En Tarz Üye Yarışması ✄ Spor Şıklık !

bende çakamadım onu yani ben tayt ve bra ile katılcaktım ama olmazmış sonbahar kış tarzı olcek hihihihi belki ben femen üyesiyim yaz kış çıplek çıkıyom
Beni niye saçımdan açık ediyon len..gıcık olanlar bana oy vermeyıp sana vercek sımdı:) tayt olmuyomuymuş,ben kışında tayt gıyıyorum amaa:) neyse kayak kıyafetlerimi cıkarım bari

Beni niye saçımdan açık ediyon len..gıcık olanlar bana oy vermeyıp sana vercek sımdı:) tayt olmuyomuymuş,ben kışında tayt gıyıyorum amaa:) neyse kayak kıyafetlerimi cıkarım bari
olıyor oluyor tayt tatlım ama üstü çıplak olmuyor
hahahaha

olıyor oluyor tayt tatlım ama üstü çıplak olmuyor
hahahaha
E sende bi 5dakka gıyınıver:) sen katılcan mı..son 2 gunmuş yaa..ben bugun haber aldım..suan gardrop gozumun onunde sureklı..aklımda gıysıler ucusuyor..benım foto mu kım cekcek evde boy aynası bıle yok ordan cekim fakirler ölsün harbi yaaaa

bendeki aynada da ancak röntgenim çıkıyor karanlık kalıyorum ben daha yapmadım kombin ama 22 si demişti marga sanki daha var kız kamerayı koy bir yere ayarla zamanlayıcıyı çeksin ne var

Bende bugun cekmeye calistim isin en zor kismi foto cekmesiymis yaaa.. Cekip cekip sildim haha :)

Ama otomatik cekime alirsan rahat edersijn yada aynadan cek kendini :)

bendeki aynada da ancak röntgenim çıkıyor karanlık kalıyorum ben daha yapmadım kombin ama 22 si demişti marga sanki daha var kız kamerayı koy bir yere ayarla zamanlayıcıyı çeksin ne var
Öyle yapcam mecbur..yarın ayın 19 u..evet 4 gün varmış gazla sallamısım..tamam panık yok..canta olmalı mı acaba..aay kocam gelıyomuş ben kaçtım :)

Öyle yapcam mecbur..yarın ayın 19 u..evet 4 gün varmış gazla sallamısım..tamam panık yok..canta olmalı mı acaba..aay kocam gelıyomuş ben kaçtım :)
Alip almamak sana kalmis..
Sahsen ben disari cikarken canta almam mesela..
Cok nadir aliyorum..

kk en tarz üye yarışmalarını keyifle takip ediyorum , bu kez katılım çok fazla olur gibi ben de merakla takipteyim belki sadece takiple de kalmam bakalım neler olacaaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…