En Tarz Üye Yarışması ✄ Spor Şıklık !

Hanım abla katılıyor mune nıye katılmıyor!

Gerçi katılmasın burda da bırıncı olur o ne yapar eder..

Kız katılmasın sollanırız. Olan oyumuzu da onlar alır hahhaha

Katılırsam XS beden Mune'yi gören gözler şoka uğrar, sitedeki şanım şöhretim, vahşi cazibem sayesinde oyların hepsini alırım, sizlere bunu yapamam, hayır olmaz, size kıyamam, ben fedakar bir müdürüm

aman mune abla gözünü sevem katılma zaten üç beş alıyoruz şurada ondan da oluruz

aman mune abla gözünü sevem katılma zaten üç beş alıyoruz şurada ondan da oluruz

Ben EN'ler yarışmasında toplayacağım oyu topladım, 5 kategoride silip süpürmüşüm oyları, gençlere imkan sağlamak gerek, şimdi ayıp olur, sen gel burda da yarış dayanılmaz çekim gücünle oyları topla, themis millan bakakalsın, cıks yakışmaz makamımın şanına

ay ağzına sağlık

gençlerin önünü açalım please

keşke herkes sen kadar düşünceli olsa

yılbaşında yapmadın ama bunda bekliyoruz

muneralla
Valla bazen dalıp unutuyorum yarışmaları hatırlatmalar yapmanız lazım, tamam bak bu sefer unutturmayın kıyafetleriniz hakkında yorum yapayım
Sen katılıyorsun değil mi? millan'da katılacak sanırım, kim kimdir bilsem daha süper yorumlar yaparımda şimdi bilmeden bambaşka birini yorumlarken ayar kaçar korkuyorum, yoksa var ya bilirim ben size yapacağımı
Yüzümü ekşite ekşite eleştiririm

Varol müdire :) sonunculuk benim yerim oldu gerçi ama bu katagoride alırım yine 3-5 bişey :)))

Daha oyle bi kombin gelmedi hahaha biri delilik yapip oyle katilsa yarismaya herhalde cesaretinden oturu birinci gelir hahah
Rihanna,lady gaga giyince tarz,biz giyince amele oluyoruz 2 kombinle katılabiliyosak hazırlayayım pazardan aldığım yeşil çakma adidasımın altına stilettolarımlan

Bende varım bende themis ve ben kadrolu olduk :))

evet abla katılıyorum her zamanki gibi eksik kalır mıyım bir eğlencemiz bu var.

bu ne biçim kıyafet haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…