- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Norwe bi sorun çıkmazsa margaya foto attım yarışma için şimdi..eyvaaaaah heyecanlandım..tüh üzgün olmuş kızlar kaçtı yarışmacılar
Kız kime diyooooom:)tüh üzgün olmuş kızlar kaçtı yarışmacılar
bildirim gelmesi yavNorwe bi sorun çıkmazsa margaya foto attım yarışma için şimdi..eyvaaaaah heyecanlandım..
Hiç kombın dusunemedım..ilk aklıma gelenı gıydım.maksat katılmak olsun napiiim..
Benim ne hallerde cektıgımı bı bılsen..ben gıyinince kızım bı yere gıdıyoz dıye heyecanla oda soyunup gıyınmeye başladı..bi yandan da bana hadi,hadi diyor..işini bitirdi gidelim artık anlamında..ben teli komıdine koyup foto çekmeye calıstılca bu sefer sureklı ya önume ya yanıma geçip o poz veriyor..canım çıktı ıkı resim cekecem dıye.bildirim gelmesi yavbende katilcem daha hazırlanmadım bugün berbatım saat 6 ya dek baykuş gibi durdum sonrada işe geldim işteyim şimdi akşam çekerim çekemezsem öbür gün sana rakip olacağım görüceksin ni ha ha
Benim ne hallerde cektıgımı bı bılsen..ben gıyinince kızım bı yere gıdıyoz dıye heyecanla oda soyunup gıyınmeye başladı..bi yandan da bana hadi,hadi diyor..işini bitirdi gidelim artık anlamında..ben teli komıdine koyup foto çekmeye calıstılca bu sefer sureklı ya önume ya yanıma geçip o poz veriyor..canım çıktı ıkı resim cekecem dıye.
Hepsınde oda vardı mecbur kırptım onu hep :) hain anne:)
Aslında yanımda sevimli durur belki onun hatrına oy toplarım dıye dusundum ama üstünde uyduruk bı hırka ve pijaması olunca bastan kaybetti..bizimle deyıııllsın nehircim dedim:)hain annecocukcağızım kombin yapmış niye çekmiyorsun
Benim ne hallerde cektıgımı bı bılsen..ben gıyinince kızım bı yere gıdıyoz dıye heyecanla oda soyunup gıyınmeye başladı..bi yandan da bana hadi,hadi diyor..işini bitirdi gidelim artık anlamında..ben teli komıdine koyup foto çekmeye calıstılca bu sefer sureklı ya önume ya yanıma geçip o poz veriyor..canım çıktı ıkı resim cekecem dıye.
Hepsınde oda vardı mecbur kırptım onu hep :) hain anne:)
Hahahah:)) bizimkinin artık teli eline alması da yasaklandı..oyuzden telin etrafında olmak bıle mutluluk sebebi onun için..oda benle bir 50kere teli ayarlıyormuş gıbı yapıp,hızlıca yerine geçip poz verdi..iş oyuna dönünce dışarı cıkmayıda unuttu tabi..aaay neyseki bi anda oldu bitti ooh..valla foto çekerken bizde oğlumla böyleyiz arkamdan belirim poz veriyor
Hahahah:)) bizimkinin artık teli eline alması da yasaklandı..oyuzden telin etrafında olmak bıle mutluluk sebebi onun için..oda benle bir 50kere teli ayarlıyormuş gıbı yapıp,hızlıca yerine geçip poz verdi..iş oyuna dönünce dışarı cıkmayıda unuttu tabi..aaay neyseki bi anda oldu bitti ooh..
Dur kız daha marga online değil..fotolarda sorun yoksa katılmış olcam..hiçbi iddiam yok,ınsallah çok moda takıp eden biri katılmaz:) ayda yılda bır dışarı cıkabılıyorum bu soğuklarda ve bu çocukla..millet ne gıyıyor ondan bıle haberim yok oooff..sende katıl hadiiiiiiişimdiki bebeler teknoloji bebeği yav yok tel yok tablet ellerinden düşmüyor ki
bizimki hayatta dışarıya çıkmayı unutmaz bir kere ümitlendiyse
hatta da hatta diye kendini yırtıyor
bütün apartman inliyor sesine
bu arada başarılar
Dur kız daha marga online değil..fotolarda sorun yoksa katılmış olcam..hiçbi iddiam yok,ınsallah çok moda takıp eden biri katılmaz:) ayda yılda bır dışarı cıkabılıyorum bu soğuklarda ve bu çocukla..millet ne gıyıyor ondan bıle haberim yok oooff..sende katıl hadiiiiiii
hahahaha pislik seniAslında yanımda sevimli durur belki onun hatrına oy toplarım dıye dusundum ama üstünde uyduruk bı hırka ve pijaması olunca bastan kaybetti..bizimle deyıııllsın nehircim dedim:)
Bilgecim gitmis oyyyytüh üzgün olmuş kızlar kaçtı yarışmacılar
Merhaba canim bir sorun yok kurallara uygun hersey..Dur kız daha marga online değil..fotolarda sorun yoksa katılmış olcam..hiçbi iddiam yok,ınsallah çok moda takıp eden biri katılmaz:) ayda yılda bır dışarı cıkabılıyorum bu soğuklarda ve bu çocukla..millet ne gıyıyor ondan bıle haberim yok oooff..sende katıl hadiiiiiii
26 sı son tarih bilgeceeeeeeeee :)Assolistler en son cikarmis hahahah
Dur kız tahtına ortak olmaya geldim:))))Kanbersiz düğün olmaz sonunda yetiştim bende en kısa sürede geliyorumhep sondan ikinci oldum bu seferde sonunculuğa oynarım heral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?