En Tarz Üye Yarışması ✄ Spor Şıklık !

Norwe bi sorun çıkmazsa margaya foto attım yarışma için şimdi..eyvaaaaah heyecanlandım..
Hiç kombın dusunemedım..ilk aklıma gelenı gıydım.maksat katılmak olsun napiiim..
bildirim gelmesi yav bende katilcem daha hazırlanmadım bugün berbatım saat 6 ya dek baykuş gibi durdum sonrada işe geldim işteyim şimdi akşam çekerim çekemezsem öbür gün sana rakip olacağım görüceksin ni ha ha

Benim ne hallerde cektıgımı bı bılsen..ben gıyinince kızım bı yere gıdıyoz dıye heyecanla oda soyunup gıyınmeye başladı..bi yandan da bana hadi,hadi diyor..işini bitirdi gidelim artık anlamında..ben teli komıdine koyup foto çekmeye calıstılca bu sefer sureklı ya önume ya yanıma geçip o poz veriyor..canım çıktı ıkı resim cekecem dıye.
Hepsınde oda vardı mecbur kırptım onu hep :) hain anne:)

hain anne cocukcağızım kombin yapmış niye çekmiyorsun

hain anne cocukcağızım kombin yapmış niye çekmiyorsun
Aslında yanımda sevimli durur belki onun hatrına oy toplarım dıye dusundum ama üstünde uyduruk bı hırka ve pijaması olunca bastan kaybetti..bizimle deyıııllsın nehircim dedim:)

valla foto çekerken bizde oğlumla böyleyiz arkamdan belirip poz veriyor

Son düzenleme:
valla foto çekerken bizde oğlumla böyleyiz arkamdan belirim poz veriyor
Hahahah:)) bizimkinin artık teli eline alması da yasaklandı..oyuzden telin etrafında olmak bıle mutluluk sebebi onun için..oda benle bir 50kere teli ayarlıyormuş gıbı yapıp,hızlıca yerine geçip poz verdi..iş oyuna dönünce dışarı cıkmayıda unuttu tabi..aaay neyseki bi anda oldu bitti ooh..

şimdiki bebeler teknoloji bebeği yav yok tel yok tablet ellerinden düşmüyor ki

bizimki hayatta dışarıya çıkmayı unutmaz bir kere ümitlendiyse

hatta da hatta diye kendini yırtıyor

bütün apartman inliyor sesine

bu arada başarılar

Dur kız daha marga online değil..fotolarda sorun yoksa katılmış olcam..hiçbi iddiam yok,ınsallah çok moda takıp eden biri katılmaz:) ayda yılda bır dışarı cıkabılıyorum bu soğuklarda ve bu çocukla..millet ne gıyıyor ondan bıle haberim yok oooff..sende katıl hadiiiiiii

kısmet bebeğim belki yine katıırım yenilen pehlivan güreşe doymazmış ya o hesap

Merhaba canim bir sorun yok kurallara uygun hersey..

Arkadaslar yarisma basvuru suresine 4 gün daha eklemiş bulunuyoruz..

Banlanan arkadaslarimiz var , yarisma icin emek veriyor her biri..

Daha once ki yarismamizda da yarismaya katilmak isteyen arkadasimiz vardi fakat cezali oldugu icin katilamamisti.. Emegi bosa gitmesin hic kimsenin.. Üzucu bir durum oluyor hazirlanan icinde,bizler icinde..

Son basvuru tarihi 26.01.2015 saat 16:50 de sondur..

Bilginize.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…