- 4 Temmuz 2014
- 3.507
- 3.412
- 168
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Belli degil canimKatlcak misn canm
bende kararsizim canm yaBelli degil canim
Link aciliyor mu diye denedim coktan dagittim ki :)Margam siteye dagitsaydin linki bana niye ozelden attin hahahah
Desteginden dolayi cok tesekkur ederim canim :)ihihihi yarışma kalabalık olsun şenlik oluyor munecimbende acaba siteye aykırı bir imza mı yaptım dedim alıntını görünce
Hahaha o zaman bende gulerim iste :)hepiniz degismeyen en tarz uyelerimiz olursunuz haha :)Yine ayni altili katilirsa cok gulerim he
Katilcaksin hih yoksa diger yanagini da ben sisiririm hahabende kararsizim canm ya
Konuyu okurken kâfamda 10 tane kombin oluşturdum,üşenmesem kalkıp deneyeceğim ..yarın bu konuya mesai harcayayım ben :)
Kz seni yermmKatilcaksin hih yoksa diger yanagini da ben sisiririm haha
İste katila katila sayiyi yukselteceksin haaha6 kişi çok az .D çok olursa katılırım
Bende seni yerim kuzummmm saka bir yana bugun nasilsin bakayim :)Kz seni yermm
Daha iyiyim bitanemmBende seni yerim kuzummmm saka bir yana bugun nasilsin bakayim :)
yaa kimse ilgilenmiyorki yine aynı tayfa olcekİste katila katila sayiyi yukselteceksin haaha
Yarismaya katilacak olanlar resimlerini gondermeye bssladilar :)yaa kimse ilgilenmiyorki yine aynı tayfa olcek
aaaa heyecanlandım bak sayıyı söylemende sakınca var mı kuzuYarismaya katilacak olanlar resimlerini gondermeye bssladilar :)
Hadi bakalim geliyo resimler :)
Suan soyleyemem bazen anlasiliyor kimin ne oldugu belli olmamasi icin bir gun kala soylerim canim :)aaaa heyecanlandım bak sayıyı söylemende sakınca var mı kuzu
Suan soyleyemem bazen anlasiliyor kimin ne oldugu belli olmamasi icin bir gun kala soylerim canim :)
Bence katilmalisin :) daha var gerci acele etmenize gerek yok daha resim atcam diyennkisiler vardi onlardanda gelcek elbet
Tamam canim bende duyurularla ilgileniyimhenüz hazır değilim tatlım inşallah katılcam eğleniriz
Oh masallah canim benim :)Daha iyiyim bitanemm
Dile getireyim resmi cektiginiz tarih ile kadinlar kulubu yazan kagidi gorecegiz resimlerde..
Unutan arkadaslar olmasin diye tekrar tekrar
Dene
Deneme fotosu çektim kağıdı unuttum valla iyi oldu bu hatırlatmaKatıl derim hem egleniyoruz hemde fikir alıyoruz birbirimuzden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?