- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Seçildikte nooldu..bi kuşak bıle takmadılar belimize sarı sarı..belki burdan alırım bı kusak..olmadı yemek yarısmasına gıtcem..kuşaksız kaldıkkız seni tanımayan var mı bu kk de hiç sanmıyorum
bu güne bu gün enlerde en komik üye seçildin
Hangi yarismaymis o :) o kadar yoksunuz canim rahat olun..
Ama cok cekismeli olacak, onu diyim ben sana :)
Bi kiz kardesim var bu iste :) benzemeyiz canim gercektenAaaaa gercekten mi siz kac kardessiniz canim..
Hic benzemiyo sana
Ooof tamam keşke sormasaydım..yıne aklına geldi benım yuzumdenYOk orda degil kendi evinde kaliyo kizi da sepetlemisler o evden zahmet olmus..
Hic deme dun gece yine bi aglama krizi atlattim
Seçildikte nooldu..bi kuşak bıle takmadılar belimize sarı sarı..belki burdan alırım bı kusak..olmadı yemek yarısmasına gıtcem..kuşaksız kaldık
"HENÜZ" derken ? Barışmayı mı düşünüyosun sen bacııııım?Benm millancm:)
Oyle duruyo ariyo mesaj atiyo
Henuz bi barisma olmadi:)
Adrenalinim yukseldı sımdı:)) bilgece de ban yıyecek zamanı buldu..tarıh uzadıkca bu kızlar hazırlanıp hazırlanıp gelecek bizde çöp karıştıran kız tıpınde kalacaz yarısmada..Hangi yarismaymis o :) o kadar yoksunuz canim rahat olun..
Ama cok cekismeli olacak, onu diyim ben sana :)
Bi kiz kardesim var bu iste :) benzemeyiz canim gercekten
İki yarisma yaptikSesli düşünüyorum şimdi.tam yazacağımı düşünürken baktım Vuslat hislerime tercüman olmuşşşş..
Şimdiiii bu tarz yarışmalarına sürekli katılanlar birbirlerinin tarzını ,boyunu posunu az çok biliyorlardır,acabaaa diyorum ne kadar adil bir oylama olur..ilk kez katılıyorum bir yarışmaya,çömezim yeni bacılar,bilemedim şimdi..
Birinci olmak gibi bi derdim yok aman yanlış anlaşılmasın..tarzıma güveniyorum ayıptır söylemesi iyi giyinirim...aklımdan ilk geçen kombini hazırlayıp gönderdim ama, hakkını verin olur mu
Adrenalinim yukseldı sımdı:)) bilgece de ban yıyecek zamanı buldu..tarıh uzadıkca bu kızlar hazırlanıp hazırlanıp gelecek bizde çöp karıştıran kız tıpınde kalacaz yarısmada..
Bilgecenin bani en kisa zamanda acilir daha uzamayacak cunku :)Adrenalinim yukseldı sımdı:)) bilgece de ban yıyecek zamanı buldu..tarıh uzadıkca bu kızlar hazırlanıp hazırlanıp gelecek bizde çöp karıştıran kız tıpınde kalacaz yarısmada..
Kız bir Kuşak alamadık yazıklar olsun bize hahha. Millan durmak yok yola devam. Fotomu yolladım bakalım 4 oyla kapatırım gene. Ama birinci olana kadar burdayım :)))Seçildikte nooldu..bi kuşak bıle takmadılar belimize sarı sarı..belki burdan alırım bı kusak..olmadı yemek yarısmasına gıtcem..kuşaksız kaldık
Hayir canm nolucak aklimdan cikiyomu ki sanki bosver yuzlesmek en iyisi boyle seylerle :)Ooof tamam keşke sormasaydım..yıne aklına geldi benım yuzumden
Bunde resimlerini teslim eden oldu :) bekliyorum devamini..Günaydınlar fıstık hatunlarkaç kişi katılacak acaba meraktan ölecem valla
Bilgecenin bani en kisa zamanda acilir daha uzamayacak cunku :)
Hayr kuzum yaaa soruya karsilik cevap verdim bi barisma yok yani olsaydi olurdu bu saate kadar:)"HENÜZ" derken ? Barışmayı mı düşünüyosun sen bacııııım?
Cok kisi katilinca biraz oyle oluyor sanirim ama cok iyi islercikiyor yemekte..insallah biun olursun vuslatim uzmkendiniiii :)Tribini yesinler seninBen seni çok seviyorum kuzum
Margam yemek yarışmasından umudumu kestim 10 katılımda bir kere bile 1.lik alamadım
Sac rengi boyu posu benden buyuk durur ama 4yas kucuk:)kardeşin senden küçük mü sanki abla olan o gibi duruyor da
En guzeli de ne biliyor musun ablam..Yarışmalar sadece 1. olmak için değil benceBirbirimizden farklı şeyler öğreniyoruz,yeni dostluklar kuruyoruz ,en önemlisi eğleniyoruz. Bu tarafından bakarsanız yarışmalara katılmak size zarar değil fayda sağlar Ayrıca yarışmalara katılmak ayrıcalıktır herkes o öz güveni kendinde duyup katılamaz
Bi daha ki yarışma ne uzerıne olcak acaba..
ben ikidir kalıyorum alıştım
o kadarda acıtmıyor merak etme
daha da hırslanıyorsun
bunda olmazsa artık bir dahakine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?