emecek degıl ya:)))Bu kadar tedirgin olma bence,annelk böyle birşey işte,ama seninde yapabileceğin başka birşey yok,2-3 ağlar sızlar onuda yapacak tabiki..Gayet normal yapması,sonra alışacak bak gör..
Millan koptum yahu :))) bide hatırlıyorsun :) kız benim oğlanlarda sürekli emzikli :/Mecbur alışacak evet..evlenene kadar emecek degıl ya:)))
Ay ben emzıgı ılkokula kadar emmiştim..tuvalete gırer gızlı gızlı emziğimi emerdim okulda hahahhaha:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?