- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Bende bekliyorummmm :)Merakla kombinleri bekliyoruz
Giyen vardir elbet cok sık bi yere yeege gider vs ama ben praya da norml giyinir giderim valla..aynen abiye giyecek halimiz yok ya
Oylama ne zaman başlıyorBende bekliyorummmm :)
Hahah oylamaya sunacagiz yine :) anket ne derse o :)Bundan sonraki ofis şıklığı olsun :) 1-2 haftaya işe başlıyorum hahah :)
Eylül inşallah hepsi baloya gıder gıbı gıyınmıştır de biz kazanırız..themis sen ben çıkarız birincilik kursusune..siz bunu hakettınız..bende arada kaynarım çaktırmadan..yancı birinci olurum
26 sinin aksaminda hayirlisiyla.. :)Oylama ne zaman başlıyor
Saol canım benim. Oylama candır kandır :)Hahah oylamaya sunacagiz yine :) anket ne derse o :)
Hayirli olsun bu arada :)
Sus kız topuklu ayakkabım yok benım..Bundan sonraki ofis şıklığı olsun :) 1-2 haftaya işe başlıyorum hahah :)
Hayırlısı olsun26 sinin aksaminda hayirlisiyla.. :)
Giyen vardir elbet cok sık bi yere yeege gider vs ama ben praya da norml giyinir giderim valla..
Bi jean
Bi bot
Bi ceket tamamdir haha
Gorebilirsiniz her an, ama karar veremedim ben kombin konusunda..Hayırlısı olsun
Seni de görecekmiyiz bu yarışmalarda
Hahhah stiletto düğünden Düğüne hahahSus kız topuklu ayakkabım yok benım..
Sen simdi sitiletto ve kalem etek gıyecen dıye bizi yarısmadan etme:))
Sokakta elimde cicekle gezerken utaniyorum ben cicek gelecekse eve gelip ver diyorum benimkine hahahahaa haa aynen renkler ve tarzlar tartışılmaz
Ama bana bu sevgililer gununde evlilik teklifi gelicek hissediyorum surprizler hazirliyolar organizasyon var simdiden meraktan catliycammmmmhaa haa aynen renkler ve tarzlar tartışılmaz
Sokakta elimde cicekle gezerken utaniyorum ben cicek gelecekse eve gelip ver diyorum benimkine hahaha
Hadi bakalımGorebilirsiniz her an, ama karar veremedim ben kombin konusunda..
Ama bana bu sevgililer gununde evlilik teklifi gelicek hissediyorum surprizler hazirliyolar organizasyon var simdiden meraktan catliycammmmm
Elbise giyim o zaman demihadi ya o zaman bu sefer daha bir özenli ol bebeğim
hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin
Sende katilsana :)Hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?