- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Yok canım teşekkür ederim sonuncu olmaya hiç niyetim yokSende katilsana :)
Elbise giyim o zaman demi
Niye oyle diyorsun yaaaaYok canım teşekkür ederim sonuncu olmaya hiç niyetim yokŞahane kombinler vardır şimdi beni ezerler
Aynen canim abarti bana gore degil :)bence sade şık bir elbise uygundur.
Abartma istersen birşey sanacaklarNiye oyle diyorsun yaaaatas gibisin sen bide zayifliycakmisnpeh bak yine sinirlendim sen zayifliycam diyince dusununce bunu sinirleniyorum
Aynen canim abarti bana gore degil :)
Hanım abla katılıyor mune nıye katılmıyor!
Gerçi katılmasın burda da bırıncı olur o ne yapar eder..
Kız katılmasın sollanırız. Olan oyumuzu da onlar alır hahhaha
Katılırsam XS beden Mune'yi gören gözler şoka uğrar, sitedeki şanım şöhretim, vahşi cazibem sayesinde oyların hepsini alırım, sizlere bunu yapamam, hayır olmaz, size kıyamam, ben fedakar bir müdürüm
aman mune abla gözünü sevem katılma zaten üç beş alıyoruz şurada ondan da oluruz
Ben EN'ler yarışmasında toplayacağım oyu topladım, 5 kategoride silip süpürmüşüm oyları, gençlere imkan sağlamak gerek, şimdi ayıp olur, sen gel burda da yarış dayanılmaz çekim gücünle oyları topla, themis millan bakakalsın, cıks yakışmaz makamımın şanına
Siz yarışın ben oylayayım, kıyafetleriniz hakkında kritik yaparım. Spor giyim benim tarzım çünkü, rahatlığı seviyorum vesselam.
Valla bazen dalıp unutuyorum yarışmalarıyılbaşında yapmadın ama bunda bekliyoruz
muneralla
kendimi kullanılmış gibi hissediyorumHiç sorma bilemedi benim huyumu:)
Varol müdire :) sonunculuk benim yerim oldu gerçi ama bu katagoride alırım yine 3-5 bişey :)))Katılırsam XS beden Mune'yi gören gözler şoka uğrar, sitedeki şanım şöhretim, vahşi cazibem sayesinde oyların hepsini alırım, sizlere bunu yapamam, hayır olmaz, size kıyamam, ben fedakar bir müdürüm
Rihanna,lady gaga giyince tarz,biz giyince amele oluyoruzDaha oyle bi kombin gelmedi hahaha biri delilik yapip oyle katilsa yarismaya herhalde cesaretinden oturu birinci gelir hahah
Bende varım bende themis ve ben kadrolu olduk :))Valla bazen dalıp unutuyorum yarışmalarıhatırlatmalar yapmanız lazım, tamam bak bu sefer unutturmayın kıyafetleriniz hakkında yorum yapayım
Sen katılıyorsun değil mi? millan'da katılacak sanırım, kim kimdir bilsem daha süper yorumlar yaparımda şimdi bilmeden bambaşka birini yorumlarken ayar kaçar korkuyorum, yoksa var ya bilirim ben size yapacağımı
Yüzümü ekşite ekşite eleştiririm
Ooooo tamamdır o zaman, yandınız bendenBende varım bende themis ve ben kadrolu olduk :))
O Kuşağı almadan bırakmıcaz yarışı:) seneler geçer ama biz burdayız :) nasıl iddalıyım ama :))Ooooo tamamdır o zaman, yandınız bendenValla hiç sonunculuk demeyin, bakarsınız bu yarışmada dengeler değişir, yarışma bu belli mi olur, tarzları görelim
Valla bazen dalıp unutuyorum yarışmalarıhatırlatmalar yapmanız lazım, tamam bak bu sefer unutturmayın kıyafetleriniz hakkında yorum yapayım
Sen katılıyorsun değil mi? millan'da katılacak sanırım, kim kimdir bilsem daha süper yorumlar yaparımda şimdi bilmeden bambaşka birini yorumlarken ayar kaçar korkuyorum, yoksa var ya bilirim ben size yapacağımı
Yüzümü ekşite ekşite eleştiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?