- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
acayip acımasız yorum yaparım.
Yemek yarışmasından alışkınım zaten sonunculuklara da, çok fazla olumsuz yorum gelebilme korkusu var
Haha sen bastan kaybettin ama, buraya koyamaycaktin bama atacaktin haha :)marga bu sefer benim kombinimi de koy lütfen oylamaya hakkımı yeme
Soylecegim resimlerini teslim edenler olsun da :) 10 kisiyi gectiniz bu bile heyecana yeter bence :)kac oldu sayı acepp
Cok fenasin kizacayip acımasız yorum yaparım.
fenalıkta sınırları zorlarım : ) henüz benim acımasız yorumlarımı görmemiş biri yarın oylama başlasın en acımasız halimle burada olacağımCok fenasin kiz
Meydan senin , tabi ki de elestireceksin fakat bu maddeyi dikkate alarak..:)fenalıkta sınırları zorlarım : ) henüz benim acımasız yorumlarımı görmemiş biri yarın oylama başlasın en acımasız halimle burada olacağım
kozmetik yarısması sonuclandıktan sonra da birisi cadı gibi hepsi yazmıstıMeydan senin , tabi ki de elestireceksin fakat bu maddeyi dikkate alarak..:)
7-Adaylara oy veren arkadaşlarımız ilgili başlıkta,çalışmalar hakkında yorum yapabilirler,oy verdikleri numarayı belirtebilirler.Yalnız,yarışmaya dahil olan çalışmalar hakkında,küçümseme,sert eleştiri ve iğnemelerden uzak yorumlar yapmalıdırlar
Emin ol tatliya baglanirişte benim yorumlarımdan örnek
99 numara hiç beğenmedim seni, o nasıl bir etek nasıl bir çorap renk körü müsün nesin sen.aynaya bakmadan foto çekilmişsin galiba.yürüyen felaketsin canım umarım yorumun seni kırmaz. diyip tatlıya bağlarım :))
Hhahakozmetik yarısması sonuclandıktan sonra da birisi cadı gibi hepsi yazmıstı
bencede:))))Emin ol tatliya baglanir
Haha :)kozmetik yarısması sonuclandıktan sonra da birisi cadı gibi hepsi yazmıstı
Emeğine sağlık MargamVuslatım kurallarda zaten belirttim , yorumlarımıza dikkat etmek adına..
acayip acımasız yorum yaparım.
Daha oylama başlamamışken kaçsam mı benCok fenasin kiz
işte benim yorumlarımdan örnek
99 numara hiç beğenmedim seni, o nasıl bir etek nasıl bir çorap renk körü müsün nesin sen.aynaya bakmadan foto çekilmişsin galiba.yürüyen felaketsin canım umarım yorumun seni kırmaz. diyip tatlıya bağlarım :))
Emeğine sağlık MargamKurallara riayet edilsin ki eğlenceli, heyecanlı güzel
bir yarışma olsun değil mi
Daha oylama başlama başlamadan kaçsam mı ben
Çok hızlı koşarım Margam, yaşıma aldanmaKacarsan yakalariz kiiiiiiii :)
yasinda ne varmis ki senin ya :)Çok hızlı koşarım Margam, yaşıma aldanma
Yolun yarısını geçtim, 36 oldum canımyasinda ne varmis ki senin ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?