- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.104
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Mecbur alışacak evet..evlenene kadar emecek degıl ya:)))
Ay ben emzıgı ılkokula kadar emmiştim..tuvalete gırer gızlı gızlı emziğimi emerdim okulda hahahhaha:)))
Alışır inşallah canım daha kolay olur işin. Meyve suyu felanda mı içmiyor sıksan portakal felan.Ben bugun bıraz bıberon çalışması yapiiim..
Yıne kendım ballandırarak emecem..belki canı ister onunda..heves ettorcem dıye fil gıbı oldum
Sutu ılıklastırıp içine minik bal ve cicibebe attım biberonla kendım içiyor gıbı yaptım.aldı elimden kendi içti..sonra bana geri bastı..işi oyuna doktum bi ben içtim bi o.sadece 30cc içirebildim..kaldı 150 cc:))) aksama anca biterAlışır inşallah canım daha kolay olur işin. Meyve suyu felanda mı içmiyor sıksan portakal felan.
Maşallah 10 numarasın beybisi :)
yigenime bende oyle yemek yediriyorum ben yiycekmiş gibi yapınca yiyorSutu ılıklastırıp içine minik bal ve cicibebe attım biberonla kendım içiyor gıbı yaptım.aldı elimden kendi içti..sonra bana geri bastı..işi oyuna doktum bi ben içtim bi o.sadece 30cc içirebildim..kaldı 150 cc:))) aksama anca biter
İçer içer annesi yarasın bıdığımaSutu ılıklastırıp içine minik bal ve cicibebe attım biberonla kendım içiyor gıbı yaptım.aldı elimden kendi içti..sonra bana geri bastı..işi oyuna doktum bi ben içtim bi o.sadece 30cc içirebildim..kaldı 150 cc:))) aksama anca biter
Sen bir memeden kesss gor bakalim nasil.yiyor benm.kizda oyleydi kestikten sonra bir yemeye basladi.Oglanda pek bisey farketmedi emsede yuyodu emmesede yiyodu halaaa yiyoooo :))))Meyvede yemiyor:))) hıcbıse yemiyor benimki..alıssın dıye evde ben sureklı sut ıcıyorum..meyve yiyorum ballandıra ballandıra..bı kere donup bakmıyor..hıc oralı degıl..
Sen ne surup kestın..
Sen bir memeden kesss gor bakalim nasil.yiyor benm.kizda oyleydi kestikten sonra bir yemeye basladi.Oglanda pek bisey farketmedi emsede yuyodu emmesede yiyodu halaaa yiyoooo :))))
ama tavsiye biberona alistirma direkt pipetle icir cok rahat oluyor onuda emme gibi cektigi icin sutude lip lip iciyor suan sen emzirdigin surece aslan sutu versen donup bakmaz ama kesince gor bakalim nasil.iciyor sutu
bantladim hic bisey surmedimmSen ne surup kestın..
sonrada pipetle organik pinar sut verdim kucuk pakettekilerden likir likir icti agzina biberon surmeyen cocukSen ne surup kestın..
yemeklerle karnı doyacağı için zorlanmaz..inan memeden kesince sen daha çok zorlanacaksın...ben aramızda bağ koptu diye üzülmüştüm,oğlan oralı bile olmamıştı :)benim nöbet 1ay sonra baslıcak eylül..
Dogumdan bu yana 2yıldır memede gayet rahat uyudu..memeden kesince naapcam bilmiyorum..bu yatışların bedelini ödeme vaktim geldi anacıuıım
Kucağımda uyumayacak,koynumda durmayacak..zaten hareketli yakalayabilene aşkolsun..ben hasretlik cekecem anlaşılan:))yemeklerle karnı doyacağı için zorlanmaz..inan memeden kesince sen daha çok zorlanacaksın...ben aramızda bağ koptu diye üzülmüştüm,oğlan oralı bile olmamıştı :)
zonguldağa geçen yıl tur ile gitmiştim."Sıkıcı bi istanbul - zonguldak yolculugundan selam olsun..
Bitmek bilmiyor yol..
Ben bile bitigim bugun, ama yol sonsuz be.. !
Bana da ugrasaydin ya.. :)zonguldağa geçen yıl tur ile gitmiştim."
oralarda mıydın geçen yıl ? :)Bana da ugrasaydin ya.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?