- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Bir kaç aday arasında çekişir yine ben ve benim gibi o kadarda iddialı olmayanlar
izler
olsun böylesi de eğlenceli
Az once de ben benimkinin agzina iki tane caktim no stres no problem hahaHayir canm nolucak aklimdan cikiyomu ki sanki bosver yuzlesmek en iyisi boyle seylerle :)
Sizlerin sayesinde canim, hepinize tesekkur ederim ayri ayri :) emeklerinize desteginize saglikinşallah ya beklemek zor
bu yarışma bayağı bereketli ama maşallah
Seni de kadroya dahil ettik her konsepte varsin artik hahaHe
Bi daha ki yarışma ne uzerıne olcak acaba..
Bağımlılık yapmasın bana da:)
Çok asortık bişeyler olmadıkça bende katılırım..
Benım öyle dugune gıderken gıyılcek gıbı kıyafetlerim hıc yok:))
Sonrakı konu kesin sevgıler gunu olur bak:)))) sımdıden hazırlaniiim hahahhaha:)))
NedeeenAz once de ben benimkinin agzina iki tane caktim no stres no problem haha
Alirsin bebegim alirsin sen spor mu yapiyosunKız bir Kuşak alamadık yazıklar olsun bize hahha. Millan durmak yok yola devam. Fotomu yolladım bakalım 4 oyla kapatırım gene. Ama birinci olana kadar burdayım :)))
Sinirlendim durduk yere aklima bisey geldi deNedeeen
Kesinlikle bağımlılık yapıyor benim 3. HahhahHe
Bi daha ki yarışma ne uzerıne olcak acaba..
Bağımlılık yapmasın bana da:)
Çok asortık bişeyler olmadıkça bende katılırım..
Benım öyle dugune gıderken gıyılcek gıbı kıyafetlerim hıc yok:))
Sonrakı konu kesin sevgıler gunu olur bak:)))) sımdıden hazırlaniiim hahahhaha:)))
Eylül inşallah hepsi baloya gıder gıbı gıyınmıştır de biz kazanırız..themis sen ben çıkarız birincilik kursusune..siz bunu hakettınız..bende arada kaynarım çaktırmadan..yancı birinci olurumKız bir Kuşak alamadık yazıklar olsun bize hahha. Millan durmak yok yola devam. Fotomu yolladım bakalım 4 oyla kapatırım gene. Ama birinci olana kadar burdayım :)))
Yahu senin kiz kardesin bana cok tanidik geliyor net ortaminda gordum sanki ya..Sac rengi boyu posu benden buyuk durur ama 4yas kucuk:)
Inşallah canım umudum var :) evet spor ve diyet yapıyorum yaza hazırlık :))Alirsin bebegim alirsin sen spor mu yapiyosun
İyi yapmissin:)Sinirlendim durduk yere aklima bisey geldi detrip atip kactim
Olablr vallahi canm :)Yahu senin kiz kardesin bana cok tanidik geliyor net ortaminda gordum sanki ya..
Esofman altina sivri burun topuklu ayakkabi giyen biri var acaba kim hahahahahajahEylül inşallah hepsi baloya gıder gıbı gıyınmıştır de biz kazanırız..themis sen ben çıkarız birincilik kursusune..siz bunu hakettınız..bende arada kaynarım çaktırmadan..yancı birinci olurum
Hakkatten çaktırmadan sıvıştın araya neyse Şekerim yabancı değilsin :)) anam yok fazla rüküşüm bu sefer :)Eylül inşallah hepsi baloya gıder gıbı gıyınmıştır de biz kazanırız..themis sen ben çıkarız birincilik kursusune..siz bunu hakettınız..bende arada kaynarım çaktırmadan..yancı birinci olurum
Ama nerde gordum hatirlamiyorumOlablr vallahi canm :)
Bak kesin o alır ben nasıl düşünemedim :))Esofman altina sivri burun topuklu ayakkabi giyen biri var acaba kim hahahahahajah
İnstagram twitir falan mi acabaAma nerde gordum hatirlamiyorum
Baya etki ediyor ya, masallah tam gaz devam et bahara kalmadan incecik olursun bence :)Inşallah canım umudum var :) evet spor ve diyet yapıyorum yaza hazırlık :))
Olabilir belki ama hatirlamiyorum yada benzetiyorum bilemedim..İnstagram twitir falan mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?