- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Bekliyorum fistiklar :)Kanbersiz düğün olmaz sonunda yetiştim bende en kısa sürede geliyorumhep sondan ikinci oldum bu seferde sonunculuğa oynarım heral
Hayır bırakmam. 2 yarışmada da sondan ikinci oldum onda bile başaramadım birinci OlmayıDur kız tahtına ortak olmaya geldim:))))
Bence katilmalisin :)hazırladım ama katılıp katılmama konusunda tereddutteyim ya bu konsept bana gore degilmiş
Yaaaa oyle deme sensiz tadi olmuyooo ikii yarismada ne kadar cok soranin vardi seni eylul nirdeeee diye hahaHayır bırakmam. 2 yarışmada da sondan ikinci oldum onda bile başaramadım birinci Olmayı
Sen tarzsın bacım.
Kız katılacam burdan hayranlarıma sesleniyorum. Beni takip edin ama oy vermeyin tamam mı hahhahaYaaaa oyle deme sensiz tadi olmuyooo ikii yarismada ne kadar cok soranin vardi seni eylul nirdeeee diye haha
Hahaa hakikaten takip edenin cok seniiKız katılacam burdan hayranlarıma sesleniyorum. Beni takip edin ama oy vermeyin tamam mı hahhaha
Aman ha kagidi ve tarihi unutmayin :)Ayy süre geçmiştir diye korktum bi an neyse daha varmış
Aslında şimdi de giyinip çekebilirim ama gündüz ışığı istiyorum, bi iki güne yollayacağım inşallah
Marga benle dalga geçiyorlar :) yılmak yok katılacam Nasılsa alıştım sonunculuğaHahaa hakikaten takip edenin cok senii
Tamam beybi unutmamAman ha kagidi ve tarihi unutmayin :)
Hatirlatayim dedim :)
Gun gecmedi :) hazirlanin hanimlar :)
Ooh kalabalık olacak yine 20-30 katılım olur gibi
ben katılır sonuncu olursam daha acıbana da öyle geldi korktum bi an yine sonuncu olmaktan, vazmıgeçsem
Sonunculuğu unut benim orası 2 yarışmadada sonuncunun yardımcısıydımbana da öyle geldi korktum bi an yine sonuncu olmaktan, vazmıgeçsem
Sen yine birinci olursun tarzsın gerçekten. Anlıyorsun modadanben katılır sonuncu olursam daha acıki katılırsam kesin olurum hic tarzım degil ama eglenceli oluyor
ben katılır sonuncu olursam daha acıki katılırsam kesin olurum hic tarzım degil ama eglenceli oluyor
Sonunculuğu unut benim orası 2 yarışmadada sonuncunun yardımcısıydım
Ama ne giyeceğini yazmışstın. Katılsan birinci olurdun. Ben beğenmiştimsen yine 2. yarışmaya katılmışsın, benim katılcak şık kıyafetim bile yoktu
buna katılırsam bana gelmez kusak zatensen kuşakları doldurmuşsun maşallah bize bırak azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?