- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Marga sende bizi umıtlendırme sımdı boşu boşuna burda:)))Esofman altina sivri burun topuklu ayakkabi giyen biri var acaba kim hahahahahajah
Tek temennim bu canım. Geçen sene doğum Yaptım artık bu yaz bomba gibi girerim yaza :))Baya etki ediyor ya, masallah tam gaz devam et bahara kalmadan incecik olursun bence :)
Daha oyle bi kombin gelmedi hahaha biri delilik yapip oyle katilsa yarismaya herhalde cesaretinden oturu birinci gelir hahahBak kesin o alır ben nasıl düşünemedim :))
OLablr tatlm :)Olabilir belki ama hatirlamiyorum yada benzetiyorum bilemedim..
Hahaha, ama aratinca coikiyo harbiden oyle kombinler hahahaMarga sende bizi umıtlendırme sımdı boşu boşuna burda:)))
Kız katılmasın sollanırız. Olan oyumuzu da onlar alır hahhahaHanım abla katılıyor mune nıye katılmıyor!
Gerçi katılmasın burda da bırıncı olur o ne yapar eder..
Ben de öyle canım çok güzel dostluklar edindimEn guzeli de ne biliyor musun ablam..
Eglenmek..
Ben bu yarisma sayesinde kac kisiyi tanidim :) sohbetim var artik..
Tek temennim bu canım. Geçen sene doğum Yaptım artık bu yaz bomba gibi girerim yaza :))
Aynen ablacimmm :)Ben de öyle canım çok güzel dostluklar edindimAllah ağzımızın tadını bozmasın
Eğlenmeye devam edelim
Resimler geliyor muAynen ablacimmm :)
He
Bi daha ki yarışma ne uzerıne olcak acaba..
Bağımlılık yapmasın bana da:)
Çok asortık bişeyler olmadıkça bende katılırım..
Benım öyle dugune gıderken gıyılcek gıbı kıyafetlerim hıc yok:))
Sonrakı konu kesin sevgıler gunu olur bak:)))) sımdıden hazırlaniiim hahahhaha:)))
Gelmez olur mu :) hepsi birbirinden tarz vallahi :)Resimler geliyor muHanımlardan öğreneceklerimiz var bize yardımcı olsunlar
Ben sevgililer gununda normal giyiniyoprum gunluk yahu :)Bende öyle düşünüyorum olursa güzel olur
sevgililer günü diye illa ki çafçaflı giyilecek diye birşey yok.
Sizlerin sayesinde canim, hepinize tesekkur ederim ayri ayri :) emeklerinize desteginize saglik
Gelmez olur mu :) hepsi birbirinden tarz vallahi :)
Ben sevgililer gununda normal giyiniyoprum gunluk yahu :)
Tesekkur ederik canim iyi ki varsin,varsiniz :)ne demek canım her zaman yanındayız
bundan sonrakilerde de katkılarımızı esirgemeyiz olduğu sürece ben
kendi adıma varım
Bende bendene demek canım her zaman yanındayız
bundan sonrakilerde de katkılarımızı esirgemeyiz olduğu sürece ben
kendi adıma varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?