- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
:)) yok yok bu sefer ben alamam ilk kez spor siklik kombini yapiyorum sirf eglencesine katiilirim
Alçinda cikti gecmis olsun canmkatıldım ama iddialı değilim önce ki yarışmada 2 oy almıştım bu sefer 3 olsa bari :)
kombin rengine göre renkli yazıyorum yorumumu :) kırmızı giydiyse kırmızı, mor giydiyse mor :)
:)) yok yok bu sefer ben alamam ilk kez spor siklik kombini yapiyorum sirf eglencesine katiilirim
ultra tarzzzzarchangelus şimdi bunu da kazanırsan alt alta kaç kuşağın olacak yada en tarz üye şampiyon falan mı yazacak ben o kısmı merak ediyorum :)
teşekkürler, bu sefer hedefim büyük 3 oy :)Alçinda cikti gecmis olsun canm
Aliriz bir iki oy
Aliriz aliriz unutluyum birazteşekkürler, bu sefer hedefim büyük 3 oy :)
neden olmasın :)) her yarışmada 1 oy artış yakalarsak seneye birinciyizAliriz aliriz unutluyum biraz
archangelus şimdi bunu da kazanırsan alt alta kaç kuşağın olacak yada en tarz üye şampiyon falan mı yazacak ben o kısmı merak ediyorum :)
Lanareyyy biraz da biz alalim şu kuşagı
sondan birincilik için benimle yarışman gerekecek : )Benim amacim hep birincilik bu seferde sondan birincilige diktim gozumu
Bak bak bi de mutevaziiBenim amacim hep birincilik bu seferde sondan birincilige diktim gozumu
benim kombin böyle bir şey ee spor denilince eşofman, şıklık denilince gözlük birde kış olunca botlar çantasız da çıkılmaz ki ve sonuç :)sizin kombinleride cok merak ediyom he
neticede hem spor hem şık konsepte uygunbenim kombin böyle bir şey ee spor denilince eşofman, şıklık denilince gözlük birde kış olunca botlar çantasız da çıkılmaz ki ve sonuç :)
Eki Görüntüle 1387799
Bende bulamiyorum o yuzden takip ediyorumŞuraya bişe yazim de yolu bulmak kolay olsun..
Bunca yıllık uyeyım..neyin nerde olduğunu bi turlu bulamam:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?