- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
toline yakısır o pijama hahhagaffur pijamalı atlet üstte
aynı seyı dusunmusuzO tolinin stili tam
Aynen cunku o pijamadan var onda..aynı seyı dusunmusuz
hahahha kız gulemıyomda hahahhaAynen cunku o pijamadan var onda..
Tolino ormanda hayal etsene bi haha
Oy kiyamam ya , kiz biz seninle nazara geldikhahahha kız gulemıyomda hahahha
agrı yok kuzum ama şişOy kiyamam ya , kiz biz seninle nazara geldikaciyor mu hala
İlaclarini kullan canim aksatma..agrı yok kuzum ama şişvallahı nazara geldık
yaprak dokumu, fatmagul, aşkı memnu, yabancı damatİlaclarini kullan canim aksatma..
Tv de yaprak dokumu oynuyor seneler sonra :)
Fatmagul ile yabanci damat dizisini sevmedim hic aski memnuyuda son bolumlerine dogru izlemistim o zamanlar,, :)yaprak dokumu, fatmagul, aşkı memnu, yabancı damat
çenem sağolsun
dun ızledın mı necla gıttı mı oteleFatmagul ile yabanci damat dizisini sevmedim hic aski memnuyuda son bolumlerine dogru izlemistim o zamanlar,, :)
Tatlı m antibiyotik kullanıyomusun .Şişlik kaç günlük oldu.dun ızledın mı necla gıttı mı otele
Kullaniyorum canim carsamba oldum gunduz erteso gun uyandgmda sismisti su an hala sisTatlı m antibiyotik kullanıyomusun .Şişlik kaç günlük oldu.
Ha ben de epey oldu sandım bi problem yoksa iner.Alveolit diye bi meret var diş çekimi sonrası oluyo bende oldu .İnşallah çabuk iyileşirsin .CanımKullaniyorum canim carsamba oldum gunduz erteso gun uyandgmda sismisti su an hala sis
İnsallah haftaya kadar iner mi acaba canm yaHa ben de epey oldu sandım bi problem yoksa iner.Alveolit diye bi meret var diş çekimi sonrası oluyo bende oldu .İnşallah çabuk iyileşirsin .Canım
Canim benimde apse yapmisti dolgum kanal tedavisi yapildi iki uc gun yuzumun sol yani sis gezdim valla benimde dis etimi kesip ordan apseyi alma durumu vardi suanlik sikinti yok ama bakalim senin sislikde iner yarin oburguneKullaniyorum canim carsamba oldum gunduz erteso gun uyandgmda sismisti su an hala sis
Korkma geçer.İnsallah haftaya kadar iner mi acaba canm ya
İnsallah canm iner de bir an once inse keskeCanim benimde apse yapmisti dolgum kanal tedavisi yapildi iki uc gun yuzumun sol yani sis gezdim valla benimde dis etimi kesip ordan apseyi alma durumu vardi suanlik sikinti yok ama bakalim senin sislikde iner yarin oburgune
Ben ilk defa gordum bugundun ızledın mı necla gıttı mı otele
Ay cok yoruldum camasir asmaya dermanim halim yokİnsallah canm iner de bir an once inse keske
Neyse agrim yok en fazla disari cikamiyorum
Astin mi bakiim yarim saat gecmis :)Ay cok yoruldum camasir asmaya dermanim halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?