- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Takip et yapsam her yazılan bildirim olarak gelcek..onada sinir oluyorum..Bende bulamiyorum o yuzden takip ediyorum
İsmi etiketleyince bildirim geliyo mu kiz etiketliym seniTakip et yapsam her yazılan bildirim olarak gelcek..onada sinir oluyorum..
Akışta da rastlamıyorum hiç buraya..
En kolayı bıldırımlerden bulmak oluyor..
Aslında linki kopyalasam daha iyi..
Yada telin ekranına mı sabıtlesem ne etsem..
Yarışma baslasın bı yol bulcam:)
Takip et yapsam her yazılan bildirim olarak gelcek..onada sinir oluyorum..
Akışta da rastlamıyorum hiç buraya..
En kolayı bıldırımlerden bulmak oluyor..
Aslında linki kopyalasam daha iyi..
Yada telin ekranına mı sabıtlesem ne etsem..
Yarışma baslasın bı yol bulcam:)
Gel gel gel guzelim acimicakkResmi yolladım ben deİlk katılımın heyecanı ve korkusu var
Gel gel gel guzelim acimicakk
Bende cok kararsiz kaldimBakalım Marga onaylayacak mı resmimiBir de konsepte uygun değilse 50 kere resim çekip silme uğraşlarım boşa gidecek Spor kombin tamam da şıklık katma olayında zorlandım biraz
Elbet gelir olumsuz yorum canim canini skma eksik yerlerimizi ohreniriz :)
Yemek yarışmasından alışkınım zaten sonunculuklara da, çok fazla olumsuz yorum gelebilme korkusu var
Ben de araştırma yaptım biraz:)Bende cok kararsiz kaldimgoogle amcayla arastirma yaptim hep
Yok eleştiri olabilir zateno normal de hani bazen iğneleyici tarz yorumlar oluyor ya ondan şet ettimElbet gelir olumsuz yorum canim canini skma eksik yerlerimizi ohreniriz :)
Margam izin vermez :)Ben de araştırma yaptım biraz:)
Yok eleştiri olabilir zateno normal de hani bazen iğneleyici tarz yorumlar oluyor ya ondan şet ettim
Olleyybende yarın foto yollıcam inş hatunlar
Olleyy
DoğruMargam izin vermez :)
Vuslatım kurallarda zaten belirttim , yorumlarımıza dikkat etmek adına..Tey tey onaydan geçtim
bekliyorum fıstık..kombinim hazır foto çekme için annemin şehir dışından gelmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?