- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Dur daha bir gun daha var katilacak daha rakipleriniz var hep birlikte saymaya baslayin hahaGeri sayim basladi
10
9
8
7
Aaaaaaa catlarim meraktan yaaaa
üzmüyorum ama zorluyorum birazcık :)Kizlarrr margami uzmeyin
al benden de o kadar.bir an önce görmek istiyorum.oylamaya açmadan bize gösterse ya adları yazmadan :)Her seferinde heycanlaniyorum ya
Heycan kalmazdi kizal benden de o kadar.bir an önce görmek istiyorum.oylamaya açmadan bize gösterse ya adları yazmadan :)
Tatli uykularrİyi geceler
1 gün kala göreydik iyiydi :)) yorum yapmak istiyorum bekle benim yorumlarımı yine kombin renklerine göre :)Heycan kalmazdi kiz
Geç kaldın diyorsunuz yaniTatli uykularr
Bekliyoruz senin yorumlarini canim1 gün kala göreydik iyiydi :)) yorum yapmak istiyorum bekle benim yorumlarımı yine kombin renklerine göre :)
Renk uyumunami bakiyoon:)1 gün kala göreydik iyiydi :)) yorum yapmak istiyorum bekle benim yorumlarımı yine kombin renklerine göre :)
ay evet biliyrum hadi bakalimmm kizlar son bi gun hadiiiDur daha bir gun daha var katilacak daha rakipleriniz var hep birlikte saymaya baslayin haha
kiz senin cok odulun var azda biz kazanalmmRenk uyumunami bakiyoon:)
:)) yok yok bu sefer ben alamam ilk kez spor siklik kombini yapiyorum sirf eglencesine katiilirim
kiz senin cok odulun var azda biz kazanalmm
katıldım ama iddialı değilim önce ki yarışmada 2 oy almıştım bu sefer 3 olsa bari :)Bekliyoruz senin yorumlarini canim
Katildin dimi?
kombin rengine göre renkli yazıyorum yorumumu :) kırmızı giydiyse kırmızı, mor giydiyse mor :)Renk uyumunami bakiyoon:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?