- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
tesekkur ederim canımSen yine birinci olursun tarzsın gerçekten. Anlıyorsun modadan
Ama ne giyeceğini yazmışstın. Katılsan birinci olurdun. Ben beğenmiştim
buna katılırsam bana gelmez kusak zatenbastan boyle diyimde kazanamayınca zaten tarzım degil demiştim falan derim
ahahahaIkinci yarışmada bana hamile yazan olmuştu. Biran Şüphe etmiştim kendimden. Ama çok yediğim bir dönemdi Göbek çıkmıştı evet
Eğlenceli oluyor. Sonuncu olmakta güzel1.likte gözüm yok artık tatmin edici oy alayım yeter derdindeyim1-2 oy alınca sövmüşler gibi hissediyorum
Ya bir anda hazırladım. Oyüzden o ayakkabı vardı evde. Kendi evimde değildim sadece elbise benimde Hahhahahahahaalemsin ya..senin kıyafet iyiydi keske yuksek topuklu bir ayakkabı giyseydin
Kim dalga geciyor benim kuzumla ya !Marga benle dalga geçiyorlar :) yılmak yok katılacam Nasılsa alıştım sonunculuğa
İsin en zevkli kismina az bi zamanin kalmis hadi jasminnnnn yaparsin sen :)Tamam beybi unutmam
Kombin hazır da üşengeçlik var biraz
Hahaha :)Peki bende sonunculuk mazeretimi buliiim..
Bi kere ben yarışmayı dun gece oğrendım..bırden panıkledım..çunku hafta içi esımın arkadaşları bize kalmaya gelcek..
Yanı bu cekımı bu sabah yapmak zorundaydım..
Evde 2yasında çocuk var..sizce ne derece aklımı ne gıyecegıme verebildim!
Peki sizce o cekımı ne zorluklarla yaptım!
En acısıysa marganın tarıhı ileriye atmasaydı..
Simdi düşünüyorum acaba bekleyıp doğru duzgun bişemi gıyseydım..
Yada bu seferlik böyle olsun mu dıyım..oooff..
Cikarirsin cikarirsin cok şık kombin cikarmisyin diger yarismada da :) bekliyorumaaa spor şıklıkmış yeni konsept
katılmayı düşünüyorum buna ama bakalım bi kombin çıkarabilirsem istediğim gibi olabilir
Hahaha o degilde ben senin saclara bayilmistim..Kendin yapmistin demi , o kadar guzeldin kiIkinci yarışmada bana hamile yazan olmuştu. Biran Şüphe etmiştim kendimden. Ama çok yediğim bir dönemdi Göbek çıkmıştı evet
Eylulum güzeldir ama bu zevksizler değerini bilmiiiler onun..acaba hangisi ikiz çocuk bakıp,bu kadar bakımlı olabılırdı..kardeşime yapılan bu zulme son vermeye geldim..ona temel olcam..benım ustume kat cıkcak..müteahhitten izin aldıkHahaha o degilde ben senin saclara bayilmistim..Kendin yapmistin demi , o kadar guzeldin ki
Peki bende sonunculuk mazeretimi buliiim..
Bi kere ben yarışmayı dun gece oğrendım..bırden panıkledım..çunku hafta içi esımın arkadaşları bize kalmaya gelcek..
Yanı bu cekımı bu sabah yapmak zorundaydım..
Evde 2yasında çocuk var..sizce ne derece aklımı ne gıyecegıme verebildim!
Peki sizce o cekımı ne zorluklarla yaptım!
En acısıysa marganın tarıhı ileriye atmasaydı..
Simdi düşünüyorum acaba bekleyıp doğru duzgun bişemi gıyseydım..
Yada bu seferlik böyle olsun mu dıyım..oooff..
Eylulum güzeldir ama bu zevksizler değerini bilmiiiler onun..acaba hangisi ikiz çocuk bakıp,bu kadar bakımlı olabılırdı..kardeşime yapılan bu zulme son vermeye geldim..ona temel olcam..benım ustume kat cıkcak..müteahhitten izin aldık
Ben eylulun ilk bi resimde gormustum yazlik bi resimdi..Sac rengi farkliydi..Eylulum güzeldir ama bu zevksizler değerini bilmiiiler onun..acaba hangisi ikiz çocuk bakıp,bu kadar bakımlı olabılırdı..kardeşime yapılan bu zulme son vermeye geldim..ona temel olcam..benım ustume kat cıkcak..müteahhitten izin aldık
Kız sende yarısmanın piri olmuşun..dur katıla katıla oğrenecez işin raconunu..seçmenlere hakaret etme kız
zevksiz filan deme yarışa günü alırlar intikamlarını
Kız sende yarısmanın piri olmuşun..dur katıla katıla oğrenecez işin raconunu..
Ozur mahıyetinde komur ve makarna dagıtcam secmenlere ozaman..
Themis bende tülüme gırecek ne boy var ne tülümun kendisi..
Elde ne varsa o..
Marga yonetimle konuşsun bize alışveriş parası versinler..sponsor bulsunlar..
Ben eylulun ilk bi resimde gormustum yazlik bi resimdi..Sac rengi farkliydi..
Suan son hali o kadar guzel ki, sık sık dile getiriyorum zaten..
Degerini bilmiyoruz ki kizin haha :)
Cahide kodoman olarak başlayıp lady diana olarak son vermek istiyorum bende..Allah seni emi özlem gibi bir sürü sponsor bulurmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?