- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Beni niye saçımdan açık ediyon len..gıcık olanlar bana oy vermeyıp sana vercek sımdı:) tayt olmuyomuymuş,ben kışında tayt gıyıyorum amaa:) neyse kayak kıyafetlerimi cıkarım baribende çakamadım onu yani ben tayt ve bra ile katılcaktım ama olmazmış sonbahar kış tarzı olcek hihihihi belki ben femen üyesiyim yaz kış çıplek çıkıyom
olıyor oluyor tayt tatlım ama üstü çıplak olmuyorBeni niye saçımdan açık ediyon len..gıcık olanlar bana oy vermeyıp sana vercek sımdı:) tayt olmuyomuymuş,ben kışında tayt gıyıyorum amaa:) neyse kayak kıyafetlerimi cıkarım bari
E sende bi 5dakka gıyınıver:) sen katılcan mı..son 2 gunmuş yaa..ben bugun haber aldım..suan gardrop gozumun onunde sureklı..aklımda gıysıler ucusuyor..benım foto mu kım cekcek evde boy aynası bıle yok ordan cekimolıyor oluyor tayt tatlım ama üstü çıplak olmuyor
hahahaha
bendeki aynada da ancak röntgenim çıkıyor karanlık kalıyorumE sende bi 5dakka gıyınıver:) sen katılcan mı..son 2 gunmuş yaa..ben bugun haber aldım..suan gardrop gozumun onunde sureklı..aklımda gıysıler ucusuyor..benım foto mu kım cekcek evde boy aynası bıle yok ordan cekimfakirler ölsün harbi yaaaa
Buna oylayanlar karar vercekler kuzum :)ama giydim cektim begenmedim
Bi iki saatini ayirsan hemen hazir oluyor kombinler ya :)bendeki aynada da ancak röntgenim çıkıyor karanlık kalıyorumben daha yapmadım kombin ama 22 si demişti marga sanki daha var kız kamerayı koy bir yere ayarla zamanlayıcıyı çeksin ne var
Bende bugun cekmeye calistim isin en zor kismi foto cekmesiymis yaaa.. Cekip cekip sildim haha :)E sende bi 5dakka gıyınıver:) sen katılcan mı..son 2 gunmuş yaa..ben bugun haber aldım..suan gardrop gozumun onunde sureklı..aklımda gıysıler ucusuyor..benım foto mu kım cekcek evde boy aynası bıle yok ordan cekimfakirler ölsün harbi yaaaa
Bi iki saatini ayirsan hemen hazir oluyor kombinler ya :)
Katilcennnnnn tabiiii :)vasat bişi ile katilcem ama fularım mularım da yok penim takmam ki .katilcem margam
Öyle yapcam mecbur..yarın ayın 19 u..evet 4 gün varmış gazla sallamısım..tamam panık yok..canta olmalı mı acaba..aay kocam gelıyomuş ben kaçtım :)bendeki aynada da ancak röntgenim çıkıyor karanlık kalıyorumben daha yapmadım kombin ama 22 si demişti marga sanki daha var kız kamerayı koy bir yere ayarla zamanlayıcıyı çeksin ne var
Alip almamak sana kalmis..Öyle yapcam mecbur..yarın ayın 19 u..evet 4 gün varmış gazla sallamısım..tamam panık yok..canta olmalı mı acaba..aay kocam gelıyomuş ben kaçtım :)
Bi gun kala aciklayacagim dedim bilgecim :) senide bekliyorum :)Som 4 gün
kac kisi katildi marga?
Bi gun kala aciklayacagim dedim bilgecim :) senide bekliyorum :)
Hahaha :) merak ediyorum seniiiAssolistler en son cikarmis hahahah
Hahaha :) merak ediyorum seniii
Yok canim sanmam :) kagidi unutma hi :)Bi de seni hayal kirikligina ugratiyormusum
Yok canim sanmam :) kagidi unutma hi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?